Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Hvala vam  1401 zajednico!

Poslednje što želim da vam ostavim je jedno zrnce zahvalnosti zato što ste bili tu kad ste mi bili potrebni.  :mazenje:

Svako dobro svima.

P.s.Molitve su već počele da deluju,nekoliko dana imam blago povišenu temperaturu,trudim se da ne izlazim iz kuće,sem ako baš moram,ništa ne mogu da jedem,malo mi je muka,mislim da mi je možda puklo slepo crevo...     :hihihihi:

P.s.s.Šalim se.Bolje mi je.Volim vas.   Zbogom   :takeoff:

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Почела сам да смањујем лек постепено, и тек сада почиње борба што са главобољом; што са страхом изнутра. Будите добри па ме погурајте својим молитвама 8086.gif :icon_pop:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Господе дај снаге Драгани да се избори са свим проблемима.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Славиша чека новац за трансплантацију коштане сржи.

Донатор му је рођени брат.

Леукемија.

Жена и двоје дјеце.

Хоспитализован је у Београду.

Након мјесец дана, данас је први пут јео и температура је спала.

Комшија ми је.

Помените, Господ да вас помене у Царству своме.

https://www.facebook.com/groups/238732336308902/members/

Подели на овим сајтовима

Леукемија.

Жена и двоје дјеце.

Комшија ми је.

Pomozi,Gospode,rabu Tvome,Slavisi,i podaj njegovoj porodici strpljenja u teskim trenucima.Amin.

Подели на овим сајтовима

Почела сам да смањујем лек постепено, и тек сада почиње борба што са главобољом; што са страхом изнутра. Будите добри па ме погурајте својим молитвама 8086.gif :icon_pop:

Gospode naš presvetli, našoj Gagi smanjuju lek postepeno. Zbog toga verovatno ima i glavobolje. Učini, da se što lakše izbori s novonastalom situacijicom, i trud njen nagradi spasenjem , izbavi od straha, i udeli nadu, da sve biće dobro. Amin.

Леукемија.

Жена и двоје дјеце.

Комшија ми је.

Slavišu, koji jeste suprug i otac dvoje dečice je zadesila bolest, Oče nas na nebesima. Da se sveti ime tvoje kroz naše molitve upućene tebi, da jednog tvog slugu pomiluješ nadama za ozdravljenje i izbavljanje od svih muka zdravstvenih kako bi sto pre bio s onima koje on ljubi kao svoje bliznje i koji njega ljube kao bliznjeg svog.

Amin.

Подели на овим сајтовима

Помените у вашим молитвама моју ћеркицу Дуњу.

Унапред захвална!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Пресвета Мајко укрепи болесне, ублажи им болове утеши и смири.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Помените у вашим молитвама моју ћеркицу Дуњу.

Унапред захвална!

Svetlosti uzvišena, Bože naš, maleckici s imenom Dunja, podari svaku blagost, dragost, zdravlje i sreću u životu, kao i mama Dani, što je donela na ovaj svet, na radost svih.

Amin.

Подели на овим сајтовима

Svetlosti uzvišena, Bože naš, maleckici s imenom Dunja, podari svaku blagost, dragost, zdravlje i sreću u životu, kao i mama Dani, što je donela na ovaj svet, na radost svih.

Amin.

Амин Боже дај!

Подели на овим сајтовима

Mnogo propusta je učinjeno u njenom lečenju, a sve je krenulo od niških lekara koji nisu mogli da uspostave dijagnozu.

А због овога, без претеривања, треба подићи револуцију, сменити власт, дебело казнити све одговорне, истребити све институције од гамади, без милости и изузетака.

Господе, заштити и помилуј слушкињу своју Анастасију.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Доста сам се нагледала и наслушала оваквих прича а и преживела многих од њих.Јако ми је жао и просто срце ми се тренутно цепа од туге коју саосећам са малом Анастасијом и њеним родитељима. :cmizdrenje:

Нека би Господ и Пресвета Богородица подаре море исцељења и нека све што буде ,буде на корист душе њене а у славу Господњу.Амин.

Подели на овим сајтовима

ако је неко одавде из Врања (по могућности свештено лице), било би лепо да ступи у контакт сa њеним родитељима и посаветује их да одведу малу на Острог! нажалост нисам успео да уз помоћ интернета нађем било који начин да то лично урадим...

Подели на овим сајтовима

Mnogo propusta je učinjeno u njenom lečenju, a sve je krenulo od niških lekara koji nisu mogli da uspostave dijagnozu.

А због овога, без претеривања, треба подићи револуцију, сменити власт, дебело казнити све одговорне, истребити све институције од гамади, без милости и изузетака.

Код нас ништа ново што се пропуста тиче а да не говорим о валидности терапија и успостављање дијагнозе.Довољно ће бити само ако кажем да 2009 год кад су се велики број деца  лечила на онколошком дечјем одељењу, директор дечје онколошке је ухапшен због проневере и малверзације лекова за хемотерапије. И једино што  знам тј видела је да су те године нажалост много деца преминула а да тај дотични после затвора и дан данас ради као лекар у тој истој установи..Заштићен као "бели медвед".

Тужно али то је наша реалност! :(

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...