Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Данас је диван дан једном форумашу, са којим сам често пута имао "окршаје" :))) За учешће на нашем Форуму, изабрао је име дела некадашње земље из којег је пореклом - kordunдок га неки знате и по аватарској слици, војводе Момчила из млађих дана :)

photo-15101.jpg?_r=1416078004

Мсм, сви који смо овде га познајемо, па је ред и да му честитамо рођус! Никола брате са Кордуна, срећно ти лето, тридесет пето. Жив и здрав био (и скоро се оженио) :) !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Hvala puno svima!!!! :):D :D :D :D :D :D

Cekaj, nije jos gotovo. :D Srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem, nije mi uvijek internet pri ruci,

u gostima sam u Njemackoj a kad je internet na raspolaganju opet nije prilika za sjedit za PC-om.

Ako mozda imas rodjaka Miroslava Radakovica iz Zenice onda je to moj bivsi prvi komsija iz zgrade.

DFS Brněnský Valášek - Znělka, moravski folklor

Подели на овим сајтовима

Ke Kordunu Kordulka a to iz Starog Podvorova. Tamo te djevojcice pjevaju odmah na pocetku - daj mu zdravi! Srecan rodjendan! Kordulka je inace taj ukras s perom na sesiru a nose ga jos neozenjeni, slobodni momci na Moravi kao dio narodne nosnje a tako se zove i taj djeciji folklorni ansambl iz Starog Podvorova sa Podluží, juzna Morava.  A ove igre koje igraju su vojnicki moravski plesovi verbunjk, hošije.

VELKÁ N.VEL-na Horňácku vystoupil i host z Podluží:CM Matěje Kůrečky a soubor Kordulka 3.

TVAROŽNÁ LHOTA-slavnostní vyhlášení vesnice JIHOMORAVSKÉHO KRAJE 2012:tančící KORDULKA

VELKÁ N.VEL-na Horňácku vystoupil i host z Podluží:CM Matěje Kůrečky a soubor Kordulka 1.

ŠUMPERK - 23. MFF Šumperk 2013-neděle- Leť písničko leť 21.

Ovdje izvode muziku sa Kijovska odakle je moj pradjeda porijeklom, vojnicke i svadbene pjesme

Kordulka ze Starého Poddvorova - djeciji folklorni ansambl, juzna Morava.

Подели на овим сајтовима

srecan rodjendan

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ako mozda imas rodjaka Miroslava Radakovica iz Zenice onda je to moj bivsi prvi komsija iz zgrade.

Hvala puno!

Nemam, mada ni ne znam, ali mislim da je to drugo pleme Radakovića, onih iz Bosne, moji su iz Like :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Hvala puno!

Nemam, mada ni ne znam, ali mislim da je to drugo pleme Radakovića, onih iz Bosne, moji su iz Like :)

Moze bit, ima ih Radakovica dosta u centralnoj Bosni ali Zenica je specijalan slucaj. Tamo je puno dosljaka sa strane pa nije iskljuceno da su i ti Radakovici iz Like.

U Zenici je puno svijeta odasvud: Crnogoraca,, Hercegovaca, Licana, Krajisnika pa i iz drugih drzava: Ceha, Slovaka, Rusa, Ukrajinaca, Rusina, Austrijanaca, Madjara itd.

Подели на овим сајтовима

:smil443643319dc3d:брате Србине срећно, са закашњењем!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан земљаче са закашњењем! :)

ma samo da mi je ozeniti onu ruskinju sto mi krv pije, batalicu odmah ovaj forum ))))

Једна рускиња као слика заљуби се у четника...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан, Ниџо, и извини због закашњења :)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Danas nam je divan dan  :choir:

Kekani je rodjendan :) 

Nek je srecan rodjus sele da si nam ziva i zdrava :*

0501_music  0501_music  0501_music

:120286:  :120286:  :120286: