Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 minute ago, 3 тарабе рече

А твој reply мени има везе с темом? Нема.

Не евидентирам лајкове, само читам тему и све видим, па тако и нефер однос неких према некима.

Обрати пажњу ти како и зашто се ти мени обраћаш. То није ок.

Свашта. Ти си та која управо осуђује мене. А ја сам само изнијела моје мишљење и имам право на то. А ово што ти радиш управо и приличи овом форуму, ако ме разумеш... То за етикетирање и осуђивање се обрати неком другом (а можеш и себи), ја нисам из тог филма.

Ти си баш имала јаку потребу да се ушлихташ администрацији, и да нападајући мене изразиш своју оданост форуму, јел да? Само кад већ лупеташ запитај се чиме одише ово твоје лупетање. Требало би да знаш да кад нешто радиш из сујете и пакости и жеље да истакнеш себе тиме што ћеш унизити другог- не очекуј од тога ништа добро, то је духовни закон. Надам се да си свјесна да си претјерала, није било потребе да ме прозиваш.

Da ti objasnim, jer nisi primijetila, i nisam omiljena kako ti se čini, ali nije ni to cilj. Nisam saglasna sa svakim komentarom, i iznesem svoj, i nemam ambicija da uđem u administrativni tim, jer ne daju platu. Ukrstim riječ sa mnogima, ali ne vrijeđam...nema smisla raditi to.
Volim da sam opozicija, mada cijenim tuđe mišljenje, usvojim kritike...i tako naučim nešto.
Pokušaj da uradiš isto, i znaćeš koliko ja...makar.
I opusti se, nemoj da ti jedini postovi budu kritike na račun forumaša. Postavi nešto od muzike...sličicu neku, zagrljaj neki...lijepo je. :)

Evo...i ja tebe grlim, i molim te, dozvoli mi toliko. :bighug:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

7 hours ago, RYLAH рече

Имаш оно дугме где можеш да пријавиш, са образложењем, све што мислиш да је неко из администрације пропустио да уради, и размотрићемо. Нема потребе за таквом жестином, свет је леп, и живот је леп.

И форум је леп, само то не видиш од толике жестине.

Хвала, на објашњењу, али ако на основу моје овако написане примједбе ниси урадио ништа онда је јасно да нема вајде ни од пријављивања на тај начин који си предложио, ја сам ти указала на грешку, и шта су урадио поводом тога? Ништа.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, 3 тарабе рече

Хвала, на објашњењу, али ако на основу моје овако написане примједбе ниси урадио ништа онда је јасно да нема вајде ни од пријављивања на тај начин који си предложио, ја сам ти указала на грешку, и шта су урадио поводом тога? Ништа.

Пријави на предвиђен начин. Овако, схватам то као препуцавање по форуму. 

А што се осталог тиче, задњу поруку сам ти пустио јер је била у жару дискусије, али прво ти пази како се обраћаш другима па онда указуј на туђе грешке. Следећи пут такве поруке не пуштам.

Одакле толики јед?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

U stvari, moram reći otvorenije. Suncokret, razdražuješ ljude, govoreći sa visine otačke duhovnosti. Zaista misliš da ovi ljudi nisu čitali duhovnu literaturu, da nisu hrišćani, nemaju ispovjednika, i bez tvog savjeta, izgubiće dušu? Odakle ti ta potreba, ne znam, ali dobre plodove ne daje.

Ronald se jeste grublje obratio na račun Rapsodije. Dalja rasprava između drugih forumaša o tome nije potrebna, molim da se prekine.

Подели на овим сајтовима

Momci, nemojte molim vas upropaštavati temu. @Suncokret54Suncokrete, opominjem te, zasad neformalno.

12 minutes ago, Дијана. рече

U stvari, moram reći otvorenije. Suncokret, razdražuješ ljude, govoreći sa visine otačke duhovnosti. Zaista misliš da ovi ljudi nisu čitali duhovnu literaturu, da nisu hrišćani, nemaju ispovjednika, i bez tvog savjeta, izgubiće dušu? Odakle ti ta potreba, ne znam, ali dobre plodove ne daje.

Подели на овим сајтовима

On 11.9.2016. at 16:14, Ayla рече

Da ti objasnim, jer nisi primijetila, i nisam omiljena kako ti se čini, ali nije ni to cilj. Nisam saglasna sa svakim komentarom, i iznesem svoj, i nemam ambicija da uđem u administrativni tim, jer ne daju platu. Ukrstim riječ sa mnogima, ali ne vrijeđam...nema smisla raditi to.
Volim da sam opozicija, mada cijenim tuđe mišljenje, usvojim kritike...i tako naučim nešto.
Pokušaj da uradiš isto, i znaćeš koliko ja...makar.
I opusti se, nemoj da ti jedini postovi budu kritike na račun forumaša. Postavi nešto od muzike...sličicu neku, zagrljaj neki...lijepo je. :)

Evo...i ja tebe grlim, i molim te, dozvoli mi toliko. :bighug:

Волиш да будеш опозиција? Поштујеш туђе мишљење? А смета ти што сам ја упутила критику администратору? Чак и да се не слажеш самном (мада би било логично да се сложиш) онда ако је заиста тако као што кажеш да волиш бити опозиција онда не би смјела тако неконструктивно и неосновано да ме нападаш и саботираш. Гдје је ту опозициона колегијалност?:) Гдје си образложила грешку у мом првобитном посту? Нигдје. Наравно, јер моје грешке нема. Можемо да се загрлимо, то није никакав проблем, али признаћеш да су ови твоји загрљаји нападни и неискрени, када би загрљајима претходило покајање и извињење то би било ок, а овако грљење на тепиху испод ког је гурнуто штошта никад није плодоносно. Желим ти све најбоље. Поздрав.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, 3 тарабе рече

Волиш да будеш опозиција? Поштујеш туђе мишљење? А смета ти што сам ја упутила критику администратору? Чак и да се не слажеш самном (мада би било логично да се сложиш) онда ако је заиста тако као што кажеш да волиш бити опозиција онда не би смјела тако неконструктивно да ме нападаш и саботираш. Гдје је ту опозициона колегијалност?:) Гдје си образложила грешку у мом првобитном посту? Нигдје. Наравно, јер моје грешке нема. Можемо да се загрлимо, то није никакав проблем, али признаћеш да су ови твоји загрљаји нападни и неискрени, када би загрљајима претходило покајање и извињење то би било ок, а овако грљење на тепиху испод ког је гурнуто штошта никад није плодоносно. Желим ти све најбоље. Поздрав.

Kajem se, izvinjavam se...za šta god, i zaboravih više... :)))
Sad da se izgrlimo...može?

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
2 hours ago, PredragVId рече

E pa vidovita gospođa Vilma, upravo se spremam i ja malo "na taj socijlni rad". E pa evo male besplatne reklame. Upravo odoh do VERSKOG DOBROTVORNOG STARATELJSTVA (s.p.c.) na malo džoginga u Narodnoj kuhinji, u Francuskoj 31. Džogiramo, peremo sudove + besplatna rekreacija i sticanje verskih prijateljstava i blagodati. Ponesite dobru volju, javite mi se na poruke pa da zajedno pomažemo. Hrane bar (u Srbiji) ima na pretek. (jer sujetno je spasenje onih koji samo pričaju a ne tvore dobra dela(ne stvaraju)).

Pre pustanja jezika u pogon ukljuciti mozak. Tako kaze jedan grafit. Ili nije hriscanski pricati tek da bi nesto rekao, a jed si iskazao i pohvalio se jelte "dobrim delom", bravo za tebe. Ono sto nisi pri tom znao je da je Vilma socijalni radnik i to izvrstan i da itekako vec godinama cini mnogo konkretnije i vise nego sto bi mogao u svom sarkazmu da pretpostavis, i da radi u centru za socijalni rad i svakodnevno pomaze ljudima u nevolji. A svako ko je imao problem mogao se uvek obratiti njoj za savet i podrsku.

Mnogo brzas u ovom Bg-u, izgleda da ti ne prija klima, polaki pre nego sto osudis coveka.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Јелена011 рече

Pre pustanja jezika u pogon ukljuciti mozak. Tako kaze jedan grafit. Ili nije hriscanski pricati tek da bi nesto rekao, a jed si iskazao i pohvalio se jelte "dobrim delom", bravo za tebe. Ono sto nisi pri tom znao je da je Vilma socijalni radnik i to izvrstan i da itekako vec godinama cini mnogo konkretnije i vise nego sto bi mogao u svom sarkazmu da pretpostavis, i da radi u centru za socijalni rad i svakodnevno pomaze ljudima u nevolji. A svako ko je imao problem mogao se uvek obratiti njoj za savet i podrsku.

Mnogo brzas u ovom Bg-u, izgleda da ti ne prija klima, polaki pre nego sto osudis coveka.

Pre pustanja jezika u pogon ukljuciti mozak. Tako kaze jedan grafit. Ili nije hriscanski pricati tek da bi nesto rekao, ako pritom ne razumeš ili pogrešno interpretiraš  nečiji post.Ako gospoja Vilma nije to shvatila kao sarkazam, već lajkovala post, ne vidim potrebu da se ti uključuješ tek da bi nešto rekla ili nekoga osudila iz ko zna kojih razloga , a pritom taj neko / moj suprug / niti je upotrebio sarkazam , niti se pohvalio  da bi uzveličao sebe. Postavio je post kao jedan drugarski poziv za sve one koji mogu i imaju želju da se priključe i pomognu kroz volonterski rad koliko mogu. 

Mnogo brzas u ovom Bg-u, izgleda da pogresno shvataš  klimu nečijeg posta , polaki pre nego sto osudis coveka.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Komunikacija... 7896634(Sta god moze da se kaze bezlicno, uputno je da se ne obraca licno drugome).

Da vidimo sta je konstruktivno receno.

Pedja je rekao da ide da volontira kao humanitarac, tj.da se laicki bavi SR. Djelimicno tacno. To naravno nije bas SR, ali pomaganje ljudima jeste dio vizije posla.  S druge strane, SR edukuje i oslanja se na laike-entuzijaste koji su onda hranitelji, brinu se o maloljetnicima koji su pod nadzorom, budu vodje grupa za podrsku i samoosnazivanje... Mnogi ljudi spontano urade ono sto SR radi profesionalno, npr. uciteljica razrijesi neku tesku porodicnu situaciju u interesu djeteta, ili motivise djecu da se obrate nacelniku da stambeno obezbjedi siromasnog druga... To je ono gdje se i obrazovanje i motivacija (ljubav za djecu) dosta preklapaju izmedju profesija.

Takodje je bio u pravu sto je ukazao da je to djelatna hriscanska ljubav. Mislim da se nespretno izrazio i da nije htio da proziva licno Vilmu.

Idemo dalje! :0205_whistling:

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, PredragVId рече

E pa vidovita gospođa Vilma, upravo se spremam i ja malo "na taj socijlni rad". E pa evo male besplatne reklame. Upravo odoh do VERSKOG DOBROTVORNOG STARATELJSTVA (s.p.c.) na malo džoginga u Narodnoj kuhinji, u Francuskoj 31. Džogiramo, peremo sudove + besplatna rekreacija i sticanje verskih prijateljstava i blagodati. Ponesite dobru volju, javite mi se na poruke pa da zajedno pomažemo. Hrane bar (u Srbiji) ima na pretek. (jer sujetno je spasenje onih koji samo pričaju a ne tvore dobra dela(ne stvaraju)).

@Дијана.

Молила бих те следеће, уколико ти моји постови нису јасни, замоли другог модератора да погледа.

Реченица "е па видовита госпођа Вилма" па све надаље се зове у српском језику П******** саговорника или ти сарказам. Када неког желиш да пецнеш или онако ситну злураду стрелу одапнеш, онда му се обратиш на такав начин, директно и јако ниско. Одатле моја реакција и мани ме уопштене приче о комуникацији, овде разговарају људи не роботи. То што неко не уме да се обрати човеку ни кад се не слаже не значи да треба да се обраћа зиду или аморфној маси него човеку.

Још јој човек удели савет, како да ОНА помогне и то још благочестиво, дакле у свакој могућој реченици његовог поста је спуштање и пецкање.

Ти немаш шта да МИСЛИШ него да реагујеш на основу написаног, извини молим те. То што је он имао добре намере, то је други пар ципела, и то се за 99,9% форумаша овде претпоставља. Тако да то што он "није мислио ништа лоше", то тако на суду може убијеш неког па извинте нисам тео. Тон његовог обраћања и његове речи стоје црно на бело.

Као и његове цењене супруге, која се после нашла да брани мужа па напада мене, али њој је опроштено јер је свеже удата :))

При том не мислим нити исказујем своје мишљење о њима као ЛИЧНОСТИМА, нити дајем суд о њима, само о њиховим конкретним речима, направи разлику молила бих те. 

Нити мислим да су они лоши људи нити било шта, али онакав тон и разговор са његове стране итекако није био у реду.

Измењено од Дијана.
rjecnik

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Ovde sam prebacila raspravu na licnoj osnovi, kojom se upropastava inace lijepa tema.

Jelena, zamolila bih te da sa mnom ne razgovaras takvim tonom i takvim rijecima.

Ja nisam vidjela provokaciju, bar ne tolikog intenziteta da zasluzuje takvu afektivnu reakciju, kao ni sama Vilma, koja itekako zna da se brani ako je ugrozena. Reklasam da se izbjegava obracanje licnostima, i tu sam mislila prvo na Predraga, pa onda na tebe i na kraju Rapsodi. Da, on je pokrenuo lavinu, ali ti si napravila cvor u komunikaciji umjesto da popravis komunikaciju.

Ako ti kao psiholog ne umijes da izbalansiras nesto po tvojoj percepciji nefer, da poboljsas komunikaciju, nego samo umijes da produbis sukob i da nastavis sa lancanom agresivnoscu, ne znam sta bih ti rekla. 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Broken рече

Bil se neko sad onako dobro posvadjao sa mnom ? Imam cirka 15 minuta do kupanja. Ajde da ne gubimo vreme.

E bas imam 15 min free, oko cega cemo da se svadjamo? Daj nesto al da valja :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...