Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Слављенице, срећан ти рођендан; нека те Господ драги подари својим миром, утврди те у кроткости и благослови добрим здрављем докле год ти је наменио да трајеш. Миран и спокојан дан имај, овај данашњи и многе друге са њим.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Добри људи, хвала вам. Не знам шта друго да кажем, осим да сте ме пријатно изненадили. :)  Стварно нисам очекивала никакву реакцију пошто већ годинама не дајем неку важност свом рођендану (за годину сам старија, јел'те  :))) ). Али сте ме јако, јако изненадили, наравно позитивно. 

Живи ви мени и здрави били па да се дружимо овако још много, много година! :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан, живела Биљана!!!  :aplauz:  1306_womens  0511_music  0505_music  0507_music:120286:

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан Биљо ! Све најбоље  :4869:   :msn_cake:

Школу успешно и на време да завршиш !  :)

И да насликаш још пууууууноооо лепих икона и слика  :slikanje:

Подели на овим сајтовима

Sretan rodjendan, sejo! :msn_cake: :msn_cake: :msn_cake:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Небојши је такође рођендан данас. Само, много мање година него мени.............а шта'ш :D  :D  :D то је живот 

Небојша срећан ти рођендан! :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Srecan rodjus! :pivo:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...