Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Cudo Bozije...Kakva divna osoba,koja vera!A kakvu li su decu dobili njeni roditelji posle...Ja i moja sestra smo rodjene posle abortusa,i posle nas ih je bilo,na zalost...Sestru sam izgubila,a ja nisam 100%,ha,ha,te vid,te kicma,te sebicnost,te nervoza,ljiga,jednom reci...A moja majka place za sestrom i kaze sto je Bog dao,kad je hteo da je uzme...Nisam mogla da joj ne kazem,a nadam se da je doprlo do nje,a rekla sam joj po cemu smo ja,pa moja sestra imale pravo da se rodimo,a nasa ubijena braca ,sestre,ne znam,nisu...I koliko takvih primera ima u Srbiji i u celom svetu...Cini mi se da smo falicni u startu mi postabortusi,da tako kazem...Svi koje znam u familiji da su ubijali bebe,svi imaju problema,ili deca losa,lenja,neposlusna,samoziva,ili su umrla ili sta vec...Strasne stvari...I bez obzira na svoju sebicnost,ja bih volela jos dece,da me omeksaju,nauce da nisam ja,pa ja na ovom svetu,da im pomazem,sluzim(dok su bebe).Daj Boze...

Подели на овим сајтовима

Цитат

"Cilj sveg mog zivota ovde je da ucinim da se Bog nasmeje"

Моја мама је, у годинама највећег страдања, написала књигу молитава под називом ''Насмеши се Господе'''.

А ова жена што каже Меда, света је  :0104cheesy:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Izuzetno i porazavajuce... tacno da covek ovo lepo nauci napamet...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Абортус је страшна траума а тај вапијући глас нерођеног дјетета жене чују цијелог живота. Наравно и мужеви сносе кривицу и одговорност. На жалост, људи немају свијест да је абортус право убиство", говори протојереј ставрофор Драган Терзић старјешина цркве Светог архангела Гаврила у Београду. Говори о заједничком брачном жвоту, о потреби међусобног поштовања и жртвовања. Каже да мушкарци некако увијек више очекују да добију од жене него што су спремни да дају.

http://www.svetigora.com/node/7245

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  Цитат

Ja ne mogu da shvatim termin NEZELJENA TRUDNOCA u braku gde vec ima dece ili se par nada deci.A vecina abortusa registrovanih u drzavnim bolnicama su bortusi u braku,a ovi sto svrljaju okolo to rade privatno,a tu se broja ne zna...

U pravu si...a sta reci kada i medju zivotinjama postoji neki red...Jezim se kada pomislim da majke ostavljaju decu,a kamoli da ih ubijaju,jer sta je drugo abortus.Razumem abortus zbog nekih zdravstvenih razloga, takvih slucajeva ipak ima,ali kakve su to majke koje imaju decu,a u braku su imale abortus.To je ipak odluka zene hoce li da zadrzi dete ili ne, pa onda kazu da je zenski pol nezniji,emotivniji bla bla...ma kako jok
Подели на овим сајтовима

Овог тренутка сам одгледао први пут,

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6434.msg177257.html#msg177257

иако стоји још од половине јуна....

Такав утисак се у мени створио, да бих радо поставио по свим темама, а не само овде.....

blessyou што нам Се непрестано, и свуда Пројављује!!!

Речи ове дивне жене,камен би отопиле, и истовремено од прашине безвољне гранит сачиниле!!!

Исправка, Божије речи из уста ове дивне жене!!!

nasznak12 :( :( 1405_love :

drugarstvo: 1405_love

1405_love 1405_love 1405_love

0442_feel 1405_love 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Цитат

Овог тренутка сам одгледао први пут,

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6434.msg177257.html#msg177257

иако стоји још од половине јуна....

Такав утисак се у мени створио, да бих радо поставио по свим темама, а не само овде.....

slavabogu што нам Се непрестано, и свуда Пројављује!!!

Речи ове дивне жене,камен би отопиле, и истовремено од прашине безвољне гранит сачиниле!!!

Исправка, Божије речи из уста ове дивне жене!!!

:0104cheesy: :( 0442_feel 1405_love :

drugarstvo: 1405_love

1405_love 1405_love 1405_love

0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel

crvenilo 4chsmu1

I mene je dotakao... promenio... pokrenuo... porazio ovaj video...

Zaista je divan Gospod...

Подели на овим сајтовима

Цитат

Cudo Bozije...Kakva divna osoba,koja vera!A kakvu li su decu dobili njeni roditelji posle...Ja i moja sestra smo rodjene posle abortusa,i posle nas ih je bilo,na zalost...Sestru sam izgubila,a ja nisam 100%,ha,ha,te vid,te kicma,te sebicnost,te nervoza,ljiga,jednom reci...A moja majka place za sestrom i kaze sto je Bog dao,kad je hteo da je uzme...Nisam mogla da joj ne kazem,a nadam se da je doprlo do nje,a rekla sam joj po cemu smo ja,pa moja sestra imale pravo da se rodimo,a nasa ubijena braca ,sestre,ne znam,nisu...I koliko takvih primera ima u Srbiji i u celom svetu...Cini mi se da smo falicni u startu mi postabortusi,da tako kazem...Svi koje znam u familiji da su ubijali bebe,svi imaju problema,ili deca losa,lenja,neposlusna,samoziva,ili su umrla ili sta vec...Strasne stvari...I bez obzira na svoju sebicnost,ja bih volela jos dece,da me omeksaju,nauce da nisam ja,pa ja na ovom svetu,da im pomazem,sluzim(dok su bebe).Daj Boze...

0203_cool    :0104cheesy: snoozer_11 29dz8zk

Подели на овим сајтовима

0212_rolleyes и хвала Му што нас је просветлио.Никад нисам видео особу са толиком љубављу и жељом да живи у очима као ова девојка.Ово су  ne_shvata

Студент ПБФ

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Djeca su nase najvece bogastvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

линк уклоњен због приказивања нељудске бруталности убиства нерођеног детета.

надам се заиста да постоје лепши и радоснији начини да се покаже како су деца наше највеће богатство.

Меда.

apel.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...