Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Srećan rođendan Dragana! :) Živa bila!

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Срећан рођендан Драгана !

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Хвала драги моји! Волим вас и љубим све.

Милан није реко; напунила сам 34 године синоћке у пола девет.

Нека нам је св. Јован на помоћи сада и свагда.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Срећан ти рођендан и слава Драгана! Радост ти од Господа!

:algabacaju:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Dragana,sve najljepse.  0502_music0510_music0513_music0508_music1306_womens

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Данас је нашем Дејану Декси, на Форуму познатијем као Deki992 рођендан...

Деки брате, срећан ти рођендан, жив и здрав био!

tortaa10.jpg

Успут, тек данас сам схватио на кога личиш... Дуго сам думао и думао и скапирао да личиш на нашег некада познатог кошаркаша Аријана Комазеца :)))

Подели на овим сајтовима

smile5r.jpg 

Срећан рођендан Дејане!  :)  Да си нам жив и здрав!                                                                

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

Данас је нашем Дејану Декси, на Форуму познатијем као Deki992 рођендан...

Деки брате, срећан ти рођендан, жив и здрав био!

tortaa10.jpg

Успут, тек данас сам схватио на кога личиш... Дуго сам думао и думао и скапирао да личиш на нашег некада познатог кошаркаша Аријана Комазеца :)))

Hmm, mozda bi trebao jos malo da dumas :D

Jedino ako nisi aludirao na datum rodjenja, i njemu je danas rodjendan. :) :)

Sad sam bas gledao njegove slike i mogu ti reci da on meni lici na naseg Draleta :)

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан Деки.

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

0094.gifDEJANE

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...