Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Мој отац Тихомир задржан је јуче на нефрологији. Молим вас помените и њега у молитвама, међ другима којима је помоћ Божија неопходна.

Хвала.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помолите се за моју другарицу Драгану за здравље духовно и телесно (депресивна је због великих и изненадних искушења,такође и здравље је угрожено).

Хвала унапред.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Мој отац Тихомир задржан је јуче на нефрологији. Молим вас помените и њега у молитвама, међ другима којима је помоћ Божија неопходна.

Хвала.

....мој тата Тихомир....упокојио се 13.јануара, у својој 90. год. Помените.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помолите се за моју другарицу Драгану за здравље духовно и телесно (депресивна је због великих и изненадних искушења,такође и здравље је угрожено).

Хвала унапред.

Као што си мене подигао из депресије и вратио ми вољу за животом сјети се своје Драгане.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
Подели на овим сајтовима

Хвала вам пуно свима и Богу Хвала, положила је све!

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog braco i sestre evo mene :)

Pomjanite mene gresnu i sestru moju Ivanu doputovale u Bg pre 3 sata i desila nam se havarija- jutros puklo crevo od bojlera i poplavilo kupatilo.

prestravljene smo. 

Подели на овим сајтовима

Упокојени :
Никола, мој мили деда који се упокојио пре два. Помолите се да га Господ прими у Царство Небеско, значило би ми пуно. Много сам га волео и много ми је тешко, браћо и сестре... много...
Николу и Соку, родитеље моје миле мајке.

Подели на овим сајтовима

Сјети се Господе уснулог слуге свога Николе и усели га у Царство Небеско. Амин

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Молим вас помолите се за девојку Милену, којој ће у петак бити оперисана,

јако оболела штитна жлезда, у Крагујевцу.

То је рођена сестричина наше Лидије, која јако пати...

Господе и Пресвета Богомајко, помозите Милени, да оздрави, да се врати нормалном животу у здрављу и смирењу.

О, Свети Лука Војнојасеницки, Божији хирургу и лекару! Помози на овој операцији хирургу који ће оперисати Милену,

и који ју је примио по милости Божијој, без тражења услуга и добити, да је оперише, да јој спаси живот, јер упут за

Београд није могла добити, јер су материјално скромни људи ...

Помози Боже...Милени, као и сваком болесном детету чији је живот угрожен...Молим ти се, и свим Твојим Светима, и

анђелима и арханђелима...

О, Свети Нектарије,велики праведниче и Божији угодниче, помози да све буде добро...

Подели на овим сајтовима

Moja Milena je dobro. Hvala vam do neba na podrsci i molitvama, i Gospodu hvala sto ih je uslisio. :bighug:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

:slavaaa:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...