Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

@ Zoske

Niko ne osuđuje muškarce bzvz,ali ih i ne oslobađa od ogovornosti - krivice.Uglavnom i najčešće je podjednaka.A ova tvoja nipodaštavanja ženskog roda sa ovakvim izrazima "širenje nogu" su odvratna,neumesna i ,ma fuj.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Мислим да је израз баш адекватан, јер већина жена која је после тог чина абортирала,није ни размишљала о ничем другом ,сем тренутном задовољству,што наравно важи и за мушкарца!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ово је доста широко насловљена тема, јер свачији пут до абортуса је себи својствен. Односно различит. Као што смо сви на исти начин срећни а на различит несрећни. Онда се о абортусу може говорити на различите начине, зависно од средине и околности

које нагоне мајке да то ураде.

Јер неке се жене одлучују као девојке, а неке као удате. А то није исто,мада је у крајњој намери и чињењу убиство. Не могу да се

сложим да неке жене то раде из себичности.

Као жена дубоко осећам и схватам женственост и њено биће.

Жене су крхка и емоционална бића. Свој плод у утроби тако и доживљавају. И желе да га заштите. Као и тигрице,лавице, медведице...

Као све мајке у природи, осим кукавица, оне своја јаја полажу у туђа гнезда. Што раде и многи мушкарци, сложићете се.

Као што ћемо се сложити да је већини нормалних младића и мужева абортус и мушки грех.

Ако је неко на форуму јуче пратио теме на Руској Патријаршији, могао је/ла је прочитати о рођењу руских петорки у Енглеској,

јер су руски лекари предлагали родитељима да абортирају два-три плода да би се остали родили нормално.

Мајка и отац нису на то пристали, и тада су руски лекари одбили да воде ту по њима компликовану трудноћу и порођај, па је све онда

успешно урађено у Оксфорду. Уз Божији благослов наравно. Јер родитељи нису хтели да убијају своју децу, без обзира на све могуће

компликације.

Подели на овим сајтовима

@ Zoske

Nisam primetila da si muškarce nazvao tako pogrdnim nazivom,a ovo ti nije prvi put da na ovaj način izražavaš svoje empatije prema ženskom rodu.To jest jesi nazvao si malopre :" ... Ако тај сероња не размишља о последицама,ваљда би она требала знати,какав поредак даље иде..."ali odmah potom optužio ženu da je ona ta koja jedina treba da razmišlja.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Pa znaš kako Moci,kad neko tako kao Zoske konstantno pokušava da omalovaži ženu izrazima kojima ih kiti,kod mene to izaziva određeni revolt,ili ti inat,kako god ... pa pokušavam čisto malo da mu pariram jer preteruje. ;D

Подели на овим сајтовима

Ма наш Зоскета је инстант емулгатор.

Свака тема живне када он потпраши.

Зоске,ЗоскеЗоске... :-*

smej.gif
Подели на овим сајтовима

ne znam zašto se ukorenila reč čišćenje kada je abortus u pitanju

pretpostavljam zato sto su zene koje su abortirale smatrale da su telo ocistile od onoga sto ne zele da imaju u njemu, a to je dete u ovom slucaju.

Ili je naziv potekao od onih koji su abortuse radili,pa su tu svoju ulogu ili posao dozivljavali kao ciscenje.

Подели на овим сајтовима

ma čista demonologija... suprotno ime od stvarnosti... jer ne da nije čišćenje nego je mrlja veća od pacifika... za ceo život

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Мишљења сам да сте помешали неке ствари...

Одговорност за то што дође до нежељене трудноће је свакако заједничка и подједнака, будући да до трудноће не долази без пристанка обе стране (осим у ретким и екстремним случајевима). Нежељена трудноћа још увек није исто што и абортус.

С друге стране, до абортуса веома често долази и без да мушкарац уопште сазна за трудноћу, док, с друге стране, до абортуса не може доћи без пристанка жене (осим, опет, у ретким и екстремним случајевима).

Тако да, по мом мишљењу, прича о абортусу као мушком греху не пије воду.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Мишљења сам да сте помешали неке ствари...

Одговорност за то што дође до нежељене трудноће је свакако заједничка и подједнака, будући да до трудноће не долази без пристанка обе стране (осим у ретким и екстремним случајевима). Нежељена трудноћа још увек није исто што и абортус.

С друге стране, до абортуса веома често долази и без да мушкарац уопште сазна за трудноћу, док, с друге стране, до абортуса не може доћи без пристанка жене (осим, опет, у ретким и екстремним случајевима).

Тако да, по мом мишљењу, прича о абортусу као мушком греху не пије воду.

ali do abortusa dolazi i kad muskarac kaze ne zanima me sto si trudna ,kao da on niije ucestvovao u pravljenju tog deteta

naravno da do abortusa ne moze doci bez pristanka zene ,ali ako je muskarac odbaci ( sa kojim je napravljeno to dete ),zena je poljuljana u svojim odlukama

nije lako sam podizati decu

mislim da su retke zene koje ne kazu "svom muskarcu " da su trudne

p.s. zato sam i predlozila da se tema zove : abortus je I muski greh

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

nishizawa je lepo objasnio, ne moze da se uopstava

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...