Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Zelim ti srecan rodjendan Mladene Mladjoni. porucujem ti da sto pre privodis zavrsetku tu skolu,da bi te zenili sa mladom nevestom :D

Подели на овим сајтовима

opa opa :) pogodi me ko iz topa!

hvala  hvala svima :****

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Mladjo macane! Pa da si nam ziv i zdrav (cmoa, cmoa, cmoa po srpski), da te Bog cuva i da nam se ozenis sledece godine, pa da pevamo i radujemo se zajedno sa tobom! ziv bio! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Долазим на тортИ :D

Млађани Млађони, нек` је сретње и још много година у здрављу прослављао!

:pivo::smil443643319dc3d:

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Mladjo macane! Pa da si nam ziv i zdrav (cmoa, cmoa, cmoa po srpski), da te Bog cuva i da nam se ozenis sledece godine, pa da pevamo i radujemo se zajedno sa tobom! ziv bio! :)

Zemljak ako si u blizini dodji na ajvar i medovacu :D A mogu i ostali (ko je u blizini) od poklona ponesite mi samo osmeh i dobro raspolozenje jer od pozitivne energije nema boljeg poklona :)

Долазим на тортИ :D

Dodzi! :D

Torta od ajvara, sok od meda :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Dodzi! :D

Torta od ajvara, sok od meda :D

Домаћински (да не кажем широко), нема шта :D

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Срећан ти рођендан Млађо! Свако ти добро од Господа!

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Креирај ново...