Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

6 minutes ago, cejovic vukman рече

JESSY je djevojka na svom mjestu.

Zeljko, ne dozvoljavaj da se nase drage casne i postene setre ovdje uznemiravaju.

Море, погледај ти мало боље шта пише изнад њеног аватара.:)

Она је свакако на свом месту, и имам све речи похвале за њу.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

28 minutes ago, Ненад. рече

Ово је заиста страшно

Zato je i sakriveno. @Pronobis Pronobis, ajde malo sublimiraj energiju, i nemoj toliko da bljuješ i pljuješ po svemu i svačemu... Sramota više. Svako vidi ono što sam u sebi nosi, 

Šta si ti konkretno učinio da nam društvo bude bolje, u bilo čemu? Imaš li ti koga, pripadaš li ti srpskom narodu, jesi ti pravoslavan? Ili si toliko besposlen da nas ovde zavitlavaš. Ajde batali više generalizacija od kojih je više svima muka. Ajde to što imaš da kažeš, kaži na prihvatljiviji način, nikome nije zadovoljstvo da nekom uklanja poruke. Da bude, ako ne hrišćanski, a ono bar po bontonu, tj. onako kako se priča u dobrom društvu. 

E moram da dopunim jer tek sad vidim ono 'dosadni, formalni, ko patrijarsi na Kritu'. :))

Dakle ugledaj se na nas, malo manje otrovnih generalizacija, malo više 'licemjerja i političke korektnosti', moliću, ovde sve što se napiše čita se nadaleko i naširoko i ostaje za buduća pokoljenja... 

Подели на овим сајтовима

Ovo sam morala da objavim... Ne možemo baš sve da uklonimo... 

Nisi me shvatio... ne treba da se raspravljaš, treba samo da se ponašaš normalno i pristojno. I da prestaneš s tim zavitlavanjem, pošto je teško povjerovati da ovo neko piše ozbiljno i da stvarno tako misli i osjeća.

Nekako mi je neprijatno što se osjećaš poniženim. Prilagodi se, ili idi negdje gdje je bolje, široko je polje internetsko. Neki ovdje pišu godinama, a čak im nijedan komentar nikad nije obrisan. Zamisli ti to!

31 minutes ago, Pronobis рече

Нисам оволико био понижен још откако сам рођен. 

Подели на овим сајтовима

Е Пронодисе, где су она лепа времена када су се нови чланови престављали овде и писали нешто о себи.Који су настојали да имају што више пријатеља. 

Ја нисдам уредник, али сам вишегодишњи члан и као такав ти кажем да кршиш сва правила овде и која су написана и која нису написана.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Ненад. рече

Е Пронодисе, где су она лепа времена када су се нови чланови престављали овде и писали нешто о себи.Који су настојали да имају што више пријатеља. 

Ја нисдам уредник, али сам вишегодишњи члан и као такав ти кажем да кршиш сва правила овде и која су написана и која нису написана.

Pa stvar je u tome sto nije novi clan

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Pronobis рече

Да се расправљам са искомплексираним админима који бришу коментаре јер се не слажу са њима, .... Мени ће једна сублиматорка ....... из Батајнице или тако неког места, која прескаче баре на путу до аутобуске станице, да брише и одобрава коментаре,..... Нисам оволико био понижен још откако сам рођен. 

bitch_please_by_teslapunk-d32znko.jpg

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Pronobis рече

Ја сам био написао свој уводни пост, написао сам да сам висока разваљотка и да хоћу да купим жену у Албанији, хтео сам да питам сублиматоре да ли знају неке позудане анале до Скадра, а онда су ми они то одмах обрисали, тада је почео мој сукоб са модераторима и Драганом. Они су дрско брисали све што напишем, а сви моји коментари су били само пристојно мишљење и нисам зилотарио. А као жале се нешто како Цркву третира секуларно друштво, а овде где они владају, сеју инквизицију. 

A ja nisam modertator?

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Pronobis рече

Ја сам био написао свој уводни пост, написао сам да сам висока разваљотка и да хоћу да купим жену у Албанији, хтео сам да питам сублиматоре да ли знају неке позудане анале до Скадра, а онда су ми они то одмах обрисали, тада је почео мој сукоб са модераторима и Драганом. Они су дрско брисали све што напишем, а сви моји коментари су били само пристојно мишљење и нисам зилотарио. А као жале се нешто како Цркву третира секуларно друштво, а овде где они владају, сеју инквизицију. 

Дакле, ово је неки атеиста који је дош'о да прави хаос на православном форуму лажно се представљајући као зилот... 

Како год, и који год да је духовни и психолошки профил у питању, неред не можемо дозволити...

За почетак, пребацићу сву ову узалудну расправу одавде.. одсад пишите НА ТЕМУ. Сав спам биће брисан. 

Подели на овим сајтовима

Па ја сам ти одобрила ове задње коментаре... ништа ти не конташ. За бан нам не треба правдање. Ја имам стрпљења да разговарам, покушала сам. Ајде се мало смири ако ниси трол који је дошао да прави неред на форуму. Ако те занима да расправљаш о било чему не вријеђајући никог, чак и ако си атеиста и негираш вјеру, можеш да причаш овде, нико те неће дирати. Представљаш вјернике у лошем свјетлу, ако си стварно вјерник. И наравно, све пројектујеш ван. 

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Pronobis рече

А овај мој претходни коментар је сигурно сплеткарош Драгана одобрила, а оне разне друге неће, не би ли исплеткарила бан. хахаха Та жена више воли да сплеткари него леба да једе. 

Nek i drugi vide kakav si.

Подели на овим сајтовима

Ма само сам се ја бавила тобом на овој теми. Окани се више Драгане, више ти је опсесија. Мени се нису свиђали твоји дефетистички ставови. Не размишљаш да ово читају и неки којима ће то можда бити мило да виде...

Подели на овим сајтовима

Малчице су превише отровни и ипак непристојни за овакво мјесто. Зато сам ти рекла да промијениш форму писања. 

Истина је да имамо проблема као нација, и моралних, и духовних, поред политичких и економских; и у Цркви; али, понављам, прихватљива форма...

Подели на овим сајтовима

Што бре да напустим Цркву? Какве то везе има с тим што причаш? Јел схваташ ти да говориш нелогично?

И ниси рекао тако, иако јесте био такав смисао. Овде нема цензуре за све што не нагони на повраћање кад се чита. Дакле буквално све може лијепо културно и интелигентно да се каже.  

Подели на овим сајтовима

Етнофилетизму и национализму ћемо супротставити аутошовинизам? Шта би од оног, воли другог као самог себе?

Пребацила сам ово на тему личних критика, зато што је и даље све у личном тону, ти, ви... Корисно би ти било да прочиташ нешто о комуникацији, нпр. о уопштенојм, безличној и ЈА-комуникацији. 

Подели на овим сајтовима

Овај не зна ни т од теологије, немој Ди, да му бришеш коментаре кад ме узме на зуб.

Дошао је с намером да нас зафркава овде.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...