Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Gospode svemocni i milostivi pomozi svima koji vape i mole za tvojom miloscu , obasjaj malog Gojka toplinom doma i zdravljem i pomozi njegovom ocu da ozdravi.Molimo te Boze pomozi ovom nevinom stvorenju i daj mu snage.

Kod nas je pokrenuto dosta humanitarnih akcija u vezi ovog djecaka.Bog nam salje ove male andjele da nas podsjete koliko nismo svijesni sta imamo i koliko mozemo biti nezahvalni za zivot koji zivimo.

Dusa mala.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

On 1. 10. 2013. at 16:54, Драган Алексић άσημος :) рече

Помените моју Наду, заказана јој је операција миома величине 10цм 16.10.2013..

Прогнозе су да нема гаранције да ће бити без оштећења материце. Остаје да се види.

Хвала свима унапријед!

Одгођено за 5. новембар. Још једном хвала свима на љубави.

Подели на овим сајтовима

Јуче је сахрањена моја бивша колегиница Наташа.

Не знам шта се догодило, али је сигурно  да су њеној јадној души веома потребне наше молитве. :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 17. 10. 2013. at 22:50, Лидија Миленковић рече

Јуче је сахрањена моја бивша колегиница Наташа.

Не знам шта се догодило, али је сигурно  да су њеној јадној души веома потребне наше молитве. :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Gospode Boze...Tebi se molim,useli je u Carstvu Svome,i pomjani svu bratiju i sestre zive i usnule...

Подели на овим сајтовима

Господе, упокоји душу уснуле слушкиње своје Наташе и сотвори јој вјечнују памјат! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Господе помени и помилуј слушкињу твоју Наташу.

Подели на овим сајтовима

Pomjanite...mojoj strini Dani je otkriven edem u plucima... :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Господе помози Дани да оздрави и утеши Милену, јер теби је све могуће.

Подели на овим сајтовима

Помолите се за брата у Христу Радослова. Он је један од наших радника у Уругвају, вероватно сте читали по новинама.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Braco i sestre, da vas zamolim da pomenete moju majku Mitru, danas je ostavljena u bolnici sa teskom opstrukcijom pluca i nekim komplikacijama koje su dosle uz to. I ujnu Vladimirku, koja je pre koji dan prezivela infarkt...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Господе, помози Митри и Бладимирки да оздраве, Ти сам их излечи да славе име Твоје. Дај снаге сродницима њиховим да се брину о њима и лекарима мудрости да помогну на начин који је Теби угодан.

Подели на овим сајтовима

Bože podaj snagu Mitri i Vladimirki i njihovim porodicama da preguraju težak period

amin , Bože daj

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Господе болесни смо многи, подари оздрављење, а до оздрављења да болест прихватимо тако да нам буде на спасење.

Подели на овим сајтовима

On 25. 10. 2013. at 19:19, Martirije рече

Spomeni Gospode sve sluge ovde spomenute i podaj im svaku urehu,

kako njima tako i njihovim ukućanima!

Amin!

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...