Биљана, два Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 @Milica Bajic хоће, биће као и ми...шта дарујемо другима...како видимо...тако је Душица, Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 @Nikola Stojanovic где крену од питија..а без туршије Smaragdni kamičak, Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 @Биљана, два @Душица svi u kafanicu, sad će Nova Godina Душица and Биљана, два је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 5 минута, Биљана, два рече @Nikola Stojanovic где крену од питија..а без туршије Muka me naterala, koj ce drugi. Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Биљана, два and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 O novogodisnjim zeljama mada..... Биљана, два, Smaragdni kamičak, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Srečna Nova godina ljudi Драшко, Smaragdni kamičak, Биљана, два and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Јануар 14, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2020 Хвала! Срећна Нова година свима! Milica Bajic, Smaragdni kamičak and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2020 kako je bolje biti pijan nego bolestan.... Аристарх, Milica Bajic and Драшко је реаговао/ла на ово 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 14, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2020 пре 58 минута, JESSY рече kako je bolje biti pijan nego bolestan.... добро си се вратила, и драго ми је да сте оздравили... Послао сам ти п.п. око модернисања једне моје поруке. Јер ми се овај профил главни Поуке.орг. никада не јавља, као да смо у свађи... (ето о чему ја тренутно размишљам) Срећна нова година! Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2020 пре 2 минута, Аристарх рече Срећна нова година! hvala...takodje.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 14, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2020 O vremenu koje je iza mene, o jednoj velikoj ljubavi, o ukusu vina i cigareta na usnama. Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 2 часа, JESSY рече kako je bolje biti pijan nego bolestan.... I jedno i drugo. Eba zivot moj ! ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Пре сат времена, Jecić рече O vremenu koje je iza mene, o jednoj velikoj ljubavi, o ukusu vina i cigareta na usnama. To je zivot rodjo, ovi resto ga samo palamude. Milica Bajic and Jecić је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Управо сада, Nikola Stojanovic рече To je zivot rodjo, ovi resto ga samo palamude. Znam. Drago mi je da razumeš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука