Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Једног дана ћеш видјети колико си у криву, а до тада Господ све да нас помилује. girl_jumping.gif' class='bbc_emoticon' alt='girl_jumping' />

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

2 ruke koje rade postignu vise nego 1000 ruku koje se mole

ne valja biti toliko isključiv...  posebno ako imaš samo iskustvo rada a ne i molitve

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Nije mi nikako jasno zasto,ali zasto se neki ljudi javljaju tamo gde nemaju nista pametno da kazu?????  girl_jumping

Ima puno tema gde ateisti mogu da pisu do mile volje,a ova tema nije jedna od takvih.

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

a ako radi i moli se...  :drugarstvo:

inače,dobro je da je komentarisao... sad ćemo da se svi organizujemo protiv njega i vratimo ga u mišiju rupu  0102_laugh womens :drugarstvo:

ljudi,šalu na stranu-svako može da napiše šta hoće...još ako i malo argumentujetim bolje...

dobro nam došao na forum,gospodaru muva  :nene:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Помените у молитвама својим преминуле слушкиње Господње Слађу (изненада преминула 1967 годиште и њену породицу, која не може да се опорави од овог губитка), и Савету (моју професорицу математике, која је боловала од тешке болести). Господ нека им се смилује и дарује вјечни мир. Помилуј их и спаси Господе.

bendoff girl_jumping girl_jumping

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...