Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

1 hour ago, Јелена011 рече

zbog traume na porodjaju i svega sto je posle prezivela Mitra je gluva

Dusa mala molimoli Presveta Bogorodice spasi malu Mitru i utesi i daj snage njenim roditeljima, molimo ti se svi ovde molimoli

Подели на овим сајтовима

Jeco molicemo  se da Mitrica dobije sluh.

Molim sve koji mogu da se pomole za bebu Stefana. 

Ne znam mu roditelje, ni da li je kršten, ali ima neke tumore po mozgu, plućima, i drugim organima, to mu stiska sve to, a koliko znam nema ni tri meseca.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Пречиста, Пресвета, Ти која си заступница и брза пмоћница у невољама нашим, сачувај под окриљем својим душе наше које утеху ишту.

Превишњи Боже и Господе милости, који увек чиниш са нама оно што је велико и неиспитљиво, славно и неизмерно, прими миле наше у насеља своја да мирно почивају.

Драгим мојим форумашима, да нам да Добри Господ наш да примимо и издржимо сваки дан живота свога, шта нам дадне по Промислу своме..

Подели на овим сајтовима

Jedan od osnivaca i dugogodisnji dirigent crkvenog hora nase saborne crkve, o. Stanko Sekulic, preminuo je danas, pa da vas sve zamolim da ga pomenete i ostavite ime ako mozete negde za pominjanje na sluzbama. Hvala svima unapred.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, obi-wan рече

o. Stanko Sekulic, preminuo je danas

Bog da mu dusu prosti ! 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=4600%3A2017-01-18-15-31-47&catid=179%3A-2017&Itemid=2

УПОКОЈИО СЕ У ГОСПОДУ ПРОТОЈЕРЕЈ ТОМИСЛАВ ТАДИЋ ПДФ Штампа Ел. пошта

У Београду, дана 17. јануара 2017. године, упокојио се у Господу протојереј Томислав Тадић, пензионисани парох кораћички, у 77-ој години живота.

Опело ће бити одржано у четвртак 19. јануара у 14 часова у храму Силаска Светог Духа на Апостоле у Кораћици. Прота Тома ће бити сахрањен на Петкајском гробљу у Кораћици.

Вечан му спомен! Бог нека му душу прости и подари рајско насеље!

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ljudi, molim vas, pomolite se za moju rodjenu sestru Svetlanu. Ujutro treba da joj operisu ruku. Nadam se da ce sve da prodje dobro, i da se, konacno, oslobodi bolova u ruci. Molim se Bogu za to .

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

On 1/15/2017 at 20:53, obi-wan рече

Jedan od osnivaca i dugogodisnji dirigent crkvenog hora nase saborne crkve, o. Stanko Sekulic, preminuo je danas, pa da vas sve zamolim da ga pomenete i ostavite ime ako mozete negde za pominjanje na sluzbama. Hvala svima unapred.

Тек јуче чух за оца Станка, рајско му насеље. Срце му је било чисто, посвједочиће свако ко га је упознао. Чашу меда и он је морао да загрчи чашом жучи. Вјерујем да ће се благочестиви народ наћи од помоћи његовој породици.

Подели на овим сајтовима

On 10. Jänner 2017 at 15:54, Јелена011 рече

Pomenite Mitru u vasim molitvama...

Hvala lekarima koji su me porađali, zbog traume na porodjaju i svega sto je posle prezivela Mitra je gluva. Sutra idemo da vidimo da li nesto moze da se uradi i u kojem je stanju nerv. Ukoliko nerv nije ostecen postoji nada da ce moci operacijom i implantom u mozgu da joj omogucimo da cuje :(

Опрости, сестро што упадам... Биће поменута пред Богородицом Лепавинском. Даће Богородица и Господ да се ријеши слухић. <3

Праштај...

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Лидија Миленковић рече

Ljudi, molim vas, pomolite se za moju rodjenu sestru Svetlanu. Ujutro treba da joj operisu ruku. Nadam se da ce sve da prodje dobro, i da se, konacno, oslobodi bolova u ruci. Molim se Bogu za to .

Upravo mi se javila. Hvala Gospodu, Presvetoj Majcici nasoj Bogorodici, Sv. Jovanu i svim svetima, hvala vama na molitvama i podrsci ( mnooogo mi znaci).  Jos uvek nema neke bolove, samo malo u grlu od intubacije, i vec narucuje  da joj spremimo sutlijas i supu s knedlama . 

A ja se, tek sad, zarozala, pa cmizdrim. Sve vas mnogo:bighug:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, александар живаљев рече

Тек јуче чух за оца Станка, рајско му насеље. Срце му је било чисто, посвједочиће свако ко га је упознао. Чашу меда и он је морао да загрчи чашом жучи. Вјерујем да ће се благочестиви народ наћи од помоћи његовој породици.

Plus na sve sto je i nas, tj. moju porodicu, i licno zaduzio. Bog mu platio za sve, i sto je dobra ucinio, i sto se u bolestima i mukama namucio.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pomenite mog jednog daljeg rodjaka Miloja umro je na Bogojavljenje, pred svoju slavu sv. Jovana Krstitelja...da mu Gospod dusu prosti i oprosti sva sagresenja. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Proslavi slavu svetog Jovana,isprati goste i ode Gospodu, dragi nas teca Nikola u svojoj 83 godini. Molim vas,pomenite, da ga Gospod useli u rajska naselja, a Slobodanku ,udovicu njegovu,da utesi i snage joj da.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...