Jump to content

ОВДЕ СТАВИТЕ ВАШ ДЕСКТОП или САЈТ

Оцени ову тему

Препоручена порука

majistortoma.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1347568041' post='709330]

16l0jko.jpg

E, daj linak sinak, `ocemo i mi veliku sliku...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ova prva, jednom riječju......fantastična!

Druga me podsjeća na Zvjezdane staze! Čini mi se da sam vidjela i onu Borg kocku! :D

Treća nemam pojma šta je, ali je super! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

u96o6.jpg

good2.gif ......... ako imas link, daj da i mi skinemo ovu slidzu... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

34glvr7.jpg

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
5a4cp.jpg
  • Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Гости

Iznerviran energetskom (ne)efikasnošću klasičnog Ubuntua i novotarijama koje su napravili bez nekog naročitog smisla, odlučio sam da pređem na Xfce, kao što je to uradio i Linus Torvalds (tvorac Linuxa). Danas sam sredio Compiz i Emerald, a evo i screenshotova:

snap1.png

Screenshot%20-%2011062012%20-%20041847%20PM.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...