Ćiriličar Написано Април 26, 2020 Пријави Подели Написано Април 26, 2020 пре 2 минута, obi-wan рече C, c, c, kakva iskljucivost... Користио сам ја Убунту дуго, тамо од 12-тице, после сам морао да користим Виндовс ради неких апликација око интернет идентификације...тако да сам дуго био на 7-ици....добар је Виндовс 7....и одвикао се од Убунтуа, па никако да се врнем...и ето...знам да ће се Бил Гејтс наљутити на ме', ал' ко га шиша.... Наврнућу, свакако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 26, 2020 Пријави Подели Написано Април 26, 2020 Evo i ja jedan Linux da postavim - Ubuntu 19.10 ali Budgie, ne Gnome. ... Dominika and Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 26, 2020 Пријави Подели Написано Април 26, 2020 Управо сада, Ćiriličar рече Користио сам ја Убунту дуго, тамо од 12-тице, после сам морао да користим Виндовс ради неких апликација око интернет идентификације... To ti je bre bila zafrkancija, cuvaj se napetosti... Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 26, 2020 Пријави Подели Написано Април 26, 2020 Док палме њишу гране... obi-wan, gavrosaurus, ronin and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 26, 2020 Пријави Подели Написано Април 26, 2020 пре 3 минута, Снежана рече Док палме њишу гране... Опааа! Минт! Снежана је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 26, 2020 Пријави Подели Написано Април 26, 2020 ronin, Dominika and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 26, 2020 Пријави Подели Написано Април 26, 2020 @Снежана Moj Mint lepsi... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 26, 2020 Пријави Подели Написано Април 26, 2020 Управо сада, obi-wan рече @Снежана Moj Mint lepsi... ... е баш није, баш је дечачки, и престани за кикице да ме вучеш... gavrosaurus and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 26, 2020 Пријави Подели Написано Април 26, 2020 @Снежана Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 26, 2020 Пријави Подели Написано Мај 26, 2020 Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Мај 29, 2020 Пријави Подели Написано Мај 29, 2020 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 29, 2020 Пријави Подели Написано Мај 29, 2020 @Bernard Voliš vodenice, a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јун 5, 2020 Пријави Подели Написано Јун 5, 2020 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 25, 2020 Пријави Подели Написано Јун 25, 2020 ronin and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука