Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

Одлично!  0102_laugh

ЗЛОЧИН ЈЕ ИСТИ

Аутор Наташа ИС ХС. Написано датума: четвртак, јул 29, 2010 у 2:48 по подне

Улази забринута жена код свог гинеколога и каже:

„Докторе, имам озбиљан проблем и очајнички ми је потребна ваша помоћ. Моја беба још нема ни годину дана, а ја сам опет трудна. Не желим друго дете тако брзо.“

„Шта хоћете да урадим?“, упитао је доктор.

„Желим да прекинете моју трудноћу. Рачунам на Вас.“

Доктор је мало размислио и одговорио:

„Имам боље решење за Ваш проблем. Сем тога мање је опасно.“

Жена се осмехнула мислећи да ће доктор да прихвати њен захтев.

Доктор је наставио:

„Видите, да не би морали да водите рачуна о два детета у исто време хајде да убијемо ово што вам је на рукама. На тај начин можете да се одморите пре него се друго роди. Ако већ треба да убијемо једно, све једно је које убијемо, јел тако? Сем тога нема никаквог ризика за Вас ако убијемо ово које вам је а рукама.“

Жена је узвикнула:

„Не докторе! Ужас! Злочин је убити дете!

„Слажем се“ рече доктор, „али мени се чинило да Вама то не смета, зато сам Вам предложио најбоље решење.“

Доктор је успео да убеди маму да нема разлике између убиства рођеног или нерођеног детета. Злочин је исти!  4chsmu1 70zfof0qsamomolitva

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...

Врло поучно. Сведочанство против абортуса из прве руке.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Ako znas de je stari link, daj da ih spojimo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Tema vec bila, ali ne mari da se opet podsetimo...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6434.0.html

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Slušajte ovo, ovo je istina:

Moja baba je htela da abortira mog tatu, ne znam kako se to pre radilo ali je ona imala to u planu i taman kad je trebalo da krenu to da urade, moj pradeda je uzeo pušku, stao ispred kuće i rekao:

"ako uradite to, ne vraćajte se kući".  Nikome nije palo na pamet da se mrdne.

THIS IS HOW THINGS GET SOLVED IN MY HOUSE!

Šalim se.    0110_hahaha  0442_feel

A bio je blesav taj čovek, bio je hardkor četnik, mada nećemo o njemu. Zvali su ga Ludi Nastos.

eheeeej

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Абортуси за Европу опаснији од Ал-Каиде

Постављена слика

Лорд Николас Виндзор, син краљичиног брата од стрица, кентског војводе Едварда, сматра да „Ал-Каида“, и уопште исламски тероризам, не представља за Европу такву опасност какву представљају абортуси, саопштава Интерфакс–религија.

У чланку који је објавио амерички вјерски часопис „First Things“, лорд Николас Виндзор је написао да, иако признаје опасност коју представља „Ал-Каида“ и многе друге исламске терористичке организације, сматра да та опасност, за разлику од абортуса, не провоцира друштвену кризу.

„Та категорија проблема (тероризам) изазива друштвени проблем. Али, ја хоћу да се фокусирам на питања и праксу који представљају најтужнији морални дефицит савременог живота: абортуси наше нерођене дјеце“, каже се у чланку.

„Ми дајемо себи право да бесциљно убијемо милионе наших потомака за годину дана. Пракса абортуса је смртна рана у срцу хеленистичке и јудео-хришћанске Европе“, пише аутор.

40-годишњи лорд Николас својевремено је примио католицизам и сада не може да претендује на краљевски престо. 2006. године он је постао први члан британске краљевске породице од времена Реформација, који се вјенчао у Ватикану, пише часопис „Дејли телеграф“.

У току последње деценије у Европи је, према статистици, извршено десетине милиона абортуса. Тако је 2008. године у Европи било приближно 2, 86 милиона случајева абортуса. Према неким подацима, данас свако пето дијете умире нерођено, а сваки седми абортус се односи на дјевојке до 20 година старости. Годишње у земљама Европске Уније убију 1,2 милиона зачете дјеце. Абортус је забрањен само у Ирској и на Малти, а дозвољен је у 14 земаља Европске Уније.

За последњих седамнаест година највиши број прекида трудноће забиљежен је у Великој Британији, Француској, Румунији и Италији. Рекорд по броју абортуса је Шпанија гдје је за последњих десет година њихов број порастао на 115%.

Извор: Радио Светигора

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Годишње 8.000 абортуса

bgd-abortusi_310x186.jpg

Највећи број жена прекида трудноћу у доби од 25. до 33. године живота. У целој Србији сваке године "нестане" једно Ужице или Ваљево

ЗА само годину дана у Београду је обављено више од 8.000 абортуса! Толико прекида трудноћа је, према последњим подацима Градског завода за јавно здравље из 2009. године, пријавило девет државних и осам приватних клиника у престоници. Ако се овај број упореди са податком да ће од јесени у школске клупе сести генерација која броји око 15.000 првака, значи да је штета од прекида трудноће за наше друштво - готово трагична.

Доктор Борис Вранеш, из Института за гинекологију и акушерство Клиничког центра Србије упозорава, међутим, да је број ових интервенција за 20 до 30 одсто већи.

- Много пацијената прешло је из државних институција у приватне клинике, јер су постале јефтиније, када су доктори почели да наплаћују допунски рад после одрађене смене у болницама - објашњава доктор Вранеш. - Приватници, међутим, не достављају податке о броју абортуса који су извршени.

Највећи број жена прекида трудноћу у доби од 25. до 33. године живота, а следе оне које имају од 35. до 44. године. Углавном су у питању особе које нису рађале (39 одсто), као и мајке са двоје деце (28 одсто).

БРОЈКЕ

8.224 ПРИЈАВЕ прекида трудноће у престоници

45 ОДСТО абортуса обави се у ГАК "Народни фронт"

208 АБОРТУСА урађено у 8 приватних клиника

31 ГОДИНА је просек старости жена које прекидају трудноћу

Статистика показује да су се до 1991. године у Београду на једно рођено дете обављала два прекида трудноће, да би се последњих година на два до три порођаја обавио један абортус.

- Иако такве интервенције носе потенцијалну опасност од дуготрајних и непоправљивих последица, у менталитету наших жена оне су, нажалост, општеприхваћене као метода планирања породице - истиче др Вранеш. - Проблем је и што старије колеге лекари "минирају" употребу контрацепције и саветују пацијенткиње да не користе пилилу, због предрасуда о штетности хормонске терапије.

Доктор напомиње да је веома важна едукација становништва, како жена, тако и мушкараца.

- Наши људи сматрају да то њима не може да се деси, а и ако им се једном догоди, да нису баксузи да доживе поново исто - каже Врањеш. - Прекид трудноће није довољно осуђен од стране друштва, медија и здравствених радника. Зато је абортус постао рутина и много жена се не узбуђује око тога.

Велики проценат прекида трудноће, међутим, припада категорији медицинских побачаја, а обављени су у законском року, до 10. недеље трудноће.

политика

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Слушам сада Радио Слово Љубве, и саговорник је заиста сјајни Хаџи Драган.

Рече податак да се годишње (само у Београду) убије око 150.000 деце (људи) путем киретаже, што је 10 х више него што је Срба страдало у Косовском боју.

Ма знам ја те податке и од раније, али некако увек када чујеш убије те у појам.

Није никакав бедак што шипци узеше Србију. Они своју децу ваљда не убијају. Џаба нама и литургије и причешћивања, када се не множимо, а и ако се случајно умножимо, онда ајде у касапницу.

Ево прича и отац и Миланче, и не знам ко све не прича и овде и по Србији о неопходности причешћивања и присуствовања литургији. А нико не прича о убиствима деце.

Што причате о причешћивању када нико неће ни остати да се причешћује?

Сутра ће се овде вијорити зелени барјак Мухамедов а на Саборној ће бити минарет и мујезин ће запевавати. И не само у Србији. Него у целој Европи. Сатана је заврнуо хришћане угодним животом, курварлуком и злобом.

Дај Боже памети и милости Твоје да тако не буде. Амин.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Слушам сада Радио Слово Љубве, и саговорник је заиста сјајни Хаџи Драган.

Рече податак да се годишње (само у Београду) убије око 150.000 деце (људи) путем киретаже, што је 10 х више него што је Срба страдало у Косовском боју.

Ма знам ја те податке и од раније, али некако увек када чујеш убије те у појам.

Није никакав бедак што шипци узеше Србију. Они своју децу ваљда не убијају. Џаба нама и литургије и причешћивања, када се не множимо, а и ако се случајно умножимо, онда ајде у касапницу.

Ево прича и отац и Миланче, и не знам ко све не прича и овде и по Србији о неопходности причешћивања и присуствовања литургији. А нико не прича о убиствима деце.

Што причате о причешћивању када нико неће ни остати да се причешћује?

Сутра ће се овде вијорити зелени барјак Мухамедов а на Саборној ће бити минарет и мујезин ће запевавати. И не само у Србији. Него у целој Европи. Сатана је заврнуо хришћане угодним животом, курварлуком и злобом.

Дај Боже памети и милости Твоје да тако не буде. Амин.

О убиствима нерођене деце ја причам овако:

https://www.pouke.org/forum/blog/6/entry-6-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%92%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B5/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...