Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Замисли каква је свест те (не)мајке која 20 и више пута уради абортус без икакве гриже савести да је убила дете, које је немоћно да се брани. Такве жене не треба да се причешћују (исто и (не)очеви), јер немати чак ни толику свест да је то грех а не вађење зуба или шишање косе, је довољан показатељ да они не праве разлике ни између Тела и Крви Христове и хлеба и вина. Они суд себи једу и пију.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Konacno se Spanci opametili,

svaka cast na novom zakonu https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif

Јесу, јесу... али и Господ све види

0311_womens

kad to ne postoji...

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Замисли каква је свест те (не)мајке која 20 и више пута уради абортус без икакве гриже савести да је убила дете, које је немоћно да се брани. Такве жене не треба да се причешћују (исто и (не)очеви), јер немати чак ни толику свест да је то грех а не вађење зуба или шишање косе, је довољан показатељ да они не праве разлике ни између Тела и Крви Христове и хлеба и вина. Они суд себи једу и пију.

Prostite sto ovako ulecem

Jedna zena na jednoj televiziji prizna da je abortirala vise od 50 puta. Kad je to rekla nastala je neka tisina, i posle 2-3 sekunde kaze ova zena:"Sto cutite, pa to je sad najnormalnije ... nemam ja vremena za to.... Stvarno mi nekad doge da te zene (i ocevi)  :drugarstvo:, znam da nije hriscanski al se sa snjim nemoze drugacije. Voleo bih da znam kakav oni razum imaju to mi nikako u glavu neide.

I evo jedno pitanje (mozda ste diskutavali o ovome al nemogu sve da prelistavam  :smiley:), sta je bolje roditi dete i dati ga u dom i pritom ostati ciste savesti da ce ono izrasti u pravog coveka (mada to im nije toliko bitno, vec oni zele sto pre da se "oslobode" od tog deteta) a male su sanse za to, znaci ostaviti deteta da se "muci". Ili abortirati.

Ja bih izabrao ovo prvo ...

Vi?

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Свако решење је боље од убиства!

"Брига за будућност", само је вид самоодбране, ако те жене уопште имају савест...Наводно, решиће све своје и дететове бриге убиством! Како себично. Нема детета - нема бриге.

Знају ли шта чине? Мислим да је питање везано за саму структуру личности. И волим да мислим да не знају шта чине...јер зар је могуће толико пасти у грех?

Подели на овим сајтовима

За Тебе не постоји, али за мене постоји. Не вреди да о томе разговарамо. Разумијеш?

ma jok, samo ti namecem svoj stav, kao ti meni 0409_feel

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Живот увијек бољи избор од смрти. Оне јаднице не знају шта раде, нема оправдања за убиство. Какав економски разлог може оправдати убиство? Мислим толико гладне дјеце има, и живе, њихови родитељи нису им ускратили то право, а наше даме, које живе релативно добро дижу руку на сопствено дијете.Мени су оне за жаљење.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

За Тебе не постоји, али за мене постоји. Не вреди да о томе разговарамо. Разумијеш?

ma jok, samo ti namecem svoj stav, kao ti meni 0203_cool

Ти си, пријатеље, нешто помешао...

Но, нема везе. Радуј се што ће Шпанци да убијају нерођену децу, јер ће бити много одличних помада и крема за подмлађивање, што ће повећати број подмлађених и затегнутих баба са babyface упркос народној умотворини "да нема мирног детета и лепе бабе". А то што се убијају деца- па кога се то још тиче! Нарочито људе ослобођене од мозга.

Подели на овим сајтовима

Bas su strasne one slike iznad,deca velicine sake,jadnicci...

Ne znam koliko ljudi i zena danas ima svest o tome...Rodila sam ,uz Boziju pomoc dvoje decice za sada,da znate koliko njih iz Crkve mi kaze E,LEPO,IMAS I MUSKO I ZENSKO,PREBRINULA SI,a ja kad kazem,da moram da rodim onoliko puta koliko zatrudnim,pa makar i sa 50 godina,gledaju me kao ludu.

Подели на овим сајтовима

Bas su strasne one slike iznad,deca velicine sake,jadnicci...

Ne znam koliko ljudi i zena danas ima svest o tome...Rodila sam ,uz Boziju pomoc dvoje decice za sada,da znate koliko njih iz Crkve mi kaze E,LEPO,IMAS I MUSKO I ZENSKO,PREBRINULA SI,a ja kad kazem,da moram da rodim onoliko puta koliko zatrudnim,pa makar i sa 50 godina,gledaju me kao ludu.

Мислила сам да је тих коментара, све мање, али сада видим да има још тврдокорних.

Људи и даље не схватају смисао брака и родитељства.

Абортуси у браку су заиста најстрашнији,ако уопште могу да се градирају. algabacaju

Подели на овим сајтовима

ma jok, samo ti namecem svoj stav, kao ti meni :drugarstvo:

Ти си, пријатеље, нешто помешао...

Но, нема везе. Радуј се што ће Шпанци да убијају нерођену децу, јер ће бити много одличних помада и крема за подмлађивање, што ће повећати број подмлађених и затегнутих баба са babyface упркос народној умотворини "да нема мирног детета и лепе бабе". А то што се убијају деца- па кога се то још тиче! Нарочито људе ослобођене од мозга.

Naravno da se radujem kada se koristi racio na najbolji moguci nacin.  poklon

Imali smo jednog Hitlera, Staljina, Lenjina, Milosevica, Tudjamana, Tita, pa koliko ti vise treba 1307_womens

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

???

Ја вероватно имам проблем са закључивањем.

Шта си хтео са овим да кажеш? Какве везе има абортус са Хитлером, Стаљином, Титом & компанијом? Или су се и борили против абортуса, ценили светињу живота?

Хај' мало, леба ти, појасни. Ја сам човек мало припрост, нисам тако дубокоумно орјентисан.

Подели на овим сајтовима

Прича о абортусу је јако тешка и потресна. Али, расправа о овом великом злу је неопходна. Можда ја која нисам прошла кроз таква искушења и немам неко право говорити о томе, али као Хришћанин и човјек имам потребу.

И без ових потресних слика, преко коијх сам прелетила што сам брже могла, душа ми плаче за свом том нерођеном дјецом. Зар имамо право откинути душу коју је Господ удахнуо у тијело? Зар имамо право једном невином чеду не дозволити да прогледа, да заплаче, да се осмјехне? Зар дијете може бити казна? Па, нови живот који расте у утроби може бити само Божији благослов и шанса да кроз то чедо и ми постанемо бољи људи. Можда ће нам његов искрен и невин осмјех и загрљај учинити живот љепшим и дати снаге да пребродимо све тешкоће...

Нажалост, многи не размишљају овако. На тај живот у себи гледају као на сметњу, зло. Чујем да старије жене за одлазак на абортус кажу "отишла да се очисти"??????????? Па од чега да се "очисти" ?????????

Чисти се гријех, прљавштина... Зар је то и нови зживот?

Не знам... На све ово гледам са стране вјере. Питам се како то све предочити онима који не вјерују толико? Мислим да се медијима мора утицати много више. Држава мора да стане иза тога! Када би се сваки дан на државној телевизији "вртили" ови потресни снимци и слике, можда би се макар један дио оних које се двоуме да ли да ураде абортус или не одлучио да ипак да шансу животу....

Што год ткаш, везуј конце за Небо!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...