Јаков. Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 18+ Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 18+ Podviznistva ?! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Сићо, много си бруталан Сад ми само пред очима телетина испод сача, само се јавило од ових боја... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 rekoh da je samo za iskusne podvižnike. Da se nisi precenio??? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Где ме сад нађе ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 rekoh da je samo za iskusne podvižnike. Da se nisi precenio??? Ма не читам тако дуге наслове до краја Дуња and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Fora je u tome da jedeš zrnevlje i rižu, a da gledaš u ovo. Onda zavaraš svoje telo, i umesto ukusa riže i zrnevlja, ono prepoznaje signale koje oči šalju, i daje osećaj sitosti od jagnjetine, pice, bureka.... RYLAH, Grizzly Adams and feeble је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Podviznistva ?! Може и тако да се тумачи, само не рекох да меримо у сатима Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Сићо, много си бруталан Сад ми само пред очима телетина испод сача, само се јавило од ових боја... "Сићо, много си бруталан" - рече feeble и додаде нешто о телетини испод сача... Сад ми пред очима јагњетина + сомун + млади кајмак + шиш ћевап са урнебесом, купусом, тартар-сосом, павлаком и мајонезом... Пепси у лименци... и индијанер... Ледене коцке и љуткаста сарма... Сирко уролан у шунку - као мини-палачинка... Пица бурек код Трпковића и каприћоза са доста иришког качкаваља... Све се то смењује онако, без реда... Таша, Јаков. and feeble је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Каква мазохистичка тема, бјажим ја одавде Таша је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Sico da li se i ovo racuna !? Monica B. + Jamiroquai Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Da vas podsetim da je post počeo tek pre 14-15 časova... Ako je za utehu do kraja posta ima još 548 časova ili ako više volite 32918 minuta. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Sico da li se i ovo racuna !? Monika B. je posna. Tako da može. Ona se jedino zabranjuje u vreme Strasne sedmice. Ovaj mladić, ne znam ko je. Pretpostavljam da je više tu da bi idealizovao mušku muževnost. Naravno da može. I on je postan. Таша, marta . and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука