Jump to content

Помозите опстанак и развој највећег православног сајта у Србији- Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

43f932946698a2f5e412ca32846865db.jpg

Драги пријатељи,

као што већина вас сталних посетилаца зна, Поуке.орг постоји тако што га издржавају сами чланови, пријатељи, посетиоци сајта. Идеја од почетка јесте да сајт постоји докле има потребе за тим. Наш сајт никада није био комерцијалан и неће бити. Наравно, увек ћемо радо рекламирати фирму наших пријатеља који помажу одржавање овог система.

Стога вас молим да помогнете његово одржавање и даљи рад. Свака помоћ је добродошла. Ми то знамо да ценимо и вишеструко вратимо. Трудићемо се да и даље ово буде најбоље место за разговоре на интернету у Србији. 

Наш сајт користи комерцијалне софтвере, имамо људе који раде на одржавању сервера и свих осталих потрепштина. Зато је код нас све на свом месту а у будућности ћемо вас увек и изнова обрадовати новим детаљима и функцијама.

Да бисте подржали сајт можете отићи у најближу банку и попунити уплатницу:

iV2hY00SxAU5z.jpg

За уплате из иностранства:

Инструкције за уплате из иностранства (за EUR, USD, CHF)

Intermediary:
BCITITMM
Intesa Sanpaolo spa
Milano
Iltaly

Account with institution:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd
Republic of Serbia

Beneficiary customer:
IBAN RS35160533020070178824
IVAN CVETKOVIC
37000 KRUSEVAC
SERBIA

Ако неко жели да помогне и пошаље помоћ постнетом или на било који други начин најбоље је да ми пошаље приватну поруку овде на форуму да му појасним или не мејл [email protected] 

Хвала свима који схватају озбиљност овог сајта и желе да помогну.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Сигуран сам да би била непроцењива штета за Цркву да се Поуке угасе. Верујем да то нећемо дозволити.

Подели на овим сајтовима

bump!

Ајде вадите паре да не шаљемо админа... :)

Prevrni me naopako ali nema 7896634

A kog admina da ocekujem? .smesko.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Можда би то била најбоља идеја !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Добих и ја мејл... Зашто Епархија под чијим је благословом форум, не сноси све наведене трошкове? Не разумем?...Неозбиљно. То је обична сића на нивоу епархије а да не говорим за цео СПЦ. Смешно и тужно.

Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'"

Подели на овим сајтовима

• Гости

на месечном нивоу  за хостинг, одржавање сфтвера, хонорар за људе који раде на одржавању је потребно око 200 евра...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...