Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

HAPPY BIRTHDAY! 0110_hahaha 0513_music0512_music0513_music0507_music greengrin 0110_hahaha gringrin harp0507_music0502_music srecan https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/oleeeee.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Срећан Рођендан Зоране  greengrin

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Зоране комшо мој да ти 4chsmu1подари још пуно здравља и Богоугодног живота и да си нам жив и здрав ! Сретан ти рођендан ! torta slava3 :) poklon torta torta

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Зоки - све најбоље ти желим, да ти Господ дарује све оно што је добро за тебе. А ево и торте наравски:

Постављена слика

Čestitka: Постављена слика

I piće:

Постављена слика

SREĆAN ROĐENDAN IMANJAČE!!!! 4chsmu1 0442_feel 319.gif :huh:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

0511_musicЗоране, камену темељцу форума, све најлепше ти желим!!!!!!!!!!!!!! 0504_music facenew22222222 nasznak

Постављена слика

мало пре сам сазнао да постоји ова тема па ето са малим закашњењем хахаха да кажем: хвала свима на честиткама још да кажем да сам напунио округло 50 год.  0512_music

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Среееееееееееееееееееећан рођендан!!! facenew22222222 nasznak0504_music

Нек' си жив и здрав и нека се комшије и пријатељи угледају на Тебе. 0511_music

Ова песма је за Тебе, одслушај је:

Подели на овим сајтовима

Цвеле брате хвала ...  ћера ми рекла пре неки дан да је изашао нови албум БС и каже тата

послушај га обавезо... ја ето нисам све до сада али ево чуо сам ову песму што си поставио ипак овај назив ''Дискретни хероји'' као да су мислили на овај форум и на све нас који га градимо.

Супер је ствар!!!

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Данас је рођендан нашем драгом брату Карађорђу и зато - РАДУЈМО СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :) 0442_feel 319.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> 0513_music0512_music0507_music0502_music 11122 0907_sport 0506_music0505_music0503_music0504_music0510_music heaven harp brokoli 0508_music0509_music0501_music мајкл dancedance kolo2 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> facenew22222222 0516_music pivo smil41cb5615a0b72.gif 1407_love navijanje oleeeee

Постављена слика

Постављена слика

Све најбоље брате!!!!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ево отварам листу за жеље,честитке and ПОКЛОНЕ joooj

Ево,Медо теби од мене за рођендан,ако ти се свиђа: joooj

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Lidija svu sreću ti želim!

Постављена слика

Ovo su pokloni za tebe. Tu se nalazi sve što ti želiš!

P.S: jedan joooj je za Medu.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Лидија, нек Вам је са срећом! И дуговечно, наравно!  joooj

Медо - такође!  joooj

joooj

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...