Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Хвала вам свима од срца: Саша, Марина, Милане, Драгана, Џинијусе, Биљана, Бане, Џеси, Лидија, Александра, Рапсоди...  драго ми је што сте ме се сетили. Хвала и Поукама на честитци и хвала вам што постојите.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Жељко

slika.png

Буди оно што јеси!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Жељко рече

Tortu šaljem post netom

nestrpljivo je ocekujem....:945729:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@Predrag i @Zeljko

Srecan rodjendan, sa zakasnjenjem i na vreme! Zivi bili, dede bili!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Srecan rodjendan svima koji slave (sas malecko zakasnjenje) :D

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан Жељко. Да си нам жив и здрав још пуно година

Подели на овим сајтовима

@YOKA

Резултат слика за srecan rodjendan moja draga prijateljice  Резултат слика за srecan rodjendan moja draga prijateljice

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан

rodjendanske-cestitke-39.jpg

драга, моја Зоко!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...