Jump to content

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Моја другарица, кад је видела да манијак у бусу напаствује девојчицу, па је још и прати, нокаутирала га је - значи песницом у фацу. Спасила је девојчицу од ко зна чега.

Подели на овим сајтовима

Моја другарица, кад је видела да манијак у бусу напаствује девојчицу, па је још и прати, нокаутирала га је - значи песницом у фацу. Спасила је девојчицу од ко зна чега.

Moгу  само  да  замислим  колику  је  снагу  осетила  када  је  видела  тај  призор.

Верујем  да  је  добро  запамтио  тај  ударац.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Свака јој част. Мислим да се добро може одбранити ударом у осетљива места.

Подели на овим сајтовима

Kipim od besa, gledam one muskarce okolo, od kojih niko ni prstom da mrdne, gledam zenu koja izbezumljeno gleda sta joj se desilo i place... i toliko sam besa i gneva osetila... i toliko sopstvene zenske slabosti da sam samo izletela napolje, otrcala u stan i pocela da placem.

Доста пута сам виђао ситуације где се малтретирају жене на разне начине а мушке п..ке гледају

и не предузимају ништа. Ситуација има разних од чекања у ред па до малтретирања на радном месту.

>:cmizdrenje:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ах да, заборавио сам да кажем... За силоватеље смрт - не убит' но спалит'. А за друге који злостављају жене, децу и слабије од себе казна би, по мом била, 100 комада по туру т.ј. јавно шибање.  prst ka dole

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Моја мама је једном у улазу видела манијака, који је кренуо ка њој, а она се досетила и питала га, комшија, јел знате што се оволико милиције окупило пред зградом?

Значи нестао је у виду ластиног репа.

Ја сам једног истерала из улаза, очито је био безопасан.

А једног маторца, који ме је у бусу ударио песницом о раме, јер нисам пожурила да се њкв склоним, шутнула сам у дуп* кад је излазио из буса, тако да се мало поломио, ал шташ, кад се качи са јачим.  :smiley:

А прошле године, кад сам била у 8.месецу трудноће, на паркингу, неки маторац ме ладно повукао за уво, јер сам ''ушла пре њега на паркинг''. Прво сам плакала, па рекла е нећу да очајавам и да будем јадна (доста ми је тога у животу) и гледала сам да видим или њега или његова кола да их излупам и нашла сам њега, кога сам ударала колицима за пијацу (при томе сам више вијала по ваздуху), док је његова госпоја викала па што си ушла пре њега на паркинг, реко е немој и тебе да исколицирам, док је цела пијаца гледала без текста.

Кад ме неко нападне, боље ми је да се браним, јер нема другог лека од очајања.

Bravo carice!

klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap

0102_laugh 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

дефинитивно се придружујем јединој правој одбрани од напасника било које врсте.  8086.gif

хм, мало сам размислио коју сам тежину дао, па бих узмакао за центиметар и додао да, ако вам неко веру дира, онда вас то Бог хвали јавно и логичан одговор би био ''трпите'', али ћу вам рећи радујте се али не гордите да не паднете, но то је већ друга тема.  harp

Подели на овим сајтовима

Моја мама је једном у улазу видела манијака, који је кренуо ка њој, а она се досетила и питала га, комшија, јел знате што се оволико милиције окупило пред зградом?

Значи нестао је у виду ластиног репа.

Ја сам једног истерала из улаза, очито је био безопасан.

А једног маторца, који ме је у бусу ударио песницом о раме, јер нисам пожурила да се њкв склоним, шутнула сам у дуп* кад је излазио из буса, тако да се мало поломио, ал шташ, кад се качи са јачим.  :smiley:

А прошле године, кад сам била у 8.месецу трудноће, на паркингу, неки маторац ме ладно повукао за уво, јер сам ''ушла пре њега на паркинг''. Прво сам плакала, па рекла е нећу да очајавам и да будем јадна (доста ми је тога у животу) и гледала сам да видим или њега или његова кола да их излупам и нашла сам њега, кога сам ударала колицима за пијацу (при томе сам више вијала по ваздуху), док је његова госпоја викала па што си ушла пре њега на паркинг, реко е немој и тебе да исколицирам, док је цела пијаца гледала без текста.

Кад ме неко нападне, боље ми је да се браним, јер нема другог лека од очајања.

0110_hahaha isus-sinai klapklap

Подели на овим сајтовима

И помисао на сам наслов теме је тежак, камоли дискусија о њој...

Жртве силовања су за мене свете мученице и исповеднице, ма које вере биле.

Ово сам и ја помислио када сам погледао назив теме.

Подели на овим сајтовима

Писао сам о дуелу са комшијом. У бусу у БГ ми се дешавало да ме маторци једноставно повуку за крагну и иузбаце из буса ако којим случајем нисам видео да су иза мене. О да и дешавало ми се да ми старији псују све по списку ако чују нешто што им се није свидело што сам рекао  у разговору са својим саговорником. 

Подели на овим сајтовима

Писао сам о дуелу са комшијом. У бусу у БГ ми се дешавало да ме маторци једноставно повуку за крагну и иузбаце из буса ако којим случајем нисам видео да су иза мене. О да и дешавало ми се да ми старији псују све по списку ако чују нешто што им се није свидело што сам рекао  у разговору са својим саговорником. 

извини, овде је прича о једној јако озбиљној теми.

мислим да не схватам корелацију избацивања из аутобуса и силовања?

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

ZUBATA VAGINA: Umetak protiv silovanja (VIDEO) Nakon što mu zahvaljujući ovom afričkom izumu penis bude unakažen, nijednom manijaku više neće na pamet pasti da siluje ijednu nedužnu pripadnicu nežnijeg pola

576313_3543449164460_1601173525_n.jpgFoto:Facebook

Pošto u Južnoj Africi silovanja poprimaju epidemijske proporcije, jedna medicinarka izumela je napravu koja će silovatelja koštati njegove muškosti. Prema nezvaničnim procenama, u toj zemlji godišnje bude silovano i do 400.000 žena i devojčica.

- Bila sam inspirisana patnjom silovanih žena, s kojom se suočavam svakodnevno. Jednom prilikom, jedna pacijentkinja je zakukala kako bi želela da ‘tamo dole’ ima oštro zubalo. Tada mi je sinula ideja za ‘Rape-aXe’- priča Sonete Elers.

U pitanju je uložak od lateksa nalik tubi, koji se poput tampona stavlja unutar vagine. S unutrašnje strane ima nazubljene ‘udice’ koje se urezuju u polni organ silovatelja, tako da pored toga što izazivaju jak bol, onemogućuju da se penis izvuče bez teških povreda. Jedini način za izvlačenje je hirurški zahvat koji podrazumeva i lekara i prisustvo policije, koja bi potom manijaka uhapsila. Takođe, pošto je silovatelj prezauzet bolom, to omogućava žrtvi da pobegne i tako izbegne dodatno nasilje. Još jedan pozitivan efekat je i smanjenje opasnosti od prenošenja HIV infekcije i neželjenih trudnoća.

Međutim, ovaj izum je izazvao i mnogo negativnih reakcija, i to uglavnom kod udruženja za borbu protiv silovanja i nasilja nad ženama. Liza Veten iz Centra za Studije nasilja i pomirenje tvrdi da je pomisao da žene treba da se adaptiraju na silovanja na ovaj način zastrašujuća. Kritičari smatraju da je mnogo bolje baviti se preventivnom edukacijom protiv seksualnog napastvovanja.

Međutim, Sonete Elers se ne da pokolebati.

- Ja nisam edukator i želim da zaustavim one na koje edukacija nema efekta. A na kritike da je metoda ekstremna, mogu samo da kažem da ‘divljačko nedelo zaslužuje divljačke posledice’ - smatra Elersova.

Iako je izum star već nekoliko godina, još se nije pojavio na tržištu. Izumiteljka kaže da je interesovanje veliko i da se nada da će se verovatno uskoro naći u upotrebi.

(A. Ć.)

http://www.telegraf.rs/sex-i-ljubav/580515-zubata-vagina-umetak-protiv-silovanja-video

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...