Јаков. Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 RYLAH, sqny, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 malina :), sqny, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1347568041' post='709330] E, daj linak sinak, `ocemo i mi veliku sliku... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 I naravno.... obi-wan and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Ova prva, jednom riječju......fantastična! Druga me podsjeća na Zvjezdane staze! Čini mi se da sam vidjela i onu Borg kocku! Treća nemam pojma šta je, ali je super! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 ......... ako imas link, daj da i mi skinemo ovu slidzu... gringrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Биљана, obi-wan and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 E, daj linak sinak, `ocemo i mi veliku sliku... http://images.wookmark.com/17700_lake-anna-quarter.jpg obi-wan је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 а на послу Биљана and sqny је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 ......... ako imas link, daj da i mi skinemo ovu slidzu... gringrin Nemam link ali evo linka sličnih slika. Inače imam 34 slike koje se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 sta ti znaci ovo smace ? Jel to treba space? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Pa trebalo bi da bude Nego ne znam zašto me nije ispravilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 @@obi-wan, @, when in doubt, use google http://www.google.co...rchbyimage.html http://iliketowastem...wallpaper_0.jpg sqny је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 blue је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Iznerviran energetskom (ne)efikasnošću klasičnog Ubuntua i novotarijama koje su napravili bez nekog naročitog smisla, odlučio sam da pređem na Xfce, kao što je to uradio i Linus Torvalds (tvorac Linuxa). Danas sam sredio Compiz i Emerald, a evo i screenshotova: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука