Интегра Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 zato sto puno ocekujemo od njih.od njih ne treba ocekivati nista dobro,samo lose.neprijatelj je zakon uvjek bio,bar znas cemu da se nadas od njega,od bliznjih ili prijatelja ocekuj nista,cast izuzecima kojih je malo. Ово јесте концентровано, али са слажем. Зато што не умемо да волимо ни себе ни њих. Оно што ми називамо љубављу често је посесивност, себичан и некакав трговачки однос... Зато што нисмо научили да се жртвујемо него најпре тражимо кривце по целом свету а тек на крају (можда) у себи самима... Протојереј проф. др Љубивоје Стојановић: Како вољети оне који нас не воле (http://www.svetigora.com/node/10923) Ех... "Драги мој господине, није битно да ли Бог постоји или не, већ да ли бисте Ви своје понашање променили ако бисте открили да Он постоји? Ако је одговор: да, онда значи да је Вама Бог потребан." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Samo sticemo takav utisak...nije bas uvek tako . Ponekad mogu da nas povrede i drugi koji nam nisu bliznji,a ponekad niko ne moze da nas povredi,tada smo dovoljno povredjeni da smo otupeli za sve druge boli. Najvise boli kada te bliznji povredi,jer ga volis i ne ocekujes da ti nanese bol,da te razocara itd... Biky83 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Иван Ивковић, Sanja Т. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Kaludjerovic Sreten and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 ја се прва веома обрадујем (да не кажем''одушевим'') када упознам фину, културну, паметну, пријатну, дружељубиву и уз то још и верујућу особу....када смо сличних сензибилтета и интересовања.....а наравно да ме заболи када је неко (без икаквог разлога) непријатан, груб, прост, виче, вређа и сл. Pa, i fora je da se sve to desava bez razloga, mislim, coveku ne treba razlog da padne (u greh), vec da ustane. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 "Prevariti se u jednoj velikoj nadi nije sramota. Sama cinjenica da je takva nada mogla da postoji vrijedi toliko da nije suvise skupo placena jednim razocarenjem, pa ma kako tesko ono bilo." Ivo Andric Od kad sam ovo procitala, time se tjesim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/cb/1d/ae/cb1dae924438761b964bca8a0883b57e.jpg Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Морам да испричам један свој проблем. Почиње чак и да ме мало мучи. Људи када ме упознају и када ме виде, генерално ме доживљавају као неку високоумну особу, интелигентну, која све разуме и све држи у својим рукама. Далеко од тога да ћу да пљујем по себи, али чини ми се да људи из неких својих побуда врло рано ми препишу неке одлике које ја, или не поседујем, или нисам свестан да поседујем. Тако је од како знам за себе. Као клинац носио сам наочаре и сви су мислили због начина како смело некога погледам у очи, а онда и наочара како сам ја најпаметније дете. Уствари, био сам врло лењ и мало сам пружао отпор према школи и сви су били увек "непријатно изненађени". Ово се провлачи и кроз основну, средњу, а можда највише добија снагу на факултету када мене професори још на почетку доживљају као неког ко све зна и ко много обећава - а ја, ниђе везе + лењост и отпор па буде још горе и онда буду разочарани. Када сам почињао да радим, опет иста прича - ја одличан, ја све могу - а ја врло неискусан и врло јасно то и говорим. А они опет - разочарани. Океј, јасно је да можда постоји нека моја подсвесна манипулација да задивим некога својим ставом, али људи моји говоримо о ставу. Такође, ја сам данас свега тога врло свестан и себе чак и дајем на кашичицу да људи не би после рекли - а ти си се поставио/рекао/показао да можеш много више. Данас, радим тест за прву помоћ, докторка гледа само мене и још ми каже како сам јој познат итд, итд. Имао сам две грешке на том тесту и она сва онако не може да верује да сам имао грешке - као, Никола, па ви сте погрешили! Значи кад ми није дошло да изађем напоље! Да, јесам погрешио, аман, ја грешим! И не, нисам глуп. И не, нисам натпросечно интелигентант, чак то не желим ни да будем. Sanja Т. and aliluja је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Ш'о се нервираш? Нисмо одговорни за туђе (добре или лоше) процене, шта сад... Ако ништа друго, уче људи да не верују себи толико, што је опет одлична ствар. Промени угао гледања; живот и јесте разбијање предрасуда Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Ш'о се нервираш? Нисмо одговорни за туђе (добре или лоше) процене, шта сад... Ако ништа друго, уче људи да не верују себи толико, што је опет одлична ствар. Промени угао гледања; живот и јесте разбијање предрасуда Свакако си у праву, него ми се чини да бих се много лакше изборио са оним - он то не може, па ја то да урадим, него овако, он свашта може, а ја онда нешто не урадим - ијаооо. Па ти то ниси урадио. Па ти грешиш. Ма немој! Уме да буде мало незгодно, поготову за гордељивца Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Морам да испричам један свој проблем. Почиње чак и да ме мало мучи. Људи када ме упознају и када ме виде, генерално ме доживљавају као неку високоумну особу, интелигентну, која све разуме и све држи у својим рукама. Далеко од тога да ћу да пљујем по себи, али чини ми се да људи из неких својих побуда врло рано ми препишу неке одлике које ја, или не поседујем, или нисам свестан да поседујем. Тако је од како знам за себе. Као клинац носио сам наочаре и сви су мислили због начина како смело некога погледам у очи, а онда и наочара како сам ја најпаметније дете. Уствари, био сам врло лењ и мало сам пружао отпор према школи и сви су били увек "непријатно изненађени". Ово се провлачи и кроз основну, средњу, а можда највише добија снагу на факултету када мене професори још на почетку доживљају као неког ко све зна и ко много обећава - а ја, ниђе везе + лењост и отпор па буде још горе и онда буду разочарани. Када сам почињао да радим, опет иста прича - ја одличан, ја све могу - а ја врло неискусан и врло јасно то и говорим. А они опет - разочарани. Океј, јасно је да можда постоји нека моја подсвесна манипулација да задивим некога својим ставом, али људи моји говоримо о ставу. Такође, ја сам данас свега тога врло свестан и себе чак и дајем на кашичицу да људи не би после рекли - а ти си се поставио/рекао/показао да можеш много више. Данас, радим тест за прву помоћ, докторка гледа само мене и још ми каже како сам јој познат итд, итд. Имао сам две грешке на том тесту и она сва онако не може да верује да сам имао грешке - као, Никола, па ви сте погрешили! Значи кад ми није дошло да изађем напоље! Да, јесам погрешио, аман, ја грешим! И не, нисам глуп. И не, нисам натпросечно интелигентант, чак то не желим ни да будем. ja sam tebe odma provalio, ostalima daj malo vremena da skontaju kako ne valjas Никола Поповић and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 ja sam tebe odma provalio, ostalima daj malo vremena da skontaju kako ne valjas зато сам се ја одмах у тебе заљубио... да... то је било то. Видео си ме. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Свакако си у праву, него ми се чини да бих се много лакше изборио са оним - он то не може, па ја то да урадим, него овако, он свашта може, а ја онда нешто не урадим - ијаооо. Па ти то ниси урадио. Па ти грешиш. Ма немој! Уме да буде мало незгодно, поготову за гордељивца Амин; гле, заиста се (ми, људи) узајамно "калимо". Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Морам да испричам један свој проблем. Почиње чак и да ме мало мучи. Људи када ме упознају и када ме виде, генерално ме доживљавају као неку високоумну особу, интелигентну, која све разуме и све држи у својим рукама. Далеко од тога да ћу да пљујем по себи, али чини ми се да људи из неких својих побуда врло рано ми препишу неке одлике које ја, или не поседујем, или нисам свестан да поседујем. Тако је од како знам за себе. Као клинац носио сам наочаре и сви су мислили због начина како смело некога погледам у очи, а онда и наочара како сам ја најпаметније дете. Уствари, био сам врло лењ и мало сам пружао отпор према школи и сви су били увек "непријатно изненађени". Ово се провлачи и кроз основну, средњу, а можда највише добија снагу на факултету када мене професори још на почетку доживљају као неког ко све зна и ко много обећава - а ја, ниђе везе + лењост и отпор па буде још горе и онда буду разочарани. Када сам почињао да радим, опет иста прича - ја одличан, ја све могу - а ја врло неискусан и врло јасно то и говорим. А они опет - разочарани. Океј, јасно је да можда постоји нека моја подсвесна манипулација да задивим некога својим ставом, али људи моји говоримо о ставу. Такође, ја сам данас свега тога врло свестан и себе чак и дајем на кашичицу да људи не би после рекли - а ти си се поставио/рекао/показао да можеш много више. Данас, радим тест за прву помоћ, докторка гледа само мене и још ми каже како сам јој познат итд, итд. Имао сам две грешке на том тесту и она сва онако не може да верује да сам имао грешке - као, Никола, па ви сте погрешили! Значи кад ми није дошло да изађем напоље! Да, јесам погрешио, аман, ја грешим! И не, нисам глуп. И не, нисам натпросечно интелигентант, чак то не желим ни да будем. Сад си ме разочарао, нисам ово очекивао од тебе. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука