Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

...као што сам већ рекла, ово је моје уточиште....и место на којем ''нам је лепо бити.''....пошто савршено не постоји, ни овај сајт није савршен....ту мислим на нас људе.....али свеједно.....све прође, и ми памтимо само лепе ствари......а овде их је доста....

када сам овде, ја сам са Господом....и зато, докле год постоји, ја сам овде....НА МНОГАЈА ЉЕТА......

rodjendan.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

logo.png

Драги пријатељи,

Искрено, нисам се надао да ћемо оволико да постојимо и да радимо када смо све ово започели пре четири године на празник Светог Кририла и Методија. Мислио сам да ћемо бити само још један феномен који заискра па нестане.

Међутим, Поуке не само да нису нестале, већ су постале све јаче и јаче. Постао је највећи и најсадржајнији православни сајт код нас. Окупили смо готово 10,000 људи, урадили много тога да је беспотребно и говорити о свему томе. Радили смо сви заједно и даље сви заједно радимо.

Била су огромна искушења, већа него што сам могао да сањам. Много искушења сте и сами осетили и доживели. Али, било је и много радости, много лепих ствари. 

Сада су Поуке модеран сајт, активан и жив, са обиљем тема, текстова, аудио и видео материјала... права друштвена мрежа. Увек је био и биће уз своју Цркву јер једини циљ постојања сајта је управо тај- позвати људе да дођу и остану у Цркви изван које нема спасења (од смрти).

Хвала свима који помажу и који ће помагати да постојимо, да имамо свој сервер, да имамо најбоље заштите и софтвере. Ја вас молим да не престенете да помажете Поуке јер једино ћемо тако и постојати. 

Пишите, коментаришите, дружите се. Будите креативни, духовити, јасни, вешти, пажљиви, пуни љубави...

Ускоро ћемо Вам представити још један сервис на Поукама, ако Бог да кроз који дан. Видећете о чему се ради :)

Од срца Вам се захваљујем у име Епископа Давида, Администрације, свих добронамерних људи и позивам вас да и даље будемо конектовани на Христа.

Увек ваш,

Иван Цветковић, главни и одговорни уредник

Нек` је сретње!

Подели на овим сајтовима

Čestitke naravno, nego da niste malo požurili....

41923570.jpg

sa originalne FB stranice koja je služila da se organizuje sve.. 

https://www.facebook.com/groups/88783398208/

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Хепи (нам) рођус!!!

Арсен & Бора

Таквим сјајем може сјати 

Оно што је прошлост сад 
Што не може да се врати 
Што је било ко зна кад 

Љубав наша раних љета 
За обоје бјеше јад 
Сад је права, сад је света 
Када више нисам млад 

Открива ми своју тајну 
И злочинац старац сјед 
Имао сам прошлост сјајну 
Гањао ме читав свијет 

Почаст се на крају прими 
Иде вријеме бије сат 
Побједом се после чини 
Изгубљени неки рат 

Ове битке ове ране 
Откриће љепоту сву 
Када буду ствари давне 
кад не буду више ту 

Ова јутра што те муче 
Пружиће и теби све 
Када сутра буде јуче 
А ти будеш ко зна гдје 

Узалуд од ове ноћи 
Тражиш да ти више да 
Јер најприје мора проћи 
Да с о њој више зна 

Правим сјајем може сјати 
Оно што је прошлост сад 
Што не може да се врати 
Што је било ко зна кад.

Подели на овим сајтовима

Čestitke naravno, nego da niste malo požurili....

Е то ће тек да буде фешта! Ово све до сада је загријавање! :)

Живјели сви и на многаја љета!   .smil.

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...