Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

On 3. 9. 2013. at 10:08, И.стојковић рече

Видео си га док медитира ?

Човек прича о томе, пише о томе. Има гомила текстова где прича о томе да упражњава јогу и медитацију, и да је, између осталог захваљујући и њима, дошао до тога да буде број 1 у тенису.

Подели на овим сајтовима

Ima u njegovoj knjizi o tome.

http://www.svetestrade.com/images/sr/5131.jpg

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2013. at 7:53, Ђуро Станивук рече

Међутим постоји ту друга ствар...све ми се чини као да се Новак спрема за неку важну функцију за оно време после своје спортске каријере. Више се понаша као дипломата, него као обичан спортиста...не знам, видећемо.

Pa kao najbolji sportista planete on i mora tako. To se ocekuje od njega ima vecu odgovornost i svidja mi se sto nema postapalice koje mu drugi pishu vec ima svoj stav.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Zaista interesantno kako volimo suditi svima i svemu...pa i Novaku Đ.

Gdje je njegova krivica ili ti greška...u uspjehu? Danas je to najveći grijeh, izgleda.

Proslavio je svoju zemlju, predstavio se kao Srbin i ponosno nosi to...pokazao se dostojnim svoga imena i porijekla...ali, avaj...negdje je rekao da meditira i sve je palo u vodu, uz to je i manipulator...sada mu neki sude...neki neuspješni, nepoznati a opet jako strogi .

Meni je to smiješno...ne zamjerite mi :)

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2013. at 7:42, мирођија рече
Питали су га и он им је одговорио. Он је спортиста са ставом, и треба тако. Хтели су одговор па нека слушају.

facenew22222222

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2013. at 10:35, Ayla рече

Proslavio je svoju zemlju, predstavio se kao Srbin i ponosno nosi to...pokazao se dostojnim svoga imena i porijekla...ali, avaj...negdje je rekao da meditira i sve je palo u vodu, uz to je i manipulator...sada mu neki sude...neki neuspješni, nepoznati a opet jako strogi .

Meni je to smiješno...ne zamjerite mi :)

Nije problem uspeh,vec nacin na koji se dolazi do njega.Svakao da je manipulator,i on i oni koji ga predstavljaju po medijima kao nekog ciji zivot treba sledeti.Ne znam na koji je on nacin dostojno predstavio i proslavio Srbiju,vise od drugih sportista,cak je Bodiroga,koji se jasno deklarise kao pravoslavac,i koji zivi Bogougodnim zivotom vise pomao i narod i svetinje,a manje je medijski zastupljen od ovog masonskog klovna.

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2013. at 9:25, Gordana Majkic рече
Oh. Gospod nas sve voli. Uspeh je dozvoljen, Bog ga ne brani...bitno je da radimo u njegovu slavu a Novak to radi... Ja sam zahvalna sto je istinu stavio iznad svog uspeha i svoju karijeru upotrebio bogougodno da odbrani istinu...

:aplauz: :good2: 8086.gif :bendoff:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2013. at 10:39, wolf рече

Nije problem uspeh,vec nacin na koji se dolazi do njega.Svakao da je manipulator,i on i oni koji ga predstavljaju po medijima kao nekog ciji zivot treba sledeti.Ne znam na koji je on nacin dostojno  predstavio i proslavio Srbiju,vise od drugih sportista,cak je Bodiroga,koji se jasno deklarise  kao pravoslavac,i koji zivi Bogougodnim zivotom vise pomao i narod i svetinje,a manje je medijski zastupljen od ovog masonskog klovna.

Vuče, vuče...zašto su ti tolike oči?

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2013. at 10:35, Ayla рече
Zaista interesantno kako volimo suditi svima i svemu...pa i Novaku Đ. Gdje je njegova krivica ili ti greška...u uspjehu? Danas je to najveći grijeh, izgleda. Proslavio je svoju zemlju, predstavio se kao Srbin i ponosno nosi to...pokazao se dostojnim svoga imena i porijekla...ali, avaj...negdje je rekao da meditira i sve je palo u vodu, uz to je i manipulator...sada mu neki sude...neki neuspješni, nepoznati a opet jako strogi . Meni je to smiješno...ne zamjerite mi :)

facenew22222222 :aplauz: :good2:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2013. at 10:17, wolf рече
da se pricescuje?

ja ga videla da se pricescuje..... :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...