Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Цитат

facenew22222222 Малена Ива, има 4 или 5 година и огроман, ужасно злоћудан тумор на мозгу. Родитељима су лекари рекли да нема никакве наде и да је ускоро крај.

Господе, Мајчице Божија, сви становници небески, помозите, погледајте на чедо малено и на родитеље њене, да издрже, да се не окрену од Тебе у болу своме, да....

ТИ знаш најбоље, Господе.....

Помилуј!

Uz Boga uvek je mogucnost da se stanje promeni 100%.

Ostavicemo svi ime po negde, a ti javljaj o promenama...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Хвала, Оби.

Ива је долазила на рођендане у играоницу у којој радим.Тако је умиљата и мила.

Наравно, кад дођем до било каквих информација (дај Боже да буду добре),јављам.

Господеее, Теби је све могуће, смилуј се на бол-непребол родитеља њених!!!!!!!!!!!!!!  klapklap klapklap klapklapfacenew22222222 crosseo klapklap

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Хвала, Оби.

Ива је долазила на рођендане у играоницу у којој радим.Тако је умиљата и мила.

Наравно, кад дођем до било каквих информација (дај Боже да буду добре),јављам.

Господеее, Теби је све могуће, смилуј се на бол-непребол родитеља њених!!!!!!!!!!!!!!  klapklap klapklap klapklapfacenew22222222 crosseo klapklap

Pomiluj, Gospode, sacuvaj i spasi. klapklap

Подели на овим сајтовима

Molim vas braćo i sestre da se pomolite za mene grešnu, da mi Gospod daruje snage i trpljenja, jer mi se čini da moje molitve nedostojno prinosim, a tako su mi potrebne. dobar decko

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

:cheesy:Господе, помилуј слушкињу своју Зорицу, укрепи је ,обаспи је благодаћу Својом, да победи искушења која су је снашла. bliss jeeee

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

0102_laugh svima koji su za mene molili - MOJA SE SE ŽALOST OKRENU NA RADOST  idea dizzy999

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

On 26. 8. 2011. at 14:21, gloria west рече

Драги моји,

молим Вас све да се помолите за брата Рафаела.. да се ослободи страха и савлада искушења

хвала Вам

Pomiluj, Gospode, gresnoga Rafaela, oslobodi ga straha i ukrepi ga da savlada iskusenja, jer si blag i covekoljubiv.

picture.gif[/img] Presveta Bogorodice Strasna primi Rafaela pod pokrov tvoj i zakrili ga milostivom rukom Tvojom.

Подели на овим сајтовима

On 26. 8. 2011. at 14:58, dusha рече

Pomiluj, Gospode, gresnoga Rafaela, oslobodi ga straha i ukrepi ga da savlada iskusenja, jer si blag i covekoljubiv.

picture.gif[/img] Presveta Bogorodice Strasna primi Rafaela pod pokrov tvoj i zakrili ga milostivom rukom Tvojom.

amin-nas amin-nas amin-nas

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

On 8. 8. 2011. at 13:41, lidija рече

mocart Малена Ива, има 8 година и огроман, ужасно злоћудан тумор на мозгу. Родитељима су лекари рекли да нема никакве наде и да је ускоро крај.

Господе, Мајчице Божија, сви становници небески, помозите, погледајте на чедо малено и на родитеље њене, да издрже, да се не окрену од Тебе у болу своме, да....

ТИ знаш најбоље, Господе.....

Помилуј!

Вечерас су Иви родитељи приредили журкицу за 8. рођендан. Лекари кажу последњи ( дај јој још неколико месеци живоа).

Уз безрезервну веру да Бог зна и даје оно што је најбоље, нека боде Божја воља.

А да боли и да је тешко јесте, и то много.

Молим се и за њу, и за њене несрећне родитеље. :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...