Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

On 12/27/2016 at 18:09, Kaludjerovic Sreten рече

baba mi je tesko bolesna,ima jaku upalu pluca,pomenimo Stojanku.Gospode pomiluj :(

maloprije mi je preminula baba Stoju na snimanju pluca, doktori su pretpostavljali tumor na glavi,al nije ga bilo, krv joj se izlila iz pluca.  :cmizdrenje: pomenimo ,  ovo je za mene  jak udarac . 

Подели на овим сајтовима

Sretene,primi moje saučešće :(

Gospode primi u Naselja Svoja usnulu sluškinju Svoju Stojanku a njenoj porodici podaj snage da se izbore sa gubitkom i čuvaj ih...

Подели на овим сајтовима

On 12/28/2016 at 21:35, Mилена Трифковић рече

Sretene,primi moje saučešće :(

Gospode primi u Naselja Svoja usnulu sluškinju Svoju Stojanku a njenoj porodici podaj snage da se izbore sa gubitkom i čuvaj ih...

hvala draga Milena. 

Подели на овим сајтовима

On 12/28/2016 at 13:45, -Владимир- рече

@Zero

Како је Сања ?

Vladimire, hvala ti što pitaš... Ne znam, nismo se čuli par dana, a nismo u istom gradu. Nadam se da je dobro...

Moje saučešće, Sretene, da Gospod ukrepi njene bližnje i da Svojoj sluškinji Sojanki podari život večni!

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Помените Љиљану оболелу од рака

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Sretene saucesce, a tvojoj baki neka dobri Gospod daruje rajsko naselje!

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Данас умро је парох моје парохије св. Јована Лествичника у Варшави, о. Mikołaj (Никола).
Вечнаја памјат!
Молим, сетите у Вашим молитвана и нашу парохију, која сад је доста поделена због календара, и сад не мамо нашег духовног оца, а био је он прав добар пастир.

dsc00679.jpg

Извор

Подели на овим сајтовима

On 1/6/2017 at 22:41, МилошБГ рече

Sretene saucesce, a tvojoj baki neka dobri Gospod daruje rajsko naselje!

hvala brate,srecni praznici, Mir Bozji,Hristos se rodi!

Подели на овим сајтовима

Христос се роди!

Помолите се за покој Алексеја, оснивача руског добротворног фонда "Живот је чудо". Остала жена и петоро деце

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Pomenite Mitru u vasim molitvama...

Hvala lekarima koji su me porađali, zbog traume na porodjaju i svega sto je posle prezivela Mitra je gluva. Sutra idemo da vidimo da li nesto moze da se uradi i u kojem je stanju nerv. Ukoliko nerv nije ostecen postoji nada da ce moci operacijom i implantom u mozgu da joj omogucimo da cuje :(

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јелена011 рече

Јелена... у мојим сте молитвама...

Грлим те, јако.

Подели на овим сајтовима

Јелена,као после сваке кише дође сунце. Да ће Бог да то сунце пуним сјајем огреје и тебе и твоје чедо Митру и да се дете опорави.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 8.1.2017. at 22:09, Kaludjerovic Sreten рече

hvala brate,srecni praznici, Mir Bozji,Hristos se rodi!

Vaistinu se rodi! takodje sve najbolje.

Jelena dace Bog dobri da bude sve u redu i da se nadje nacin da se problem prevazidje, daj Boze.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Јелена011 рече

У мојим сте молитвама Јецо, даће Бог милостиви да све буде добро. Будите јаки и не губите веру, наду... Љубим вас! :*

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...