WiseMan Написано Јун 27, 2017 Пријави Подели Написано Јун 27, 2017 obi-wan, Данче* and ronin је реаговао/ла на ово 3 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 27, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2017 Kako radi Ubuntu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Јун 27, 2017 Пријави Подели Написано Јун 27, 2017 Управо сада, R2D2 рече Kako radi Ubuntu? Napustio san Windows pre par meseci. Linux jezgro => sloboda. ronin and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 27, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2017 Управо сада, WiseMan рече Napustio san Windows pre par meseci. Linux jezgro => sloboda. Ozbiljno razmisljam da predjem na Linux Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Јун 27, 2017 Пријави Подели Написано Јун 27, 2017 Управо сада, R2D2 рече Ozbiljno razmisljam da predjem na Linux Mogu da radim šta god hoću sa računarom. Ne samo to, nego što su alati za developere ima mnogooo više i sve mnogo bolje radi. Pored toga što sam naučio na netu JavaScript, koristeći Ubuntu, naučio sam Bash. Mogu sam da napravim skriptu šta da radi bez ikakvih pomoći sa neta, sve zahvaljujući komandama u terminalu. Atom, npm i NodeJS aplikacije rade mnogo efikasnije i brže nego na Windows-u. ronin and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 On 6/27/2017 at 20:58, R2D2 рече Ozbiljno razmisljam da predjem na Linux Нећеш се покајати. Али мораш да знаш да је Линукс филофосија различита од Windows. Линукс=слобода. Година дана већ користим Ubuntu и много сам лепих и корисних ствари научио за то време. Ту сам ако нешто треба. obi-wan and Јанко је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 Данче*, Јанко and ronin је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 Јанко, obi-wan and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 obi-wan, ivanaika and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 On 6/28/2017 at 22:07, ronin рече Нећеш се покајати. Али мораш да знаш да је Линукс филофосија различита од Windows. Линукс=слобода. Година дана већ користим Ubuntu и много сам лепих и корисних ствари научио за то време. Ту сам ако нешто треба. Koristis li WiNE ili neki emulator? Ako je WiNE - kako radi? Citao sam o njemu sve najbolje, ali je ipak bolje da nesto kaze direktan korisnik... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 Користим WINE, PlayOnLinux, CrossOver и све ради савршено. Уз помоћ WINE покрећем нпр Photoshop, раније сам за то користио PlayOnLinux. Такође, и MS Office 2010 ради савршено, ја користим LibreOffice. CrossOver ми служи за покретање ABBYY FineReader 8.0. Има у Linux свету Ocrfeeder, али не може да се пореди са ABBYY FineReader. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 Havaji... ... Branislav81 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 26, 2017 Пријави Подели Написано Јул 26, 2017 ivanaika, Поуке.орг инфо, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука