Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

А ди је Огулин?...не раздвајај ми то никако.

LOOOOOOOOOOOOOOL sHa_sarcasticlol

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

s3kjuw.jpg

Kako moćno izgleda :D Iza sedam mora, iza sedam gora, brda, dolina,reka... :D

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

А ди је Огулин?...не раздвајај ми то никако.

Извини... :blush: 

...и немој да си ситничав тако...може и до Токија...ракетом 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

O jednom neandertalcu. :magarac:

што ли вређаш магарце?  :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

Hvala puno :bighug:

Подели на овим сајтовима

Ништа ракета, ласта, стрела...преферирам само по земљи, Е једино ако је од Токија до Милвокија онда може. :)

фирмом Крстић ?  :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

што ли вређаш магарце?  :D

Izvinjavam se gosp.Magarcu. :D

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Размишљам како после свих могућих активности које имам, осећај да стагнирам у духовном ме не напушта...

Чини ми се да стално машим суштину...

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

осећај да стагнирам у духовном ме не напушта...

То се свима дешава. Па се питаш оно као " шта ли је сада, све је било ок, а сад одједном..." Па се трудиш и такорећи силиш да постигнеш неку хармонију, "да успоставиш везу" али не иде :)

Вјеровао или не, и ја сам исто у тој "фази". Имам осјећај као да сам се скроз удаљила од Бога или шта већ. Међутим, то је сасвим "нормално" код вијерника. То да стагнираш, или да имаш осјећај да  немаш благодати. То је чак и пожељно, да се не би уљуљушкали, тј. да не би заборавили :)

Али исто тако то не значи да сада сједимо и чекамо да прође :) То стагнирање у духовном и јесте један вид подстицаја да се прво запитамо, па да онда тежимо да се надоградимо да бисмо се помакели са "мртве тачке" :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

У праву си Биљче! Није ово лоше с времена на време :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Размишљам о томе како је све сложено у једну целину. Сваки комадић прошлости, садашњости и будућности има своје место у ономе што зовемо живот. Како сутра зависи од данас, а данас од јуче. Како, шта год да урадим, увек постоји узрок томе. Како, сваки успон и сваки пад, дају смисао нечем већем. Како, када почнем да размишљам о нечему и да се молим за нешто, свуда око мене добијам "знакове" који ми указују шта је добро, а шта лоше и како сваки дан доживим по једно мало чудо. Само, могу да га видим ако гледам у одређеном правцу и ако сам окренут ка позитивним стварима. Не осврћем се. Схватам.

Подели на овим сајтовима

Muškarac u Svilajncu pretio da će se ubiti, masa mu skandirala da skoči sa zgrade

Тактички добро урађено - контра - да су му рекли да не скаче, он би скочио. И оста човек жив!  :algabacaju:

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...