Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Помените у својим молитвама моју жену Ванесу и бебу која треба да се роди сутра. Код првог порођаја су и она и мали Михаило били витално угрожени, али за сада све изгледа добро, хвала Господу!

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Милан Јовановић рече

Родио нам се Гаврило и обоје су добро! Слава Богу!

Слава Богу!

Честитам!  Нек је жив и здрав! ☺️

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Dragi dobri ljudi,

pomenite Aleksandra i Katerinu i njihovu djecicu: Hrisovalantisa i Areti.
To su pravoslavni Grci, divni mladi ljudi. Trenutno prolaze kroz tesko iskusenje.

Od srca hvala!

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помените за здравље нашу дечицу, прваке, има их пуно, сваког часа се јављају нови родитељи да су им деца сатима повраћала, да имају дијареју и да су на инфузији, изгледа да је било неко тровање у школи, ништа не знамо, али их има из три одељења :(

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помените Марину. Пре неколико година јој је дијагностикован мијелдиспластични синдром, сличан леукемији. Пре две и по године јој је рађена трансплатација коштане сржи, све се "примило" како треба. И баш сад, на контроли, која је требала да покаже стопостотно излечење, нажалост резултати покажу да се болест вратила. Помените и њеног мужа Милорада и сина Новака. Веома им је тешко због свега. :( Хвала вам. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Pomenite Aleksandru i njenog muza Jovana. Jedno dete ima godinu i pola, druge samo dva meseca. Lekari so otkrili, da Aleksandra ima rak zoludca, IV stepen. Situacija je tezka: njen muza, pola Poljak pola Srbin, rodio se u Svedskoj i tamo oni zive, ona je kiparskog porekla iz Kanade i oce da kontinuise terapiju tamo, i da bude kod svojih roditelja. Obidvojca su jako pozbozni pravoslavni hriscani. Sad traje akcija u internetiu sakuplanja para za lecenje.

Подели на овим сајтовима

Pomenite molim vas mog oca Zdravka, zvanog Brko. Dobili smo pre neki dan vest da je mučenje sa progresivnom plućnom bolešću koju ima već nekoliko godina, posle godine dana provedene na bocama kiseonika doterala cara do duvara i lekarka nam je saopštila da više kući, kako stvari stoje, neće. Obustavili su lečenje, daju mu morfijum, lakšaju mu muke. Nadam se da će ga Gospod obasjati milošću svojom i da neće da se pati u svojim poslednjim danima i satima. Srce mi se lomi.

Подели на овим сајтовима

Молим вас да поменете Александру.

Завршава студије далеко од своје породице, земље и цркве. Пред важним је одлукама, потребна јој је молитвена подршка.

Подели на овим сајтовима

On 1.4.2019. at 10:58, И. П. Шатов рече

Pomenite molim vas mog oca Zdravka, zvanog Brko. Dobili smo pre neki dan vest da je mučenje sa progresivnom plućnom bolešću koju ima već nekoliko godina, posle godine dana provedene na bocama kiseonika doterala cara do duvara i lekarka nam je saopštila da više kući, kako stvari stoje, neće. Obustavili su lečenje, daju mu morfijum, lakšaju mu muke. Nadam se da će ga Gospod obasjati milošću svojom i da neće da se pati u svojim poslednjim danima i satima. Srce mi se lomi.

Преминуо ћаћа јутрос. Ако ништа друго, драго ми је да се не пати више. Израз лица му је спокојан као да спава. Помените га, молим вас. 

До следећег виђења, ћаћа, волим те до неба!

Боже, помози!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...