Flojd Написано Новембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2018 пре 17 минута, Alegzandar рече Bracala, alal ti mjera, rece ti lubenadi Ја ркох своје а она нек размисли. ? Какав је то лав без пет лавића, или јеси или ниси лав. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Новембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2018 Zadusnice, pravoslavlje zapadnog obreda Izvor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Новембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2018 Praznik u manastiru iverske ikone Bogorodice, eparhija Donbasa Izvor Пг, Vladan :::. and Alegzandar је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Новембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2018 On 1.11.2018. at 14:28, Liga Džentlmena рече Ја ркох своје а она нек размисли. ? Какав је то лав без пет лавића, или јеси или ниси лав. ? Jel se to opozivas po svom horoskopskom znaku ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2018 пре 52 минута, Alegzandar рече Jel se to opozivas po svom horoskopskom znaku ? Јок негомпијем Лав пиво и трипујем се Лав. ? Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече Јок негомпијем Лав пиво и трипујем се Лав. ? * Ја и мој краснопис, сад мора да исправљам. Пијем пиво и трипујем се да сам лав. ?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2018 Пг је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Новембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2018 Arhandjela Mihajla, Uganda \ Izvor dulitl5 and Пг је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Новембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2018 http://www.manastirklisina.com/duhovan-covek/duhovan-covek-2/ Dominika and Пг је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Новембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2018 Alegzandar and Брада је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2018 https://plus.google.com/u/0/photos/photo/115114064115676541490/6626771079369270546 Ana B., Uglješa, Dominika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2018 https://plus.google.com/u/0/collection/A17WZE AnaLaz and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Новембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2018 Izvor PredragVId, Таша and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2018 Saborni hram sv. Trojice u Pakracu PredragVId and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Новембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2018 Богословски факултет у Београду. Сликао данас. Dominika and Alegzandar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука