Dijasporka Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Zato sto su slepci. Letimicnim pogledom po njenom FB profilu, mestima na koja izlazi i nacinu zivota se moze uociti sta ona zeli i da li postoji poklapanje. Netacno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rdejan74 Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Netacno. Zasto mislis da je netacno? I ja sam stekao utisak da se mnogo toga moze saznati iz FB profila. Mada, video sam i da taj isti profil moze mnogo da odudara od stvarnosti...i u boljem, a i u losijem svetlu. Po meni, FB nije neko pouzdano merilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Zasto mislis da je netacno? I ja sam stekao utisak da se mnogo toga moze saznati iz FB profila. Mada, video sam i da taj isti profil moze mnogo da odudara od stvarnosti...i u boljem, a i u losijem svetlu. Po meni, FB nije neko pouzdano merilo. Covekovo srce ne mozes poznavati ni ako ceo zivot provedes uz njega, a kamo li letimicnim pogledom po fb profilu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Covekovo srce ne mozes poznavati ni ako ceo zivot provedes uz njega, a kamo li letimicnim pogledom po fb profilu... Срце не можеш, али укус и стил живота (делимично) можеш. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Срце не можеш, али укус и стил живота (делимично) можеш. Onda sam ja mozda pobrkala loncice...jer sam shvatila da se rec "bludnica" odnosi na ono sto zena nosi u srcu i cemu stremi u zivotu...a ne kako se u odredjenom trenutku ponasa. A onaj kojem je ovo poslednje najvaznije i koji na osnovu toga sudi o dobroti zeninog srca, o njenoj valjanosti kao majke njegove buduce dece...taj i zasluzuje da na njenom profilu nadje sve najgrdje i da je se okane. I...po meni...pre je takav sonja nego onaj koji je imao hrabrosti da je upozna. rdejan74, Рада.. and Zero је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rdejan74 Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Covekovo srce ne mozes poznavati ni ako ceo zivot provedes uz njega, a kamo li letimicnim pogledom po fb profilu... Ja se ni ne usudjujem da pre nekog pocetka radim neciji psiholoski profil, a kamoli da donosim zakljucke kakvo je cije srce. Velika su to pitanja. FB je vizuelna reklama...cesto lose koncipirana. Рада.. and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Onda sam ja mozda pobrkala loncice...jer sam shvatila da se rec "bludnica" odnosi na ono sto zena nosi u srcu i cemu stremi u zivotu...a ne kako se u odredjenom trenutku ponasa. Нисам ти ја из те приче, будући да сам и сам блудник судећи по црквеним правилима. У ствари, ја уопште не верујем у блуд какав црква дефинише. Сви добровољни сексуални односи и понашања су ми ОК. Ако двоје или више људи свесно улази у нешто и ако су спремни да сносе све могуће последице својих одлука, нека им је широко поље. rdejan74 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Svaka bludnica treba jednog bludnika jer sama sa sobom ne bi mogla nikog da vara. Zato mi je ta tema čudna, trebalo bi važiti onda i obrnuto: Kako prepoznati bludnika i zašto se dobre djevojke zaljubljuju u problematične momke. Ustvari je bludnika sasvim isto brojčano i tačno toliko koliko i bludnica ali sam ja imao priliku u svom životu najčešće nailaziti na situacije gdje je ona stvarno bila ok a on je nije bio uopšte vrijedan. Neki su svoje žene ili cure čak tukli i istovremeno varali a bili patološki ljubomorni na njih, sve to najednom! Te nisu smjele ni do prodavnice, završavalo je to uvijek na kraju raskidom veze a ona utekla od njega. rdejan74 је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Нешто размишљам, мада сигурно је да је неко и поставио већ питање - а како препознати блудника? Чини ми се да ће блудници, дакле мушкарци да ли због природе саме, или због става остати доста горди и наизглед јаки ако блудниче, док жене умеју да падну. Једноставно да делују истрошено. Нема оног жара живота. Не знам.. тешка тема. Данче*, lab_man and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Нешто размишљам, мада сигурно је да је неко и поставио већ питање - а како препознати блудника? Чини ми се да ће блудници, дакле мушкарци да ли због природе саме, или због става остати доста горди и наизглед јаки ако блудниче, док жене умеју да падну. Једноставно да делују истрошено. Нема оног жара живота. Не знам.. тешка тема. Kad pogledaš ta sexualna savjetovališta i probleme koje ti ljekari opisuju, oni tamo često i kažu koliko je kakvih slučajeva, da li su česti ili rijetki. Tako po njima, pravi blud samo radi bluda, sexa je može se reći čak dosta rijetkom pojavom. Redovno se blud u braku pojavljuje tada kad jedna strana počne zanemarivat i izbjegavat svoje bračne obaveze svejedno da li iz zdravstvenih, psihičkih, emocionalnih ili nekih drugih razloga. Znači čovjek si nadomješta nešto negdje drugdje što mu fali u braku i zbog toga ne mora biti uopšte istrošen jer u braku već taj sex nema mogućnost konzumovat, tamo nije dobio/la ništa, dakle tek tim vezama van braka realizuje ono što je već imao dobit u braku a nije (on ili ona, svejedno). A zato ne mora niko od njih bit ili djelovat "istrošen" nekako. Radi se o surogatnoj , nadomjestkovoj sexualnoj aktivnosti a ta istrošuje isto ili često čak i manje nego ta redovna bračna kad ljubavnicu/ljubavnika nisi u mogućnosti vidjat češće nego jednom sedmično, recimo a nekad i samo par puta mjesečno, što je dosta čest slučaj u takvim vezama kod većine takvih. Često takvi svoje ljubavnike ili ljubavnice imaju čak u drugom gradu i obično svoje te aktivnosti onda vezuju uz ta svuda poznata "poslovna putovanja". a "poslovno putovat" se ipak ne može svaki drugi dan, to je valjda svakom jasno. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Takav problem "bludničenja" se može pojaviti samo u osoba koje imaju tako veliki apetit k sexu, poriv, nagon da ga nisu u stanju realizovat samo s jednim partnerom ili partnerkom ali to su vrlo rijetki slučajevi. Danas u Evropií je svaki treći brak sexualno nefunkcionalan, nije sasvim kako treba a u nekim zemljama čak svaki drugi što je u vezi s nerzdravim načinom života kojim živimo. Fizički, pishički uzroci, visok tlak, depresija, samo to dvoje već može stvoriti velike probleme tim ljudima, depresivan ili kardiološki/cirkulatorno indisponovan pojedinac, muškarac ili žena često trpi tim što ti problemi utiču na upražnjavanje sexa. A to su često uzroci i raspadanja porodica i porodičnih veza, sex je jednim od najvažnijih faktora, magnetom koji porodicu drži zajedno a ako toga tamo nema, emocije "ishlapile" onda ostaju jedinim razlogom ostajanja u braku muškarčeva želja da se neko brine o njega, kuva mu i pere, pegla, čisti itd., ženina da ju neko izdržava svojom platom ako ona ne radi dakle brak iz računa. Ili obojih ako imaju malu djecu, neki sporazumno samo radi toga ostaju u braku i razvedu se čim djeca krenu u srednju školu ili ju završe. Tako da je besmislica govorit kako LGBT utiču na raspadanje porodice i tvrdit slične besmislice, ovo su ti glavni razlozi raspadanja porodica plus snižen smisao i volja kod pripadnika mlade generacije za samožrtvovanje u nečemu kao što je brak radi nekih viših ciljeva i interesa, dakle sebičnost a ta je vrlo često u vezi sa nezrelošću konkretne osobe za brak. Sebežrtvovanje i strpljivost danas nije vrlinom nego "glupošću". Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Velika većina ljudi stvara lažnu sliku o sebi, naročito ako se njihovo ponašanje ne uklapa u nepisane zakone sredine. Meni nije problem da brzo prodrem do čoveka, da ne kažem da ga provalim, na sitnicama se vrlo mnogo nauči o drugom čoveku. I nikada ne slušaj šta ljudi govore, već kako se ponašaju u odredjenim situacijama, naročito kriznim situacijama. Svaka kriza je i sud. lab_man and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Svaka kriza je i sud. Свака криза је испит. Срђан Ранђеловић, rdejan74, lab_man and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Нешто размишљам, мада сигурно је да је неко и поставио већ питање - а како препознати блудника? Чини ми се да ће блудници, дакле мушкарци да ли због природе саме, или због става остати доста горди и наизглед јаки ако блудниче, док жене умеју да падну. Једноставно да делују истрошено. Нема оног жара живота. Не знам.. тешка тема. Stvar drustveno prihvatljivog ponasanja, nista drugo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 I kada svemu onom što sam već nabrojao i napisao dodamo državnu legislativu koja brak ne potporuje već naprotiv zakonima "minira" i komplikuje život supružnicima, materijalno i birokratski onda imamo kompletno objašnjenje toga zašto se brakovi raspadaju. To što još nisu usjeli uništit sami supružnici medju sobom dokrajči to sasvim sigurno država svojim laksnim i kontraproduktivnim, nepromišljenim i nerazumnim pristupom k porodičnoj i socijalnoj problematici. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука