Дуња Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 ''Mislim da bih mogao da se otisnem i da živim sa životinjama. One su tako blage i samodovoljne. Stojim tako i posmatram ih dugo, dugo. One se ne preznojavaju i ne vajkaju zbog svog stanja. One ne leže budne u mraku i ne nariču nad svojim gresima. One mi nisu dojadile svojim prepirkama o dužnosti prema bogu. Nijedna nije nezadovoljna, nijedna nije pomahnitala od želje da bude vlasnik stvari. Nijedna ne kleči pred drugom, niti pred svojom vrstom koja je živela hiljadama godina. Nijedna nije poštovana, ni nesrećna na čitavoj ovoj zemlji.'' Volt Vitmen Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Antonio Написано Март 29, 2020 Пријави Подели Написано Март 29, 2020 Да нема форума да се зезам овако кад сам блејим, досадно би ми било. Овде где сам ја, људи се плаше да изађу напоље због казни неких. А ја монопол и сл. игрице, по кућама не могу да играм. Тама смислим форе, као оно ето ме у РАТ. Рачунар и телефон ми сами преводе све на српски, преправља ми ијекавицу у екавицу где год да пишем. Не могу свако слово да преправљам, тако је глупо инсталирано ово. А екавица је девијација српског језика, неко форсира обрнуту причу на фору. Сад морам да оборим систем па реинсталирам, то је једини начин да будем свој некако! Ако ме не буде било, није од короне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 2, 2020 Пријави Подели Написано Април 2, 2020 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 2, 2020 Пријави Подели Написано Април 2, 2020 kako bih išla u šetnju po ovom divnom vremenu..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 2, 2020 Пријави Подели Написано Април 2, 2020 Како бих слатко побегла у шуму. Ayla and Натан је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 Питам се како ће фризери да шишају и козметичари да депилирају науснице кад муштерије носе маске. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 пре 12 минута, Изида рече Питам се како ће фризери да шишају и козметичари да депилирају науснице кад муштерије носе маске. Као и до сада. Јасно је да су неке мере одрживе само у лабораторијским условима, а живи живот није нити ће икада бити лабораторија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 kako bih išla u šetnju ali me mrzi...smeta mi ovaj vetar.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 4, 2020 Пријави Подели Написано Мај 4, 2020 Da li to ljubav pravi od nas slabiće? Ili to samo tako izgleda? (Ne znam kako ide ovaj stih.... ali ) meni treba piće U oči da te pogledam Desiderius Erasmus, Лапис Лазули and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 4, 2020 Пријави Подели Написано Мај 4, 2020 Sretnem osobu koju nisam videla oko 20 god ali je imam medju instagram prijateljima i kad god vidim novu objavu pomislim auu svaka cast ova sve mladja i lepsa prosto ne mogu da se nacudim(a daleko od toga da ne znam kako foto editori cine cuda i uzimam to u obzir) ali ove fotke izgledaju skroz realno i #nofilter ... kad ono uzivo ... jedva skapirah ko je... Fascinirana sam modernim cudima tehnike... Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 4, 2020 Пријави Подели Написано Мај 4, 2020 Zašto li ne umem da se naspavam ko čovek kad već imam priliku, što visim još ovde u ovo doba? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 4, 2020 Пријави Подели Написано Мај 4, 2020 Ipak treba da jako obazrivo pišem na raznim mestima ovde i izbegavam da čitam šta su drugi napisali jer ode mir Ponovo izgubljen i sad ga treba naći Zaista mislim da ne može sve na svakoga od nas da se primeni Smaragdni kamičak, Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 4, 2020 Пријави Подели Написано Мај 4, 2020 @Драшко sutra je ionako novi dan Bonne nuit Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 4, 2020 Пријави Подели Написано Мај 4, 2020 пре 5 минута, Milica Bajic рече @Драшко sutra je ionako novi dan Bonne nuit Good night my child GNGB ?? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 5, 2020 Пријави Подели Написано Мај 5, 2020 O uticaju punog meseca na ljude. Istina ili mit? ? Kažu da se najviše trudnica upravo tada porodi?!? ( Ili sam samo postala nestrpljiva...) Драшко, Дуња and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука