nickelpower Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 Е јел знаш да ти убунту краде податке? Ја бих га фуро д није тога и доте. Kako to, krade podatke?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 Kako to, krade podatke?! http://www.phoronix.com/forums/showthread.php?75751-Richard-Stallman-Calls-Ubuntu-quot-Spyware-quot/page7 http://www.linux.org/threads/do-not-use-ubuntu.3977/ oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 Kad smo vec kod toga... Ubuntu skin pack for Windows 7 Ima i za W8 i za XP, a evo kako izgleda: http://www.ubuntuvibes.com/2011/05/give-dash-of-unity-to-windows-xp-and.html Млађони and Олимп је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 Олимп and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 obi-wan, Олимп, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Moj desktop blue, obi-wan, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 obi-wan, Broken and Дуња је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 https://sh.wiktionary.org/wiki/Glavna_strana ja ovde najcesce radim. ovo nije moj sajt. Олимп and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 umem i ja da namandjam linuks Олимп and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 promenio sam pozadinu i dodao josh jedan widget... RYLAH, Kaludjerovic Sreten, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Evo jedan sezonski astal od mene... Млађони, Олимп, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pacijent Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Evo jedan sezonski astal od mene... A Deus Ex to se ceni! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 @@Млађони, dokon procesor je vrazje igraliste! RYLAH, Juanito, Aquilius Cratus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 @@obi-wan, Ti jos uvek na XPu? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Imam i sedmicu, ali ovaj mi je jos omiljen. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука