Jump to content

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Ево,  управо  сам  сада  чула  од  пријатељице  како  су  јој  отели  ташну  у

улазу  од  зграде  око  5  сати  по  подне.

Њих    тројица  наркомана,  давили  су  је  да  би  пустила  ташну.

Каже  ми    да  јој  се  стално  сада  чини  да  је  неко  прати,  истраумирана  је.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ево,  управо  сам  сада  чула  од  пријатељице  како  су   јој  отели  ташну  у

улазу  од   зграде  око   5   сати   по   подне.

Њих     тројица   наркомана,  давили  су  је   да  би  пустила  ташну.

Каже  ми    да   јој  се   стално   сада  чини   да  је  неко  прати,  истраумирана   је.

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Сличан догађај се одиграо и у мом крају. Моја пријатељица је нападнута у сред бела дана и опљачкана, лопови су јој прислонили нож уз грло док није пустила ташну.

Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља)

Подели на овим сајтовима

Ево,  управо  сам  сада  чула  од  пријатељице  како  су   јој  отели  ташну  у

улазу  од   зграде  око   5   сати   по   подне.

Њих     тројица   наркомана,  давили  су  је   да  би  пустила  ташну.

Каже  ми    да   јој  се   стално   сада  чини   да  је  неко  прати,  истраумирана   је.

Pre par godina, dok sam zivela u BG, u ulazu do moga, zena je napadnuta ispred lifta. Otkljucala je ulazna vrata svojim kljucem, usla je u svoju zgradu, videla dva mladica koja su prisla ulaznim vratima za njom, i OTVORILA im vrata, verovato zeleci da pomogne, da se `ne muce` dok traze kljuc od ulaznih vrata... a onda prisla ispred lifta, okrenula im ledja i cekala sa njima lift... Takvu priliku i manijak-pocetnik moze da iskoristi. Nju su oborili na zemlju, uzeli joj torbu i zbrisali.

Malo opreznosti zaista ne bi bilo na odmet.

Подели на овим сајтовима

Сличан догађај се одиграо и у мом крају. Моја пријатељица је нападнута у сред бела дана и опљачкана, лопови су јој прислонили нож уз грло док није пустила ташну.

Полицајци  су  рекли  да  мора  да  се  пази  како  и   куда  се  иде,  без  великих  ташни

које  скрећу  пажњу,  да  је  то  уобичајена  појава,  свакодневна,  да  их  интересује  само

новац  и  тако  даље,  да  их  не  могу  идентификовати...

А  она  није  ни  имала  новца  у  торби...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Полицајци  су  рекли  да  мора  да  се  пази  како  и   куда  се  иде,  без  великих  ташни

које  скрећу  пажњу,  да  је  то  уобичајена  појава,  свакодневна,  да  их  интересује  само

новац  и  тако  даље,  да  их  не  могу  идентификовати...

А  она  није  ни  имала  новца  у  торби...

Мирођијо, крађе врше углавном наркомани...манијаци су још гори.

Подели на овим сајтовима

Да,  да,  ово  су  били  наркомани,  мени  су  у  два  наврата  односили  телефоне 

из  куће,  у  по  бела  дана,  пре  више  година.

А  манијаци,  то  је  урбано,  планетарно  зло.

Занимљиво  би  било  да    неко  цитира  и  кривично  право  из  других  земаља.

Подели на овим сајтовима

Моја мама је једном у улазу видела манијака, који је кренуо ка њој, а она се досетила и питала га, комшија, јел знате што се оволико милиције окупило пред зградом?

Значи нестао је у виду ластиног репа.

Ја сам једног истерала из улаза, очито је био безопасан.

А једног маторца, који ме је у бусу ударио песницом о раме, јер нисам пожурила да се њкв склоним, шутнула сам у дуп* кад је излазио из буса, тако да се мало поломио, ал шташ, кад се качи са јачим.  :smiley:

А прошле године, кад сам била у 8.месецу трудноће, на паркингу, неки маторац ме ладно повукао за уво, јер сам ''ушла пре њега на паркинг''. Прво сам плакала, па рекла е нећу да очајавам и да будем јадна (доста ми је тога у животу) и гледала сам да видим или њега или његова кола да их излупам и нашла сам њега, кога сам ударала колицима за пијацу (при томе сам више вијала по ваздуху), док је његова госпоја викала па што си ушла пре њега на паркинг, реко е немој и тебе да исколицирам, док је цела пијаца гледала без текста.

Кад ме неко нападне, боље ми је да се браним, јер нема другог лека од очајања.

Подели на овим сајтовима

Моја мама је једном у улазу видела манијака, који је кренуо ка њој, а она се досетила и питала га, комшија, јел знате што се оволико милиције окупило пред зградом?

Значи нестао је у виду ластиног репа.

Ја сам једног истерала из улаза, очито је био безопасан.

А једног маторца, који ме је у бусу ударио песницом о раме, јер нисам пожурила да се њкв склоним, шутнула сам у дуп* кад је излазио из буса, тако да се мало поломио, ал шташ, кад се качи са јачим.  :smiley:

А прошле године, кад сам била у 8.месецу трудноће, на паркингу, неки маторац ме ладно повукао за уво, јер сам ''ушла пре њега на паркинг''. Прво сам плакала, па рекла е нећу да очајавам и да будем јадна (доста ми је тога у животу) и гледала сам да видим или њега или његова кола да их излупам и нашла сам њега, кога сам ударала колицима за пијацу (при томе сам више вијала по ваздуху), док је његова госпоја викала па што си ушла пре њега на паркинг, реко е немој и тебе да исколицирам, док је цела пијаца гледала без текста.

Кад ме неко нападне, боље ми је да се браним, јер нема другог лека од очајања.

Bravo carice!

:)joooj dada dada :) :) :) klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap

0110_hahaha joooj joooj dada

Подели на овим сајтовима

Хвала на реакцији, али не знаш колико се због тога лоше осећам. Али рачунам, изабрала сам мање зло. Ја бих највише волела да будем једна нежна, љупка, женствена итд жена, за коју ће морати други, снажнији да залегну и одбране кад треба, али реалност је другачија и то од кад знам за себе.

Подели на овим сајтовима

Хвала на реакцији, али не знаш колико се због тога лоше осећам. Али рачунам, изабрала сам мање зло. Ја бих највише волела да будем једна нежна, љупка, женствена итд жена, за коју ће морати други, снажнији да залегну и одбране кад треба, али реалност је другачија и то од кад знам за себе.

Pravo da ti kazem, ja se lose osecam i kad se naljutim na nekog, a kamo li kad bih pobesnela i potukla se... ali mislim da su zene posebno sklone tom strahu od nasilnika, jer JESU nezne, ljupke, zenstvene itd. Sasvim sam sigurna da bih slicno postupila da sam bila u tvojoj situaciji, ne zato da bih nekome solila pamet i prevaspitavala ga, nego iz cistog straha i potrebe da zastitim sebe samu (a ti si stitila i svoje dete).

U svakom slucaju, izuzetno cenim zene koje su sposobne da se brane. Taj covek je u tebi trebao da vidi neznu, ljupku i zenstvenu zenu, buducu majku... i da ima maksimalno postovanje i razumevanje za tebe. Protiv takvih se uglavnom ne moze boriti samo osmehom.

Ja sam jednom prilikom u jednoj posti na NBGD videla coveka koji je nepoznatu zenu udario u glavu samo zato sto nije videla da i on stoji u redu (seo je na klupu da se odmori) pa je ona stala ispred njega. U tom trenutku sam bila toliko besna da sam mislila da bih ga za gusu uhvatila. Kipim od besa, gledam one muskarce okolo, od kojih niko ni prstom da mrdne, gledam zenu koja izbezumljeno gleda sta joj se desilo i place... i toliko sam besa i gneva osetila... i toliko sopstvene zenske slabosti da sam samo izletela napolje, otrcala u stan i pocela da placem.

Подели на овим сајтовима

Imam jedno pitanjce za prisutne... kako se, ustvari, stitite? Na koji nacin ste oprezne?

Mirodjijo, kako su uspeli da ti udju u kucu?

Врата  нису  била  закључана,  а  пошто  имамо  двориште,  била  сам  напољу.

Замисли  да  сам  случајем  натрапала  на  њега.

Онда  смо  закључавали   стално,  али  и  други  пут  је  било  откључано

само  15-ак  минута  и   успели  су   опет да   изнесу   мобилне  и   само  

слушалицу  од  панасоника.

Подели на овим сајтовима

Тешко  се  је  заштитити,  јер  они  обично  осматрају  пар  дана, и  обично  су  из

ширег  краја,  па  ти  гледају  кретање  и  навике,  онда  наступају  када  су  сигурни,

или  очајни.

Али  и  ми  смо  се  на  крају  бар  заштититили.

Деда  је  обзнанио  да  има  пиштољ  и  да  ће  пуцати.Не дај  Боже.Али  тако  је.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...