Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ех, прође и тај царски рез. Било је winter али, Богу и Пресветој Богородици хвала, све је прошло у реду. 24. 01. 2012. у 16:00 родила се једна чупава девојчица по имену Ђурђа 1502_baby (на отпусној листи за новорођенче пише ''изражена косматост'' sHa_sarcasticlol )

Помолите се за мене, Јелену, јер имам неких проблема око опоравка и... да не детаљишем... Углавном, стварно ми је потребна молитвена подршка, јер баш ми је тешко :(

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

.Bogorodica. ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ, МАЈЧИЦЕ БОЖЈА,

ПОГЛЕДАЈ НА НАШУ СЕСТРУ ЈЕЛЕНУ, И ЊЕНО ДЕТЕНЦЕ, ЂУРЂУ, И ОСТАЛЕ ЧЛАНОВЕ ЊИХОВЕ ПОРОДИЦЕ ! crosseo

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Da vas Gospod pomiluje i okrepi! :)

Амин.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

драга Јелена, даће Бог да ти и твоја Ђурђа будете добро...мислимо на вас, држи се...све ће то проћи, а оно што остаје је велика љубав према Ђурђи... 1502_baby 1413_love

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

.Bogorodica. ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ, МАЈЧИЦЕ БОЖЈА,

ПОГЛЕДАЈ НА НАШУ СЕСТРУ ЈЕЛЕНУ, И ЊЕНО ДЕТЕНЦЕ, ЂУРЂУ, И ОСТАЛЕ ЧЛАНОВЕ ЊИХОВЕ ПОРОДИЦЕ ! crosseo

Pomiluj, Gospode.

Cudotvorna ikono Majke Bozje '' Brzopomocnica pri radjanju'', pred tobom se molimo, pomozi.

av-7482.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...