Arsenija Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Aca Milojkov - pola čovek , pola logička greška . p.s. Broken, Дијана. and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Broken- pola čovek , pola miris . Рапсоди, АлександраВ, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Predrag vId - pola čovek , pola Rapsodi .... itd. Рапсоди, Драшко, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Ма не љутите се једни на друге. Као што драгојло рече: Mилена КШ and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 11 minutes ago, Arsenija рече Broken- pola čovek , pola miris . Nemoj širiti herezu...Pun čovek i pun miris, tako treba. A ti si pola čovek, pola žena. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 56 minutes ago, Broken рече Nemoj širiti herezu...Pun čovek i pun miris, tako treba. A ti si pola čovek, pola žena. Kako to mislis pun covek i pun miris ... ? Da nije to neka jeres ? Hoces reci covekomiris ? Vice versa ? Ili da vrsimo eksperimente ? Arsenija - pola zena , pola hipoteza . PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 3 hours ago, Arsenija рече Predrag vId - pola čovek , pola Rapsodi .... itd. ne pola no cip cio da dvoje jedno budu Arsenija, pola Arsa, pola sestra .... PredragVId, АлександраВ, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Цитат Помени @ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 On 05/10/2016 at 8:25, PredragVId рече Ko ima kritike prema meni neka slobodno kaže ali sa druge strane, na drugi tas, želim da napišete i ono što vam se svidelo u mojim izlaganjima, pa da stavimo na vagu. Зашто одавно нисам видео овако лепу мисао? Лидија Миленковић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 56 minutes ago, Милан Ракић рече отац Зоран и г. Иван стоје иза свог имена и интегритета да кажем, док остали учесници, сем оца Саве, нашег Марка (Волим Сина Божијег), месчини Џуманџи-за које знамо и ко су и шта су, јер већ годинама наступају овде; за остале не знамо A, šta, mene kao ne znaš? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 2 minutes ago, Иван ♪♫ рече A, šta, mene kao ne znaš? наравно да знам, али сам те искрено, превидео обзиром на остале учеснике на теми Volim_Sina_Bozjeg and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2016 Dok ja ne dodjem na neku temu, nema nista od svadje sa krtinom. Amateri. Драшко, Ненад Р. and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 21, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2016 Оби легендо. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2016 42 minutes ago, Ненад Р. рече Оби легендо. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 Otkriti toplu vodu Izneti u drustvu neku opstepoznatu cinjenicu, sa takvom ushicenoscu kao da su svi za to prvi put culi, ali cak sta vise svi za to veoma dobro znaju, ali se ipak nasao neki strucnjak da to ponovi i sve podseti da je on jedan veoma bistar um! Posle ovoga obicno sledi ironicno: Ma sta to pricas; Ja za to nisam znao dok mi ti nisi rek'o; ili ona najcesca DOBRO JUTRO KOLUMBO!!!! Иван ♪♫ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.