Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Hvala Gospodu, i svim Svetima kojima smo se obracali za zastupnistvo pred Gospodom, danas moje dame, Sandra i Valentina, idu kuci. Obe su dobro, uz one pratece mukice koje kroz koje, uglavnom, mame i bebironcice prate.:sunce::navijanje:girl_smiley:120286:

Hvala i vama na molitvama i podrsci :bighug:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Јутрос се упокојила наша тетка Светлана, рођена сестра моје свекрве. Помените....

Подели на овим сајтовима

On 5/5/2016 at 0:01, Ayla рече

Već dva dana cijela Podgorica traži malog Ognjena. Taj predivni dječak je autistično dijete, i stanje u kojem se ono nalazi dodatno otežava potragu za njim. Iz kuće je izašao bos, a vani je hladno...
Potrebna je sva pomoć, a vaše molitve mogu učiniti čudo...sada nam svima čudo treba.
Hvala.

Anđeo koji je sva srca jednog grada spojio u jedno, čija su bosa stopala podigla sve na noge, oči zbog kojih nijedna kuća nije gasila svjetlo, ne bi li on došao na ta vrata, danas je pronašao svoj mir.
Svi tugujemo za plavim dječakom, ali smo i sigurni da je našao spokoj, za kojim je i krenuo.
Hvala ti, dječače, što si nam pokazao koliko i kako možemo, što si sve duše spojio u jednu....počivaj u miru anđele plavi.
Pomenite ovo milo dijete...ime mu je Ognjen.
Hvala.

Подели на овим сајтовима

Molim ko moze nek me pomene u molitvama...:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

Pomenite molim vas ako možete slugu Božijeg Miloljuba, komšiju mog, upokojio se pre neki dan. Da ga se dragi Gospod seti kada dođe u slavi svojoj... :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Господе, посјети ујака мога Ранка у бесним ноћима. Имао је мождани удар, опоравља се, али мождани ко мождани, још увијек неизвјесно.

Подели на овим сајтовима

Господе, Ти обараш и Ти поново подижеш.  Ти рањаваш и Ти лечиш. Захваљујемо Ти што ниси предао смрти слугу Свога Ранка, него си показао Своје милосрђе и сачувао га у невољи. Нека његова болест буде на очишћење душе, на оздрављење и олакшање. Дај да започета његова дела заврши на Твоју радост благодаћу Твога Јединороднога Сина са којим си благословен, и Твога Пресветога Духа, сада и увек и у векове, векова.

Амин.

Подели на овим сајтовима

Molim, pomenite, hitno, i dajte na proskomidiju ko ima prilike, dječaka Srđana.

Srđan ima 20 g., najednom, naprasno u kritičnom stanju. Oni imaju još i drugog, bolesnog sina ('s posebnim potrebama'). Njihov život je i inače veliko stradanje. 

Smiluj se, Gospode, i spasi i iscijeli Srđana, na radost i utjehu roditeljima...(A kako su to dobri ljudi... :(( ) Bogorodice mila, pomozi...

Подели на овим сајтовима

Исусе Христе Сине Божији, по неизрецивој милости и доброти твојој, дај снаге Срђану, том младићу који је у цвету младости да се избори живот свој . Мили Боже не дај да тај "цвет који је тек процветао увене"

Заштити Боже Вељка и Светлану и подари им највећи поклон, а то је да до краја свог живота уживају уз свог сина Срђана!

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Молим вас ,помињите једну од многих несрећних , многострадалних, породица, која је тренутно растављена...нека би их Господ поново саставио,уразумио и снаге им дао. Марина, Филип, Александар, Мартина. 

Подели на овим сајтовима

On 24.5.2016. at 0:20, Драган άσημος :) рече

Господе, посјети ујака мога Ранка у бесним ноћима. Имао је мождани удар, опоравља се, али мождани ко мождани, још увијек неизвјесно.

Данас га је доктор пустио да преноћи кући, а сутра прелази у другу установу на опоравак. Др. каже да је опоравак изненађујуће брз. Господ да вас помене у Царству свом, а ујака мог да преведе из "српске" вјере у православну, јер није црквен.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

За покој архимандрита Филарета из Русије

За здравље Анице

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Потребна ми је ваша молитвена подршка за моју супругу Сању и бебу. Сања је у 8. месецу трудноће.

Молима вас молите се за њих.

Хвала.

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, Marko. рече

Потребна ми је ваша молитвена подршка за моју супругу Сању и бебу. Сања је у 8. месецу трудноће.

Молитва труднице за успешан порођај

О, Преславна Мати Божија, помилуј мене, слушкињу Твоју и дођи ми у помоћ у време моје болести и опасности у којима све бедне Евине кћери рађају децу, сети се, Благословена међу женама, с каквом си радошћу и љубављу Ти ишла журећи у далеки крај да посетиш рођаку Твоју Јелисавету за време њене трудноће и какво је чудесно дејство имала благодатна посета Твоја и на матер и на дете у утроби. И због неисцрпне доброте Твоје даруј и мени, покорној слушкињи Твојој, да се успешно породим; даруј ми ту благодат да дете које се сад налази под мојим срцем, оживевши, радосно узигравши као свето чадо Јован, поклони се Божанском Господу Спаситељу, Који се из љубави према нама грешнима није узгнушао да и сам постане чадо у утроби Твојој. Неизрецива радост, којом се испунило Твоје девствено срце према новорођеном Твом Сину и Господу нека услади муку у којој ми предстоји да родим. Живот света, мој Спаситељ, кога Си родила, нека ме спаси од смрти, која прекида живот многих мајки на порођају и нека уброји плод утробе моје међу изабраника Божије. Услиши, Пресвета Небеска, смирену молбу моју и погледај мене, бедну грешницу, погледом Твоје благодати; не посрами моје уздање у Твоје велико милосрђе и осени мене, Помоћнице хришћана, Исцелитељко болесних, Твојим Материнским покровом у часу муке и болести, да се удостојим и ја да осетим на себи да си Ти – Мати милосрђа и да прославим заувек Твоју благодат, која никад не одбацује молитве грешних и спасава све, који Те призивају у време муке и болести. Амин!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...