Jump to content

Помозите опстанак и развој највећег православног сајта у Србији- Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Jeste li razmišljali o reklamama na forumu?

То нећемо, јер нисмо комерцијални сајт. То би онда мењало политику сајта.

Подели на овим сајтовима

Jeste li razmišljali o reklamama na forumu?

Ово је једно од ретких места где ме прашак за веш не вреба иза ћошка, где ме кожа не иритира после бријања, где нема бесплатних порука и минута према свим мрежама....

Нека тако и остане, Богу хвала. 

Подели на овим сајтовима

Шта треба да поставим да би неко уплатио на скрил?

Као што рекох, он је добар за повлачење средстава из иностранства

и да би неко уплатио на скрил, мора такођер да има скрил налог.

Ово је добра варијанта за донације од наших расејаних форумаша.

Колико знам, а можда грешим, није могуће да неко физичко лице уплаћује на ваш скрил налог.

Подели на овим сајтовима

Hajde ovako, da ovu temu organiyujemo kao podforum te da svaki mesec otvorimo temu, da postavimo link na nju i svako ko uplati, ako zeli neka se upise. ANovac koji bude visak mozemo iskoristiti kao humanitarnu pomoc nekom od clanova ili nekoj ustanovi kome je zaista potrebno... dakle, moramo tako ljudi, inece gasimo radnju. Prosto, ja nemam odavnoi znage da bilo koga molim za novac. Moje je da na kreativan nacin doprinesem da ovo mesto bude najbolje na netu ali finansijski ne mogu da odrzim...

Dakle, postavicemo podofum na kome svako moze da se upise, postavicu sve sta imamo i nacine na koje moze da se uplati i svako ko zeli moze da se upise u knjigu pomagaca za taj mesec.

Ви, попови, све сводите на оно: "Милојица из Прћиловца прилаже ову свећу и 'иљаду динара да му се успешно опраси крмача Цвета".

Смисао ове теме није то, него да се договоримо колико ће ко редовно да даје минимално, да бисте имали јасну представу о сигурним финансијама

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ово је једно од ретких места где ме прашак за веш не вреба иза ћошка, где ме кожа не иритира после бријања, где нема бесплатних порука и минута према свим мрежама....

Нека тако и остане, Богу хвала. 

AdBlock i nema toga nigde. Ja to koristim npr.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хахаха...

Ма, боље да се се зна... наравно, аконеко не жели не мора да се упише...

и да, мислим да преко скрила може да уплати било ко.

Но, шта треба да поставим од података за скрил?

Подели на овим сајтовима

Најбоље, најједноставније и најјефтиније (тачније бесплатно - без провизије) је уплатити директно у Комерцијалној банци на рачун о. Ивана.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

И ја се јављам да учествујем (500 дин), оче и ја мислим да је најбоље решење да имамо број вашег рачуна. Јер је и мени то најједноставније, а може и да се води евиденција о уплатама. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Гости

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Но, шта треба да поставим од података за скрил?

Када Вам неко пребацује са свог скрила само му треба имејл адреса са којом сте отворили свој налог. 

Не знам како функционише уплата од стране физичких лица на скрил.

Ја сам једино скидао новац са скрил налога на виза интенрет картицу.

Подели на овим сајтовима

I od mene 500.

Samo bata Obi-vane računaj da je plata u prosveti 6. i 21. Dakle 6. u mesecu, može?

P. S. Politika plaćanja prosvetara je sledeća: ako 5. u mesecu pada u petak onda tada legne plata, a ako je 5. subota onda primamo u ponedeljak (tako će biti sad u oktobru). Zato sam za 6. ili 7. kao krajnji rok.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Samo bata Obi-vane računaj da je plata u prosveti 6. i 21. Dakle 6. u mesecu, može?

И војне пензије такође :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...