Broken Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Управо сада, Живана рече E bas imam 15 min free, oko cega cemo da se svadjamo? Daj nesto al da valja Ne znam...pocni ti prvi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 B. ti si jedno meketavo onesvijesteno jare! ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 1 minute ago, Broken рече Ne znam...pocni ti prvi. NeozbiljnA si za svadju, ne mogu tako da radim Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 4 minutes ago, Живана рече E bas imam 15 min free, oko cega cemo da se svadjamo? Daj nesto al da valja muzika za voznju ti je odlicna АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 2 minutes ago, Живана рече NeozbiljnA si za svadju, ne mogu tako da radim 3 minutes ago, Живана рече NeozbiljnA si za svadju, ne mogu tako da radim Zato sto si razmazena. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 3 minutes ago, Volim_Sina_Bozjeg рече muzika za voznju ti je odlicna 6 minutes ago, Дијана. рече B. ti si jedno meketavo onesvijesteno jare! Prijavio cu ivaj post...Jevrejko. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Moram da se kupam...nemojte da zamisljate. Cao. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Управо сада, Broken рече Prijavio cu ivaj post...Jevrejko. Bosiljcicu Џуманџи, Рапсоди, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече muzika za voznju ti je odlicna шћа?! хоћеш да кажеш да није? јеси то хтео да кажеш?? какав је то начин тако провокативно давати комплименте на форуму и то јавно, то одма удара на личнос' ма сад бих ти ја рекла свашта да смем да се изражавам овде, да, да, ништа не бих прећутала! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 2 minutes ago, Живана рече шћа?! хоћеш да кажеш да није? јеси то хтео да кажеш?? какав је то начин тако провокативно давати комплименте на форуму и то јавно, то одма удара на личнос' ма сад бих ти ја рекла свашта да смем да се изражавам овде, да, да, ништа не бих прећутала! Ti ako ne razumes sta na srpskom jeziku znaci odlicno, nemoj tim tonom da razgovars sa mnom, prebacicu ovaj razgovor u temu savrsena muzika za voznju. love u Лапис Лазули and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 4 minutes ago, Broken рече Zato sto si razmazena. Опа нешто конкретно! Па где сад оде кад си ми нашо болну тачку! Ее мушкарци само шапну и одма збришу, шатро купање...добро ај' и онако за квалитетну свађу треба много ише од 15 мин, мора то озбиљније да се разради... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 8 minutes ago, Volim_Sina_Bozjeg рече Bosiljcicu Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 2 minutes ago, Broken рече Prijavio cu ivaj post...Jevrejko. Ja cu da ti razmotrim prijavu, i onda si ga ugasio... I jos me nisi stavio u anketu za popadiju! Лапис Лазули, Volim_Sina_Bozjeg, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 14 minutes ago, Broken рече Moram da se kupam...nemojte da zamisljate. Cao. Да се купаш? Значи, опет је октобар. Како време лети... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 9 minutes ago, Volim_Sina_Bozjeg рече Ti ako ne razumes sta na srpskom jeziku znaci odlicno, nemoj tim tonom da razgovars sa mnom, prebacicu ovaj razgovor u temu savrsena muzika za voznju. love u е што волим да се свађам па то ти је! Дијана., Рапсоди, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука