Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 Модератор ЖРУ @verum est in beer требаш да будеш неутралан као Швајцарска у вези са члановима на форуму - јер ти си заиста модератор, ја и Ignjatije то нисмо. Ако има нешто опомени ме, без да се сврставаш на једну страну и намећеш вољу о томе ко је теби овде џентлмен а ко није. О кеј? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 37 minutes ago, verum est in beer рече Драго ми је да сам у теми за критике, а то значи само једно, а то је да добро радим свој посао. Мало је таквих људи, ту смо можда само ја, АВ, Путин и још пар људи. Друго, ја нисам робот, као и други из уредништва, тако да и ми можемо и требамо да учествујемо на темама као да нисмо у уредништву. Уредништво се појављује само када се види да нешто није добро или ако треба нешто да се унапреди, за остале ствари смо као остали чланови, коментаришемо, отварамо теме, аминујемо... Е на тој теми сам написао као обичан члан, а тебе ако је тебе то погодило, онда не знам шта да ти кажем, није било злонамерно, а и нисам џентлмен као Игњатије. А ако имаш неке намере само Игњатију да се обратиш из не знам ни ја ког разлога, али да буде у неким границама пристојности, онда за то постоји ПП, на темама је јавни форум и свако је сободан да коментарише. И немој бити калимеро, да свако обраћање теби буде као да те неко прогони, има нешто против тебе и све што је у супротности са твојим мишљењем буде да се понашаш као увређена снајка, док са друге стране сматраш да људима можеш да држиш придике... Тако да није ок, ако се разумемо. Е на тој теми која се зове Питајте администрацију писао као обичан члан. Хајде, замислићу да си James Bond. Просто немам воље да коментаришем даље све шта си писао беспотребно... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 11 minutes ago, verum est in beer рече Нема шта да замишљаш, већ само имаш част да причаш са истим. Па сада не смем ни на тој теми да коментаришем? Изгледа да смо заменили улоге, још мало па ћеш ми дозволити да пишем на само пар тема. Сада пишеш као модератор ЖРУ или као обичан члан? Изгледа не знаш ни сам. Ја заиста не знам. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 18 minutes ago, verum est in beer рече Не, него ти не знаш шта пишеш, одређујеш ми где ћу шта да пишем, па сам зато и рекао као да смо заменили улоге када вршим улогу модератора. Али да, ипак си то ти, погађате све, па не можеш да издржиш. Полако, стрпљење и комуникација се учи, а млада си, има времена. Ја знам шта пишем. Не одређујем ти шта да пишеш него ти кажеш да реагујеш као обичан члан на тему Питајте администрацију, па не разумем твоје очекивање да на теми где се контактира уредништво и администрација твоје реаговање на мој коментар не узмем за реаговање као уредника овог форума?! Мој прелазак на ову тему говори да критикуем неког ко се позива на чин модератора, а ти говориш о замени улога. Ја сам смирена 100%, види се тебе погађа, не мене. Надам се да си нешто научио од овог. Колико сам млада/стара и колико има времена није тема. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 10 minutes ago, verum est in beer рече Па да ли сам ја на тој теми реаговао као модератор? Шта ти се ту учинило модераторски, заиста бих волео да схватим шта си ти ту склавирила? Нико се није позивао на чин модератора. А да, извини, јеси ти. И то си извукла, где нема везе са везом. Иначе мене нема шта да погађа, тебе је погодило, јер си се ти нашла негде увређеном, па идеш од теме до теме и жалиш се. А јесам научио, да неке људе никако не можеш да разумеш, колико год се трудио. Требало би да регујеш као модератор на тему Питајте администрацију. Шта ту није јасно? Нема шта да се позиваш, пише ти испод профила Модератор ЖРУ, а тема је намњена за питања уредништву и њихова реаговања у односу на чланове форума. Да ли да ти цртам да ме ништа није погодило и да се не налазим уврђеном, и не идем од теме до теме да се жалим, прешла сам са теме Питајте администрацију на ову тему, јер тамо те не могу критиковати, и не жалим ти се нимало. Са мном не можеш да манипулишеш колико год се трудио. Немам више шта да ти кажем, нити с тобом могу да водим разговор више...замара. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 2 minutes ago, Тања1 рече Немам више шта да ти кажем, нити с тобом могу да водим разговор више...замара. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 7 minutes ago, Suncokret54 рече ... да ти то одлично радиш, и без његове помоћи... његову помоћ немам ниучему. Изгледа теби помаже... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 13 minutes ago, Suncokret54 рече ... како немаш, страћила си сат времена, лудо и незаборавно... можда није било лудо и незаборавно, али је свакако неповратно... Приоритет је нешто што свако гледа другачије, а из свега може нешто да се научи. 'Лудо и незаборавно' су обично проблеми тинејџера. Ништа није заувек дато. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Септембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 11 hours ago, RYLAH рече Не мораш да пишеш само да би написала макар шта, и да тако затрпаваш тему. Ако немаш шта конкретно, нема потребе за таквим циничним упадицама. Говорим лепо и аргументовано, као и Дијана на чији сам пост реплицирао, а овакве упадице стварно нису потребне. 7 hours ago, Ronald рече Zar nisi shvatio, ona ima odgovore na sva pitanja i sve joj je jasno jer uvijek "pronadje" opravdanje za ono sto prica kod svetitelja @RYLAH Роналдов глупи заједљиви коментар (који притом нема везе с темом) лајкујеш умјесто да њему кажеш Не мораш да пишеш само да би написао макар шта, и да тако затрпаваш тему. Ако немаш шта конкретно, нема потребе за таквим циничним упадицама. Ах, та недоследност и двоструки аршини...Одвратан форум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 7 minutes ago, 3 тарабе рече Одвратан форум. pa što ga posećuješ Светислав Павловић, RYLAH, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Септембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 12 minutes ago, Драшко рече pa što ga posećuješ To не могу да ти откријем, то је тајна. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 2 minutes ago, 3 тарабе рече To не могу да ти откријем, то је тајна. E onda lepo Volim tajne александар живаљев and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 9 hours ago, 3 тарабе рече @RYLAH Роналдов глупи заједљиви коментар (који притом нема везе с темом) лајкујеш умјесто да њему кажеш Не мораш да пишеш само да би написао макар шта, и да тако затрпаваш тему. Ако немаш шта конкретно, нема потребе за таквим циничним упадицама. Ах, та недоследност и двоструки аршини...Одвратан форум. Имаш оно дугме где можеш да пријавиш, са образложењем, све што мислиш да је неко из администрације пропустио да уради, и размотрићемо. Нема потребе за таквом жестином, свет је леп, и живот је леп. И форум је леп, само то не видиш од толике жестине. Suncokret54, Ronald and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 14 hours ago, 3 тарабе рече @RYLAH Роналдов глупи заједљиви коментар (који притом нема везе с темом) лајкујеш умјесто да њему кажеш Не мораш да пишеш само да би написао макар шта, и да тако затрпаваш тему. Ако немаш шта конкретно, нема потребе за таквим циничним упадицама. Ах, та недоследност и двоструки аршини...Одвратан форум. Ovo ima veze sa temom? Evidentiraš lajkove? Obrati pažnju na težinu riječi koje su u tvom postu...zašto takva ogorčenost? Svi su iznijeli svoje mišljenje, i sasvm je prirodno da su različita. Svako je branio svoj stav, i to je na mjestu, ali nije na mjestu da osuđuješ na ovaj način, uz etiketiranje koje ne priliči ovom forumu. I to je malo, nego si dala sebi slobodu i forum da okarakterišeš onako kako si ga okarakterisala. Blago je reći da si pretjerala. RYLAH, Дејан and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 3 hours ago, Ayla рече Ovo ima veze sa temom? А твој reply мени има везе с темом? Нема. Цитат Evidentiraš lajkove? Не евидентирам лајкове, само читам тему и све видим, па тако и нефер однос неких према некима. Цитат Obrati pažnju na težinu riječi koje su u tvom postu...zašto takva ogorčenost? Обрати пажњу ти како и зашто се ти мени обраћаш. То није ок. Цитат Svi su iznijeli svoje mišljenje, i sasvm je prirodno da su različita. Svako je branio svoj stav, i to je na mjestu, ali nije na mjestu da osuđuješ na ovaj način, uz etiketiranje koje ne priliči ovom forumu Свашта. Ти си та која управо осуђује мене. А ја сам само изнијела моје мишљење и имам право на то. А ово што ти радиш управо и приличи овом форуму, ако ме разумеш... То за етикетирање и осуђивање се обрати неком другом (а можеш и себи), ја нисам из тог филма. Цитат I to je malo, nego si dala sebi slobodu i forum da okarakterišeš onako kako si ga okarakterisala. Blago je reći da si pretjerala. Ти си баш имала јаку потребу да се ушлихташ администрацији, и да нападајући мене изразиш своју оданост форуму, јел да? Само кад већ лупеташ запитај се чиме одише ово твоје лупетање. Требало би да знаш да кад нешто радиш из сујете и пакости и жеље да истакнеш себе тиме што ћеш унизити другог- не очекуј од тога ништа добро, то је духовни закон. Надам се да си свјесна да си претјерала, није било потребе да ме прозиваш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука