Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 15. 1. 2013. at 23:14, Милосављевић рече
Плод у мајчиној утроби не може ни да прогута храну ако се извади нити може да дише ако се извади. Ако се извади у тренутку у ком то може да ради, то је већ живо биће које може и да порасте и равије се.

Мој Павличак није могао самостално ни да дише, ни да гута, јер је рођен у 28. недељи трудноће, био 3 месеца у инкубатору, и ево га сад краси мој профил ( мој аватар ), а лекари, испрва, рекли да је спонтани и хтели мајку да пошаљу на нервно, јер није дала да је киретирају.   Да није дошао у смену Др. Бабић, који никада није урадио абортус, и дао шансу животу.........

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Bog je ljudima dao slobodu,sve je dozvoljeno ali nije sve na korist. Sam biraš hoćeš li uskim ili širokim putem.

Gospod nama nije rekao vi ste nesavršeni i imate prava da grešite a ja vam za to neću suditi nego nam je dao zapovesti kojih se moramo držati. Mi i grešićemo svakodnevno ali nije nam to dozvoljeno pa dolazi greh. Zato se za grehove moramo kajati. Sveto Pismo ispituje srca. Ja sam grešan i ne mogu sebe lagati da greha nemam jer onda ne bih bio Hristov.

Današnja nauka ne protivi se postojanju Boga nego ga potvrđuje al opet vi odlučujete u šta ćete verovati.

Skoro je pronađena Nojeva barka u Turskoj između dve plaline zakopana kao što je pisalo u pismu i tačno istraživanje pokazuje da je dimenzije kao što je rečeno u pismu u milimetar,i da starost drveta je tolika da odgovara vremenu mnogo pre nove ere. Hrist jeste istorijska ličnost i ona ga ne odbacuje kao i da je bio razapet za krst al ne može se dokazati naukom da je činio čuda.

Pogledajte Sunčev sistem i gde je zemlja. U milimetar udaljena od Sunca kako bih mogao biti život za čoveka. Od toliko mesta u vasioni ona tačno gde treba. Da je samo 5% bliža Suncu mora bi proključala, da je isto toliko udaljena mora bi se zaledila naučno dokazano. Da nema nije gravitacija zemlje takva, vazdušni pritisak, kiseonik,biljke, životinje i dr ne bih mogao biti život po čoveka. Zar verujete da je sve to slučajno. Odluka je na vama tj sloboda. I vetar duva pa ga ne vidiš,nevidljiva zemljina teža, nevidljive čestice i dr a ljudi bi želeli videti duhovni svet kao da im oči sve pokazuju a naučno opet dokazano da ljudsko oko mnoge boje ne primećuje tj ne vidi ih, ljudi misle da je sve onako kako vide.

Ovo je za neke koji samo misle da nauka je protivna veri. Inače Gospod se mnogima pokazao na razna čuda i isceljenja ljudi i mnoge druge načine.

Подели на овим сајтовима

Zašto su doktori digli ruke od Patrijarha Pavla da će umreti i neće se spasiti jer su mu bila uništena pluća. Otišao je u manastir i molio se Bogu. Otišavši na pregled on je imao nova pluća čista kao kod bebe i zdrava. Njihovi su odgovori uvek isti, da je to fenomen jer gledaju a ne vide i slušaju a ne čuju. Svet svojom mudrošću nije spoznao Boga niti može.

Подели на овим сајтовима

Моментом зачећа створена је једна непоновљива људска личност, чији развој започиње у мајчином стомаку. Када се та личност роди, добија своје име и даље наставља да се развија.
Током живота, имаће одређени социјални, душевни и духовни живот.
На пример, завршиће школу, негде око 18. године потпуно ће се развити, бавиће се изабраном професијом, имаће љубав, пријатеље, живеће у заједници, имати децу и унуке, можда ће бити верник, а можда и атеиста.
Суштина је у следећем:
Нема разлике у прекидању постојања и потпуног развоја те личности убиством абортусом у 2, 4, 6, 8, или 15. недељи, од убијања једномесечне бебе бацањем у контејнер или убиством детета у 10. години. У сваком од ових случаја, насилно се спречава, да се једна људска личност у пуном смислу развије и оствари.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2013. at 23:25, Лидија Миленковић рече
Мој Павличак није могао самостално ни да дише, ни да гута, јер је рођен у 28. недељи трудноће, био 3 месеца у инкубатору, и ево га сад краси мој профил ( мој аватар ), а лекари, испрва, рекли да је спонтани и хтели мајку да пошаљу на нервно, јер није дала да је киретирају.   Да није дошао у смену Др. Бабић, који никада није урадио абортус, и дао шансу животу.........

Свака њему част. Но овде причамо о добровољном абортусу који се врши у јако раном периоду. Ја бих те потпуно подржао у твојој одлуци. Постоји разлика између, подржавам одлуку и подржавам право. Подржавам право да свако има слободу говара, али не подржавам одлуку да неко злоузпотребљава ту слободу. Ако ме разумеш.

Цитат

Zena dobija dete na dar od Boga.

Kako moze da ga ubije?

Јел плод силовања дар од Бога? Ја се не бих сложио. Не верујем да би Бог подарио иједној жени дете кроз силовање например. Наравно, не знам ја ништа о Богу, можда и би, али ја у то искрено не верујем.

Цитат

U čemu se sastoji njena sloboda i na čemu se zasniva?

У томе, да тај плод у том тренутку без ње не постоји, не функционише. Мајка је у том тренутку највише одговорна за тај плод. Тај плод узима од њеног живота време, узима њену храну, узима све њено. 

Дај Боже да једног дана медицина напредује, па извађен плод не мора уопште да буде мртав већ да може да постане здрава беба у некој апаратури, као што имамо пример горе малишана који је претекао захваљујући инкубатору. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 0:07, Милосављевић рече
Свака њему част. Но овде причамо о добровољном абортусу који се врши у јако раном периоду. Оно што се вади у том тренутку не може да преживи ни уз помоћ инкубатора. 

Да може, то би било убиство. 

Ubistvo je u svakom slucaju... ti ako to opravdavas ti ne verujes u Boga... 

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 0:07, Милосављевић рече
Свака њему част. Но овде причамо о добровољном абортусу који се врши у јако раном периоду. Оно што се вади у том тренутку не може да преживи ни уз помоћ инкубатора. 

Да може, то би било убиство. 

Šta pričaš ti, šta je to što se vadi?

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 0:11, Bata Peric рече
Ubistvo je u svakom slucaju... ti ako to opravdavas ti ne verujes u Boga... 

На основу чега не верујем у Бога ако мислим да неко ко има право да не верује да је то живо биће, јер не верује у наш концепт душе? Например....

Цитат
Šta pričaš ti, šta je to što se vadi?

Ја не знам шта је то што се вади. Зато сам рекао то што се вади. У једном тренутку је десет ћелија, у тренутку када се извади жив организам, једна нова јединка. Тако да не знам. 

Цитат
Ubistvo je u svakom slucaju...

Убиство је у случају ако је то о чему причамо живо биће. Ја причам о правном аспекту КД убиства. За КД нерођена беба није живо биће а у случају да се тако гледа то се назива правна фикција, јер није стварност. 

Из аспекта разноразлих религијских и филозофских гледишта имамо различите погледе.

За мене је абортус убиство али не у правном смислу те речи, већ у Хришћанском смислу те речи.

Подели на овим сајтовима

Ljubić Nenad Šone рече:
Bog je ljudima dao slobodu,sve je dozvoljeno ali nije sve na korist. Sam biraš hoćeš li uskim ili širokim putem.

Gospod nama nije rekao vi ste nesavršeni i imate prava da grešite a ja vam za to neću suditi nego nam je dao zapovesti kojih se moramo držati. Mi i grešićemo svakodnevno ali nije nam to dozvoljeno pa dolazi greh. Zato se za grehove moramo kajati. Sveto Pismo ispituje srca. Ja sam grešan i ne mogu sebe lagati da greha nemam jer onda ne bih bio Hristov.

Današnja nauka ne protivi se postojanju Boga nego ga potvrđuje al opet vi odlučujete u šta ćete verovati.

Skoro je pronađena Nojeva barka u Turskoj između dve plaline zakopana kao što je pisalo u pismu i tačno istraživanje pokazuje da je dimenzije kao što je rečeno u pismu u milimetar,i da starost drveta je tolika da odgovara vremenu mnogo pre nove ere. Hrist jeste istorijska ličnost i ona ga ne odbacuje kao i da je bio razapet za krst al ne može se dokazati naukom da je činio čuda.

Pogledajte Sunčev sistem i gde je zemlja. U milimetar udaljena od Sunca kako bih mogao biti život za čoveka. Od toliko mesta u vasioni ona tačno gde treba. Da je samo 5% bliža Suncu mora bi proključala, da je isto toliko udaljena mora bi se zaledila naučno dokazano. Da nema nije gravitacija zemlje takva, vazdušni pritisak, kiseonik,biljke, životinje i dr ne bih mogao biti život po čoveka. Zar verujete da je sve to slučajno. Odluka je na vama tj sloboda. I vetar duva pa ga ne vidiš,nevidljiva zemljina teža, nevidljive čestice i dr a ljudi bi želeli videti duhovni svet kao da im oči sve pokazuju a naučno opet dokazano da ljudsko oko mnoge boje ne primećuje tj ne vidi ih, ljudi misle da je sve onako kako vide.

Ovo je za neke koji samo misle da nauka je protivna veri. Inače Gospod se mnogima pokazao na razna čuda i isceljenja ljudi i mnoge druge načine.

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 0:20, Aquilius Cratus рече

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Буди прецизан, први пасус му је одличан, а остали пасуси су класично непознавање науке.

Подели на овим сајтовима

Ljubić Nenad Šone рече:
Zašto su doktori digli ruke od Patrijarha Pavla da će umreti i neće se spasiti jer su mu bila uništena pluća. Otišao je u manastir i molio se Bogu. Otišavši na pregled on je imao nova pluća čista kao kod bebe i zdrava. Njihovi su odgovori uvek isti, da je to fenomen jer gledaju a ne vide i slušaju a ne čuju. Svet svojom mudrošću nije spoznao Boga niti može.

U jeee, samo post iznad ovog bila je citava lista sta sve u tom istom svetu dokazuje Boga.  0503_music  0503_music  0503_music  0503_music  0503_music  0503_music  0503_music  0503_music

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...