Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

• 5 months later...

Za Novaka Đokovića u teniskom svetu važi da je veliki profesionalac i naglašeni emotivac. Treći reket planete potvrdio je tokom meča sa Andrejom Golubjevim u Indijan Velsu da ima veliku dušu, pošto je u znak saosećanja prema japanskom narodu na levom kolenu nosio steznik sa porukom podrške ovoj azijskoj zemlji.

Постављена слика

Japan je pretrpeo ogromne ljudske gubitke (preko 10.000 ljudi je poginulo i vodi se kao nestalo) posle razornog zemljotresa i cunamija u petak i kasnije havarije u nuklearnom kompleksu Fukušima-Daići.

Свака част мајсторе! Сјајно је то што на најлепши могући начин представљаш своју земљу.Потврдио си да си велики професионалац и да имаш велико срце за све. dada Од малих ногу си био и остао велики спортиста....Само напред!!!  0442_feel

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Za Novaka Đokovića u teniskom svetu važi da je veliki profesionalac i naglašeni emotivac. Treći reket planete potvrdio je tokom meča sa Andrejom Golubjevim u Indijan Velsu da ima veliku dušu, pošto je u znak saosećanja prema japanskom narodu na levom kolenu nosio steznik sa porukom podrške ovoj azijskoj zemlji.

Постављена слика

Japan je pretrpeo ogromne ljudske gubitke (preko 10.000 ljudi je poginulo i vodi se kao nestalo) posle razornog zemljotresa i cunamija u petak i kasnije havarije u nuklearnom kompleksu Fukušima-Daići.

Свака част мајсторе! Сјајно је то што на најлепши могући начин представљаш своју земљу.Потврдио си да си велики професионалац и да имаш велико срце за све. dada Од малих ногу си био и остао велики спортиста....Само напред!!!  prstgore

klapklap klapklap klapklap

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

ma daj kakva je to podrska pa to je presmesno, nek da koje milionce sto se stiso i gomila za ne znam sta

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

А бре, како не разумеш, треба публику да присвоји.  :cheesy: 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ljudi muve...

Подели на овим сајтовима

Динабластер и звечанац,ви нисте нормални стварно.Оваква легенда да придобија публику на такве ствари и да даје милионе које је муком зарадио,док ви овде висите на форуму.Што ви не зарадите сад одма напоље и да поклоните то Јапану.Све ми је јасно,али да неко пљује Ђоковића то не могу да разумем!

мада овај динабластер иде по целом форуму и сеје своју негативну енергију!

Подели на овим сајтовима

Bartendez,ja ga bas pljujem,zato sto je Djokovic niko i nista.Okreceni Grob.

Zamisli humaog gesta,staviti natpi na carape ili na povez oko kolena.I ja cu napistai na toalet papiru Japan pre upotrebe,hoce biti objavljeno u medijima???

Mukom zaradio novac,slicno kao i igraci golfa.Taj covek nit je milostiv,nit je pravoslavac,nit patriota.Koliko decena KiM nema struje,nema obican komp,pa hajde patrioto pokazi da vredis...a s'a druge strane mesecno zaradi milione.Neki bi zaista trebalo da ponove gradivo o dve udovicine lepte i o ulasku Bogatsa u Carstvo Nebesko.

Ti sportisti,samo gledaju svoj uspeh,setimo se Cavica i njegovog patriotizma, sa majicom Kosovo je Srbija,pa one dve drolje sto su se slikale sa ubicom Srba.LIcemeri!Ma sta da ih ja osudjujem,Hristos ih najvise pegla slava3

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...