Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Помолите се за малог Константина, двогодишњег дечака. Пао је у кому... Са медицинске тачке гледишта, јако тешко стање...

Данас сам сазнала да се Константин јуче упокојио...

Подели на овим сајтовима

Помолите се за малог Константина, двогодишњег дечака. Пао је у кому... Са медицинске тачке гледишта, јако тешко стање...

Данас сам сазнала да се Константин јуче упокојио...

душа малена, анђео Господњи ...

жао ми родитеља klapklap

Подели на овим сајтовима

Новопридошли брат на форуму Вељко, поверио нам је да га муче страхови којих не може да се ослободи. Свештеник ће му сигурно дати неки савет за његов проблем , а је предлажем да га поменемо у својим молитвама.

Господе,  ekstra, сине Божији, помилуј слугу свога Вељка и одагнај од њега страхове који га муче и подари му снаге да се избори са њима.  1405_love помози молитвама својим слуги Божијем Вељку. 

Подели на овим сајтовима

Ti Gospode Sine Božiji Isuse Hriste, koji sve znaš i srca ispituješ, znaš kakve muke muče brata našega Veljka, smiluj mu se i pomozi, umiri njegovo srce rastrzano, i utješi kako bi te hvalio i slavio vavek 1405_love .

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Господе, ми се сви мучимо  и  боримо колико  смо  моћни, али без Тебе, нико смо и ништа,

молитвама  Мајчице, Пресвете Богородице, Исцелитељке и  Утешитељке наше, помози 

и  нашем  брату  Вељку!

Подели на овим сајтовима

Браћо оци...помените у молитвама раба Божијег Ивана који је ноћас погинуо спашавајући живот другом човеку.Дајте где год можете,по Црквама и манастирима,да се помиње име овог храброг човека који је остаио иза себе дете од 5 година! Молим вас,помињите га у молитвама!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Бог нека душу нашега брата Ивана у сели у Царство своје.

Како је погинуо брате?

Заустаио је кола да,као човек и лекар,помогне унесрећеном у саобраћајној несрећи и друга кола која су великом брзином ишла,ударила су га и убила.

Вест постоји у новинама...био је мој познаник

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Страшно! Прочитала сам у новинама... 0110_hahaha Чинећи тако величанствено милосрдно дело у тренутку смрти, верујем, да га је Господ одмах удостојио Царства небеског pravopop

Нека  :) prstgore увек буду са његовим малим сином и помогну му у свим тренуцима када ће му недостајати његов отац crosseo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Bog dusu da oprosti bratu Ivanu...Bas sam citala vesti,ime nije objavljeno,da se molimo za tu plemenitu dusu.Da Bog da da se supruga oporavi sto pre,a da dete traumu prezivi bez posledica.Zaista zalosno da kada je video guzvu na putu,taj neko nije stao,nego pravo na ljude...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...