Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Господе дај јој  снаге и утеши њене родитеље да истрају у вери њеног оздрављења !  facenew22222222

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ћекрица ми је остала синоћ у болници. Помолите се за њено оздрављење. Зове се Миља. :cheesy2:

Господе Исусе Христе сине Божији помилуј Миљу, раба твојега.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Гости

да је Бога оздрави и развесели  4chsmu1

Ћекрица ми је остала синоћ у болници. Помолите се за њено оздрављење. Зове се Миља. ekstra

Господе Исусе Христе сине Божији помилуј Миљу, раба твојега.

:)
Подели на овим сајтовима

Помените оци у молитвама  да Господ  упокоји у Богу моју драгу баку по мајци Новку која се данас престави Богу. 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Гости

Brat Milan koji je bolovao od teske bolesti,pominjali smo ga ovde,upokojio se u Gospodu rano jutros.Pomenite.Supruga mu i on nemaju dece...Da mu Gospod oprosti sva sagresenija i podari Carstvo nebesko...

Нек му Господ подари рајско насеље праведних!
Подели на овим сајтовима

Gospode okrenu glavu od svih Milanovih sagriješenja, i primi mi ga u svoj zagrljaj, u Carstvo Tvoje - gdje nema plača, patnje i briga. Gospodi pomiluj. 0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...