Jump to content

ОВДЕ СТАВИТЕ ВАШ ДЕСКТОП или САЈТ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Kad smo vec kod toga...

Ubuntu skin pack for Windows 7

Ima i za W8 i za XP, a evo kako izgleda:

ubuntu_skin_pack_3_0_for_xp_by_hameddang

http://www.ubuntuvibes.com/2011/05/give-dash-of-unity-to-windows-xp-and.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

jw7emmCdEyRIW.png

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

promenio sam pozadinu i dodao josh jedan widget... 10150812_824423344290646_110093001748994

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Evo jedan sezonski astal od mene...

dpk19c.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@@Млађони, dokon procesor je vrazje igraliste!

cpu.png

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Imam i sedmicu, ali ovaj mi je jos omiljen. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...