Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Naseli u carstvo tvoje gospode mati Jefimiju.

Pokoj joj dusi.

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Помени Господе све овде поменуте,и њихове породице и пријатеље који се моле за њих.Амин.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

isus-sinai упокој душу преминуле слушкиње Твоје мати Јефимије .Bogorodica. спаси је...

прошле године сам била у манастиру Златенац...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Reci kako je divan manastir i svo sestrinstvo....

дааааа.......

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Steta sto je siromasan.. I steta za mati Jefimiju. :cmizdrenje:

јесте, баш сам се питала како нема неких донација...а баш се труде....праве диван мед...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Гости

јесте, баш сам се питала како нема неких донација...а баш се труде....праве диван мед...

Za obnovu tog manastira najviše je to selo pomoglo - gde sam inače i rođen.

To su bile ruševine samo tako te je pokojna igumanija pošla da obnavlja i narod sve to pomogao.

Zlatenac je bio metoh Miljkovog manastira a + Jefimija njihova sestra - tamo se zamonašila , selo ga je obnovilo 1984 .g. ako se nisam prevario ,

onda man.sv.Tome - Hum selo ga obnovilo devedesetih godina i zadnji koji je obnovljen je Dobreš, Ove godine ( 2011 ) je osvečen - metoh Miljkovog man.,

sada je ostao još samo jedan manastir da se obnovi iz temelja i to će selo pomoći ako Bog Gospod da i blagoslovi.

Crkve se lepo održavaju.

Inače ovo naše selo ( da ne kažem moje ) ima 5 manastira i 2 parohijske crkve.

Narod dosta pomaže - što se i vidi po ovome ali Zlatenac je sam po sebi skroman kao i one koje žive u njemu , te tako i izgleda - onako kako se i zavetovale , siromaštvu..., veoma su srdačne i gostoprinljive sestre!

Подели на овим сајтовима

Za obnovu tog manastira najviše je to selo pomoglo - gde sam inače i rođen.

To su bile ruševine samo tako te je pokojna igumanija pošla da obnavlja i narod sve to pomogao.

Zlatenac je bio metoh Miljkovog manastira a + Jefimija njihova sestra - tamo se zamonašila , selo ga je obnovilo 1984 .g. ako se nisam prevario ,

onda man.sv.Tome - Hum selo ga obnovilo devedesetih godina i zadnji koji je obnovljen je Dobreš, Ove godine ( 2011 ) je osvečen - metoh Miljkovog man.,

sada je ostao još samo jedan manastir da se obnovi iz temelja i to će selo pomoći ako Bog Gospod da i blagoslovi.

Crkve se lepo održavaju.

Inače ovo naše selo ( da ne kažem moje ) ima 5 manastira i 2 parohijske crkve.

Narod dosta pomaže - što se i vidi po ovome ali Zlatenac je sam po sebi skroman kao i one koje žive u njemu , te tako i izgleda - onako kako se i zavetovale , siromaštvu..., veoma su srdačne i gostoprinljive sestre!

slavabogu

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Боже Наш и Господе Исусе Христосе,

Помози нам да преживимо ово тешко време мраза и леда.

Ако је воља Твоја да се нечему и опоменемо и научимо, да схватимо милост и снагу Твоју,

али заштити нејач, босе, гладне, болесне и старе, ...Молим те... isus-sinai

Подели на овим сајтовима

Ако је воља Твоја да се нечему и опоменемо и научимо, да схватимо милост и снагу Твоју,

Kakva si diva dusica mirodjijo.. rasplaka me ali onako lepo :cmizdrenje:

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

АМИН !

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Braco i sestre, setite se stradanja Arhiepiskopa Jovana Ohridskog i pomenite ga u vasim molitvama da mu tako pomognemo da iznese svoj krst koji mu je Gospod odredio.

Da Gospod isus-sinai ukrepi pravednog Arhiepiskopa Jovana u njegovom stradanju, da iznese istinu na videlo i sacuva Crkvu i raskolnike pokaje i vrati u njeno okrilje, a nas, gresne, da utesi i sacuva.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...