Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

велика је сила Божија....услишио је све наше молитве. није се мучила, није имала апсолутно никакве болове, није била ни свесна шта јој је. само су јој дијагностиковали 13. јануара канцер и ето...пре два сата је отишла. мирно, достојанствено и без страха на лицу. слава Богу што је био тако великодушан.

хвала вам другари моји, дивна сте екипа  prst ka dole

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Podari Gospode bliss jeeee Carstvo Tvoje Nebesko rabi tvojoj Veliborki gde nema uzdaha ni tuge već je večna svetlost i radost  kriminalac

smej.gif

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Гости

Сада сам добио од пријатеља поруку. Помените сутра на Литургији:

''Potrebna je molitvena podrska za Marka i Stefana. Nakon automobilske nesrece, Marko ima teske povrede glave i mozga, u kriticnom je stanju i na aparatima je. Stefan je izasao iz kome i lekari prognoziraju uspesan oporavak.''

Подели на овим сајтовима

Господе знам да знаш, знам да можеш,  0205_whistling услиши молитве наше и спаси слуге твоје Марка и Стефана, молитвама Богородице и свих Светих који су ти од искона угодили.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Господе знам да знаш, знам да можеш,  facenew22222222 услиши молитве наше и спаси слуге твоје Марка и Стефана, молитвама Богородице и свих Светих који су ти од искона угодили.

amin-nas amin-nas amin-nas facenew22222222 facenew22222222 :cheesy2: klapklap ekstra ;)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Господе знам да знаш, знам да можеш,  klapklap услиши молитве наше и спаси слуге твоје Марка и Стефана, молитвама Богородице и свих Светих који су ти од искона угодили.

amin-nas amin-nas amin-nas ekstra amin-nas amin-nas amin-nas .please. facenew22222222

:cheesy2: facenew22222222 facenew22222222 ;)
Подели на овим сајтовима

braco i sestre molim vas pomjanite u molitvama svojim moju sestru Ivanu kojoj je cele noci bilo lose i kojoj se mucnina ne smiruje i jako je malaksala.Blagodarim! greengrin ;) ekstra

4chsmu1 :):( Pomozi Gospode sestri mojoj!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...