Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Господе, Боже наш, сети се слугу Твојих који су преминули у вери и нади у Вечни Живот. Као Добар и Човекољубив, опрости им грехе и обриши неправде, ублажи, отпусти и опрости им сагрешења вољна и невољна. Избави их вечних мука и огња пакленог, и даруј им да се наслађују Твојим вечним добрима, припремљеним за оне који Тебе љубе. Иако сагрешише они од Тебе не одступише, него чврсто вероваше у Тебе, Бога у Тројици слављенога: Оца и Сина и Светога Духа, и све до последњег даха исповедаху, Јединицу у Тројици и Тројицу у Јединству. Стога буди милостив и њихову веру у Тебе урачунај им уместо дела, и као Милосрдан упокој их са Светима Твојима. Јер нема човека који би живео и не би сагрешио, Једини Ти си без греха, а правда Твоја је правда вечна. Ти си Једини Бог доброте, сажаљења и човекољубља; и славу узносимо Теби, Оцу и Сину и Светоме Духу, сада и увек и кроза све векове. Амин.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Бог да му душу прости,

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог. Не знам да ли могу да пишем на овој теми нисам болесна хвала Богу, али  сам дуго без посла да ми се чини да ћу се разболети од секирације. Ваша молитвена пшодршка би ми добро дошла јер се ових дана селим из мањег места у Бг у циљу тражења посла, имам завршен факултет али бих радила било који поштен посао.Узгред ако некоме треба одговорна девојка за чување деце радо се препоручујем.  Опростите и молите се за мене, свако вам добро од Господа.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог. Не знам да ли могу да пишем на овој теми нисам болесна хвала Богу, али  сам дуго без посла да ми се чини да ћу се разболети од секирације. Ваша молитвена пшодршка би ми добро дошла јер се ових дана селим из мањег места у Бг у циљу тражења посла, имам завршен факултет али бих радила било који поштен посао.Узгред ако некоме треба одговорна девојка за чување деце радо се препоручујем.  Опростите и молите се за мене, свако вам добро од Господа.

Бог ти помогао Магдалена,даће Бог да све буде добро ево када будеш долазила у Бгд а немаш коме да се обратиш,нешто ти треба слободно ми пиши на пп ( да би разменили број телефона) у међувремено тј. већ сутра видећу код мене у згради јер доста има младих брачних парова са дечицом,распитаћу се... :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

@@магдалена27,

Св. Ксенијо Петроградска, заступај у својим молитвама Господу нашу сестру Магдалену, да погледа на њене невоље, и услиши јој молитве, ако је по вољи Његовој. molimoli

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Само напред! Први корак си већ направила. И без секирације, то не поамаже ништа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не каже за ништа наш народ секира-ација то ти је као и зло које ни теби ни другима око тебе ништа неће добро донети.Према томе секирацију "окачи о клин "  главу горе и напред уз Божију помоћ.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Pomenite, molim vas, novopredstavljene sluge Gospodnje - Milorada ( mog poznanika) i Milana ( oca naseg forumasa Trifketa ), da im Gospod oprosti sve grehe i uvede ih u Svoja rajska naselja, a njihovim bliznjima podari utehu i snagu da se iybore sa bolom i tugom.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Pomenite, molim vas, novopredstavljene sluge Gospodnje - Milorada ( mog poznanika) i Milana ( oca naseg forumasa Trifketa ), da im Gospod oprosti sve grehe i uvede ih u Svoja rajska naselja, a njihovim bliznjima podari utehu i snagu da se iybore sa bolom i tugom.

Бог да ги прости! Царство им Небеско!

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

Pomenite, molim vas, novopredstavljene sluge Gospodnje - Milorada ( mog poznanika) i Milana ( oca naseg forumasa Trifketa )
Gospodi pomiluj i spasi.... crosseo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Помени, Господе, оце и браћу нашу уснуле у нади на васкрсење у живот вечни, и све упокојене у побожности и вери, и опрости им свако сагрешење, хотимично и нехотимично, што сагрешише речју, или делом, или мишљу. Усели их у места светла, у места свежине, у места одмора, одакле одбеже свака мука, жалост и уздисање, где гледање Лица Твога весели све од века свете Твоје. Даруј им Царство Твоје и учешће у неисказаним и вечним Твојим добрима, и наслађивање у Твом бесконачном и блаженом животу. Јер си Ти живот, и васкрсење и покој уснулих слугу Твојих, Христе, Боже наш, и Теби славу узносимо са беспочетним Твојим Оцем и Пресветим, и Благим, и животборним Твојим Духом, сада и увек и у векове векова. Амин.

Подели на овим сајтовима

Рајска насеља нека им Господ подари.Амин!

• Волим 1

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...